Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image Left Side
Background Image Right Side
Back Icon
Sistem Digital Signage

Sistem Digital Signage într-un mediu educațional

Este platforma actualizată și susținută de feedback pentru comunicarea între studenți, profesori și vizitatori într-un mediu educațional!

Sistemul de semnalizare digitală Digital Signage proiectat pentru cerințele instituțiilor de învățământ

Managementul universităților, a instituțiilor de învățământ superior și a liceelor poate păstra cu succes și într-un mod robust legătura cu profesorii, cu angajații și cu studenții prin intermediul afișajelor digitale, tehnologiilor interactive, sistemelor video și audio!

Funcțiile cele mai importante ale sistemului sunt afișarea, posibilitatea de căutare și arhivare a materialelor educaționale înregistrate digital nu numai în timpul cursurilor, ci și ulterior, cu autorizarea corespunzătoare.

Comunicare și partajare de conținut impresionantă

Sistemele de semnalizare digitală Digital Signage[1] proiectate pentru cerințele mediului de învățământ sunt platforme importante pentru o comunicare eficientă și pentru menținerea durabilă a atenției auditoriului!

Sistemul poate include: chioșc cu ecran tactil, totem, stâlp de informare, monitoare mici și mari, perete cu LED-uri, proiector, dispozitiv de stocare și control al datelor IT, cameră web, dispozitiv de difuzare a înregistrărilor video și audio, sistem de sunet încorporat și mobil, sistem de control al accesului și multe alte dispozitive audiovizuale.

Ecranele pot transmite nu numai materiale de curs educaționale, ci și comentarii din social media, întrebări, actualizări, date în direct, știri, scoruri la teste și alt conținut.

Prin integrarea și utilizarea așa-numitelor aplicații de social media pot fi afișate cele mai actuale feed-uri Twitter, știri RSS, postări pe Facebook etc., întrebări și răspunsuri ale studenților.

Conținut disponibil și pe dispozitive mobile

Cu ajutorul sistemului Digital Signage, cursurile și seminariile pot fi urmărite în mod interactiv, chiar și de la distanță, prin intermediul unui sistem de transmisie de telecomunicații.

Acest lucru le permite studenților să participe la un curs de pe smartphone, tabletă sau laptop.

Opțiuni de afișare a conținutului interactiv
Hartă digitală interactivă a campusului cu orientare.
"Informații despre evenimentele de la universitatea, colegiul sau liceul tău: date și informații suplimentare despre cursuri, evenimente sportive, concerte."
”Informații locale: orarul mijloacelor de transport în comun, știri despre trafic, știri despre oraș, buletine meteo.”
"Afișaje de informații independente de spațiu: afișează meniul zilei în restaurant, noile oferte din librăria campusului și ajută noii studenți să se orienteze oriunde s-ar afla în campus."
Materialul educațional înregistrat digital poate fi afișat, căutat și descărcat.
Hashtag-urile din social media pot fi, de asemenea, folosite pentru a posta cele mai importante aspecte ale vieții studențești din postările studenților.
Răspunsuri imediate la chestionare și sondaje.
Prezentarea de statistici privind învățământul și viața universitară.
Poți posta jocuri motivaționale cu recompense.

Beneficiile sistemului Digital Signage

 • Serviciu clienți multilingv.
 • Gestionare multi-screen; conținutul poate fi afișat pe orice ecran în mod sincron sau asincron, la ore programate.
 • Poți publica date și detalii despre noi conferințe, evenimente științifice sau sportive.
 • Creșterea participării poate fi realizată prin afișarea evenimentelor școlare sau a excursiilor viitoare.
 • Poți partaja informații și conținut de divertisment cu studenții, profesorii și personalul universității în același timp.
 • Sistemul și afișajele sale sunt deosebit de eficiente în cazul alertelor de criză.
 • Nu este nevoie de cunoștințe tehnice pentru a utiliza sistemul.

Campusul deține controlul

Serviciul de conținut digital îți permite să controlezi în mod centralizat și securizat afișarea tuturor mesajelor, înregistrărilor audio, imagini și video, calendarul acestora, precum și drepturile de acces (vizualizare / ascultare / descărcare) la materialul educațional disponibil în format electronic.

Conținutul sponsorizat și publicitatea aprobată de campus vor fi disponibile pe dispozitivele de afișare.

Tehnologie bazată pe cloud

Prin intermediul sistemului central bazat pe cloud, modificările efectuate în software-ul de afișare a conținutului se reflectă imediat pe afișaje. Poți actualiza conținutul de pe ecrane în orice moment, de oriunde.

Operare simplă și sigură

Cunoștințele necesare pentru o exploatare sigură vor fi transmise personalului de exploatare.

Sistemul multi-testat este livrat cu documentația de proiect la cheie, care arată instituției de învățământ exact ceea ce are nevoie!

Software-ul este ușor de utilizat de oricine și nu necesită competențe IT speciale. După câteva ore de instruire, operatorii pot utiliza cu ușurință sistemul de semnalizare digitală pe cont propriu.

Proiectare și construcție

Sistemul va fi implementat în funcție de nevoile tale, după o consultare și o proiectare atentă!

Un sistem de semnalizare digitală este o combinație de software și hardware, așa că întotdeauna optimizăm software-ul specific pentru dispozitivele hardware instalate.

Oferim un serviciu complet, inclusiv achiziționarea și instalarea hardware-ului, operarea sistemului și servicii de editare a conținutului grafic.

În timpul proiectării și implementării, filozofia ”un proiect - un sistem” asigură o funcționare dinamică și fără probleme, o funcționare adaptată la sarcini.

Dorești să afli mai multe despre Digital Signage pentru învățământ?

Software-urile suplimentare sunt dezvoltate pentru a satisface nevoile instituțiilor de învățământ

Mesajele care pot fi programate ar trebui să fie afișate la momentul și locul potrivit, cum ar fi datele examenelor, exercițiile, locațiile, informațiile necesare pregătirii etc.

Se poate încărca orice format media și de document

 • Imagine
 • Video
 • Audio
 • Word
 • Excel
 • PowerPoint
 • PDF

Comunicarea digitală reduce costurile de administrare, imprimare și documentare pe suport de hârtie.

Economisește bani și protejează mediul înconjurător prin renunțarea la utilizarea instrumentelor tradiționale de marketing, cum ar fi pliantele și afișele de hârtie!


[1] Poate că cel mai corect termen pentru digital signage este "sistem de livrare de conținut digital". Așa-numitul Out Of Home Advertising (publicitate în afara casei) este platforma de publicitate și comunicare corporatistă cu cea mai rapidă creștere.

Afișează text și conținut dinamic (imagine, film, sunet) pe un ecran electronic.

Background Image
Background Image
Proiectele noastre de soluții de inginerie de sisteme
Congresul German Leadership / Berlin 2021 - Proiectarea și implementarea unui sistem de afișaj digital educațional

Educatio Digitale Lernsysteme GmbH a fost expozant la cel de-al 8-lea Congres German pentru Leadership în Educație la Congresul Estrel din Berlin. Pentru expoziție, compania căuta un furnizor de servicii care să ofere o soluție inovatoare, rentab...

Detalii despre proiect
Stadionul SEPSI OSK / Proiectare și implementare sistem de tabelă de marcaj cu LED-uri și LED-perimetru

Am primit o solicitare pentru realizarea sistemelor audiovizuale și de semnalizare digitală Digital Signage ale noului stadion de la Sfântu Gheorghe, cu o capacitate 8500 de locuri și pe 3 niveluri, precum și pentru proiectarea și implementarea siste...

Detalii despre proiect
Background Image