Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image Right Side

LED-perimeter

A sport perimeter LED-kijelzőkön megjelenő szponzori reklám és a marketing üzenetek a sportesemények elválaszthatatlan részeivé váltak!

Mindig a fókuszban!

A sport perimeter LED-kijelzők, amelyeket perimeter reklámtábláknak is neveznek, óriási digitális szalaghirdetések, amelyek nagyon széles és alacsony megjelenítő felületek. A sportesemények alkalmával többnyire a televízió́ kameráival szembeni oldalon kerül felépítésre.

A hirdetési üzeneteket hatékonyan és folyamatosan jelenítik meg a LED-es kijelzőn a stadionon belüli sportpálya rész- vagy teljes kerületén.

A LED-perimetert kifejezetten sporteseményekre fejlesztették ki, a játékosok személyi épségét védő speciális modulburkolattal!

Leggyakrabban labdarúgó́-, kézilabda-, kosárlabda- és teniszpályákon alkalmazzák. Az eszközt kényelmesen és hatékonyan lehet felszerelni és szétszerelni, akár fixen telepíteni.

Bel- és kültéri alkalmazás
Beltéri és kültéri telepítés / beépítés és üzemeltetés is lehetséges. A kijelző fényerő kültéri és beltéri fényviszonyokhoz is optimálisan beállítható.
Tökéletes magasság
A perimeter LED-kijelzők többféle magasságban érhetők el 800 mm és 1280 mm magasság között.
Biztonságos és ütésálló
A LED-perimeter felülete ellenálló, rugalmas anyagból készül, amely nagymértékben ütésálló, így a játék közben biztonságosan és sérülésmentesen üzemeltethető. A gumírozott LED-modul előtti felület és a felső élek védő párnázata biztosítja a sportolók védelmét a sérülések ellen. Stabil, borulásmentes talpon áll.
Dönthető és széles látószögű
Az SMD technológiájú [1] LED-kijelzők vízszintes látószöge több mint 160˚ fokos, így mindig jól olvasható. Több fokozatban, maximum 30˚ fokos szögben dönthetőek, hogy az ideális, kevésbé tükröződő betekintési szöget biztosíthasd a nézők és a kamerák számára is.

A szponzorok szeretik ezt a megoldást

Mert nem csak a helyszínen szurkolók, hanem a televízió́nézők is láthatják ezeket a mozgó reklámokat és a sportesemény egyedi vizuális üzeneteit!

Változatos és személyre szabható́ animációk: nem csak reklámok, hanem szöveges üzenetek és arculati elemek megjelenítésére is kiválóan alkalmazható a sport LED-perimeter!

Sporttechnika
LED-perimeter

A LED-technológia folyamatosan fejlődik

Napi kapcsolatban állunk technológiai partnereinkkel, követjük ajánlásaikat, ezért minden esetben a legújabb technológiát és legjobb felbontást biztosító LED-kijelzőket és kapcsolódó videóvezérlő processzorokat használjuk fel az újabb és újabb projektek alkalmával.

Választhatsz fix telepítésű vagy bérelhető (rentál) eszközöket is

A bérlés / bérbeadás történhet üzemeltetéssel egybekötve melyhez technikai személyzetet biztosítunk vagy technikai személyzet nélkül, úgynevezett szárazbérlésként.

Értékesítéskor (fix telepítés esetén) a biztonságos üzemeltetéshez szükséges minden tudást átadunk az üzemeltető kollégák részére.

Továbbá a vásárlás / értékesítés alkalmával a garanciális feltételekről és a garanciális időn belüli ingyenes rendszeres karbantartásról is tájékoztatunk.

Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk

Az optimális ár kialakításánál az egyeztetés és a gondos tervezés után figyelembe vesszük, hogy milyen típusú és méretű eszközöket szeretnél választani, továbbá bérbeadás esetében milyen időtartamra, valamint technikai személyzettel vagy anélkül bérelsz.

A LED-perimeterhez opcionálisan gyöngyvászonból készült védőtakarást is vásárolhatsz; a védőtakarás eső- és porvédelmet biztosít.

Az árajánlat a beruházás / bérlés teljes költségét tartalmazza.

