Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image Right Side

Lelátórendszerek

Teleszkópos, aréna és szétszerelhető mobil lelátórendszer; segítünk választani!

Ez nem csak a Te nézőpontod!

Lelátórendszereinket az adott sportági szövetség technikai elvárásait és a technológia műszaki jellemzőit figyelembe véve tervezzük meg számodra.

A motoros, illetve kézi mozgatású lelátórendszereink tökéletes kiegészítői a sportlétesítménynek, kulturális eseménynek. A remek kilátás mellett a maximális asszimilációra törekszünk.

A méret nem számít

Teleszkópos mobil lelátórendszereink jól ismertek a magyarországi sportberuházásokban, így a legkisebb tornateremtől a sportcsarnokokon át a kültéri szerkezetekig tervezhetsz velünk!


Teleszkópos lelátórendszer

A küzdőtér ideális méretének egy-egy rendezvény, sportesemény vagy koncert alkalmával is mást és mást tekintesz. Az összecsukható lelátórendszerek használatával érdemben növelheted, állíthatod be a küzdőtér méretét!

Választhatsz az elhelyezési pozíciók közül is, hogy jól tudd optimalizálni a rendelkezésre álló helyet:

 • Szabadonálló,
 • Balkon alatti,
 • Fal melletti elhelyezés.
Sporttechnika
Teleszkópos lelátórendszer

Aréna lelátórendszer

Az elrendezése kialakításakor tökéletesen igazodunk a létesítmény építészeti kialakításához és az általad (beruházó és a tervező) támasztott elvárásokhoz!

Az aréna lelátótípusok összeilleszthető elemei biztosítják részedre az optimális kiépítést.

Az elemek tartalmazhatnak:

 • Sarokrendszereket,
 • Kijáratokat,
 • Állóhelyek kialakítását,
 • Sajtó és média munkaasztalokat,
 • Szellőztetőnyílásokat stb.
Sporttechnika
Aréna lelátórendszer

Szétszerelhető mobil lelátó

Többcélú felhasználási lehetőséggel a szabadtéri kulturális rendezvények, sportrendezvények, utcai freestyle sportok és színházak ideiglenesen vagy fixen telepített lelátómegoldása a mobil lelátórendszerek.

 • Gyors és egyszerű össze- és szétszerelni!
 • Könnyen bővíthető megnövekedett nézőszám esetén.
 • A lelátó ergonómialiag tervezett ülésekkel készül, melyeket háttámlával szerelve is kérhetsz.
Sporttechnika
Szétszerelhető mobil lelátó

Tervezés és kivitelezés

A tervezés előtt pontos igényfelmérést, valamint helyszíni felmérést végzünk. A beltéri és kültéri kivitelezés is lehetséges.

Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk: Az egyeztetés és a gondos tervezés során figyelembe vesszük, hogy milyen mennyiségű, típusú és méretű mobil lelátó és / vagy lelátórendszer elemeket szeretnél választani. Koncepciódhoz optimális árat alakítunk ki.

Az árajánlat a beruházás teljes költségét tartalmazza.

Ezenkívül a vásárlás / értékesítés alkalmával a garanciális feltételekről és az eszköz szükséges időszakos karbantartásról is tájékoztatunk.

Többet szeretnél tudni a lelátó rendszerekről?

A teleszkópos, aréna és szétszerelhető mobil lelátók megfelelnek a sportlétesítményben használatos fém szerkezetekre vonatkozó hatályos szabványoknak és előírásoknak, melyekről részletes dokumentációt készítünk részedre!

Background Image
Background Image
Sporttechnikai megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
SEPSI OSK Stadion - LED-perimeter rendszer bővítés

A SEPSI OSK Stadionba tervezett és épített kiegészítő LED-perimeter rendszert a szurkolói kijáratok fölé telepítettük. Az ötlet a Sepsi OSK vezetőségétől származott, hogy kilenc szurkolói kijárat fölé szereljünk LED-perimetert, ezzel bővítve a viz...

Projekt részletei
Új Hidegkuti Nándor Stadion: LED-es eredményjelző tervezés és kivitelezés - Perimeter és Digital Signage rendszer üzemeltetés

2016-ban a stadion teljes körű felújítására került sor, mely keretében két darab LED-es eredményjelző telepítésével bíztak meg bennünket. A kivitelezési munkálatok végeztével további, állandó feladatként nem csak az általunk telepített berendezés...

Projekt részletei
Background Image