Többet szeretnél tudni a sport LED-perimetererről?

Telepítéskor LED-modulokat helyezünk ki a pálya szelére egymás mellé egy sorban összefűzve.

A rendelkezésünkre álló kültéri időjárásálló és beltéri SMD technológiájú LED-es perimeterek közül az arénához méretében és felbontásban (P-érték) [2] legjobban igazodó megoldást ajánljuk, szem előtt tartva a funkcionalitást.

A vezérelt megjelenítendő tartalom [3], a látogatók száma és a környezet fizikai paraméterei alapján megtervezett rendszereket modulárisan építjük fel.

A LED-képernyőkön megjelenő tartalmak USB-meghajtó, kábeles összeköttetés, WiFi kapcsolat vagy videóvezérlés segítségével egyszerűen programozhatók vagy vezérelhetők.

Eszközeink általános jellemzői:

  • SMD Technológia
  • Bel- és kültéren egyaránt telepíthetők.
  • A kültéri modulok elöl és hátul IP65 vízálló védelemmel vannak ellátva.
  • Moduláris kialakítás és egyszerű karbantartás. Akár az első, akár a hátsó felületen a könnyű kialakításának köszönhetően az egyszemélyes karbantartás is megoldható.
  • A modulok illesztés közben akár 90˚ fokos szögben állíthatók egymáshoz képest.
  • Stabilabb jelátvitel. A hatrétegű PCB (NYÁK) felépítés a jelátvitelt stabilabbá és megbízhatóbbá teszi.
  • A kijelzők nagy fényerejének köszönhetően nagy távolságokból is jól láthatók.
  • Az alacsony pixeltávolságának köszönhetően zárt terén, sportcsarnokokban is kitűnő vizuális élménnyel ajándékozza meg a közönséget!

Látványos hirdetői megoldások születnek függetlenül a helyszíntől, a napszaktól és a fényviszonyoktól!


[1] SMD: Az újgenerációs, süllyesztett, kocka alakú LED-diódák tartósak, távolról is jól látszanak és élvezetesebb vizuális élményt nyújtanak.

[2] P-érték (pixeltávolság): A LED-modulok könnyű diódákkal készülnek, amelyek 1.8–10 mm távolságra helyezkednek el egymástól. A P-érték a diódák egymáshoz viszonyított értékét mutatja mind vertikális, mind pedig horizontális irányban milliméterben kifejezve. Az ideális eszközválasztást minden esetben a LED felülettől mért minimális nézőpont távolsága határozza meg. Ahogy csökken a nézőpont távolsága, úgy csökken a javasolt LED-modul P-értéke.

[3] LED-vezérlés: A LED-es videóprocesszorok bármelyikével valós időben teljes mértékben ellenőrizheted a képparamétereket. A LED-vezérlés univerzális architektúrája lehetővé teszi a színes (felirat) felület megjelenítését a videó felületén függetlenül attól, hogy milyen modellt és konfigurációt használunk. A képarányok a scaler által tetszőlegesen beállíthatók.

A vezérlők bemeneti forrása lehet: HDMI, DVI, a scaler ezenfelül fogadja a SDI, a HD-SDI, a VGA, és a Kompozit forrásokat is.

Background Image
Background Image
Sporttechnikai megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
SEPSI OSK Stadion - LED-perimeter rendszer bővítés

A SEPSI OSK Stadionba tervezett és épített kiegészítő LED-perimeter rendszert a szurkolói kijáratok fölé telepítettük. Az ötlet a Sepsi OSK vezetőségétől származott, hogy kilenc szurkolói kijárat fölé szereljünk LED-perimetert, ezzel bővítve a viz...

Projekt részletei
Új Hidegkuti Nándor Stadion: LED-es eredményjelző tervezés és kivitelezés - Perimeter és Digital Signage rendszer üzemeltetés

2016-ban a stadion teljes körű felújítására került sor, mely keretében két darab LED-es eredményjelző telepítésével bíztak meg bennünket. A kivitelezési munkálatok végeztével további, állandó feladatként nem csak az általunk telepített berendezés...

Projekt részletei
Background Image