Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image Right Side

Sistem Digital Signage într-un mediu corporatist

Construim pentru întreprinderi sisteme de comunicare având conținut actualizabil de la distanță și feedback în timp real!

Sistemul de semnalizare digitală Digital Signage este coloana vertebrală a comunicării corporatiste

Cu ajutorul sistemului de semnalizare digitală Digital Signage[1] este posibilă afișarea notificărilor conducerii, a calendarelor, a datelor actualizate despre resursele umane, a știrilor despre companie.

Pe dispozitive pot fi făcute public și conținuturile, mesajele video și audio necesare programelor de formare a angajaților.

În plus, pe ecrane pot fi partajate știri de ultimă oră, actualizări ale traficului și ale vremii, precum și anunțuri de aniversare.

Interfețele de feedback pot fi, de asemenea, integrate în sistemele de semnalizare digitală, permițând comunicarea directă cu personalul.

Cu ajutorul dispozitivelor hardware și software bine alese, proiectate conform nevoilor companiei informarea angajaților, fluxul de informații și posibilitatea de feedback pot fi realizate în timp real

Puteți unifica comunicarea prin livrarea de conținut digital

Sistemele noastre creează coerență vizuală și informațională pe toate site-urile organizației, asigurând o platformă de comunicare, un conținut și un calendar coerent.

Sistemul poate include: chioșc cu ecran tactil, totem, stâlp de informare, monitoare mici și mari, perete cu LED-uri, proiector, dispozitiv de stocare și control al datelor IT, cameră web, dispozitiv de difuzare a înregistrărilor video și audio, sistem de sunet încorporat și mobil, sistem de control al accesului și multe alte dispozitive audiovizuale.

Afișează evenimentele din viața companiei, cursurile de formare pentru salariați, reperele strategice și succesele obținute!

Îmbunătățește colaborarea dintre echipe prin partajarea know-how-ului și a poveștilor de succes.

Tu decizi, ce, când și unde vrei să afișezi!

Soluții de inginerie de sisteme
Sistem Digital Signage într-un mediu corporatist

Afișaje pentru lobby

Sistemul și afișajele sale prin "Bine ai venit ...." salutul vizitatorilor, indicatorii de ocupare la intrarea în sălile de ședință sau în sălile de conferință, apelanții cu numere de coadă și sistemele de ticketing pot fi configurate pentru a asigura o informare corectă și rapidă.

Micile ecrane din afara sălilor de ședință ajută la orientarea ședinței, afișează informații detaliate despre eveniment, evită distragerea atenției și sprijină astfel organizarea eficientă a ședinței.

Integrarea social media

Aplicațiile de social media integrate în sistemul de Digital Signage corporativ afișează cele mai recente fluxuri Twitter, știri RSS, postări pe Facebook etc. și toate informațiile pe care clienții, partenerii și angajații le împărtășesc despre companie.

Opțiuni de afișare a conținutului interactiv
"Evenimente corporative: date și informații suplimentare despre conferințe, evenimente sportive, traininguri de team-building."
"Hartă digitală interactivă a companiei cu funcție de căutare a traseului."
”Informații locale: orarul mijloacelor de transport în comun, știri despre trafic, știri despre oraș, buletine meteo.”
Materialele de învățare înregistrate digital pot fi afișate, căutate și descărcate.
Răspunsuri imediate la chestionare și sondaje.
Prezentarea statisticilor de afaceri.
Poți posta jocuri motivaționale cu recompense.

Beneficiile Digital Signage

 • Serviciu clienți multilingv.
 • Gestionare multi-screen; conținutul poate fi afișat pe orice ecran în mod sincron sau asincron, la ore programate.
 • Poți afla datele și detaliile noilor prezentări profesionale sau ale evenimentelor sportive ale companiei.
 • Poți partaja informații și conținut de divertisment cu toți angajații în același timp.
 • Sistemul și afișajele sale sunt deosebit de eficiente în cazul alertelor de criză.
 • Nu este nevoie de cunoștințe tehnice pentru a utiliza sistemul.
Soluții de inginerie de sisteme
Sistem Digital Signage într-un mediu corporatist

Tehnologie bazată pe cloud

Prin intermediul sistemului central bazat pe cloud, modificările efectuate în software-ul de afișare a conținutului se reflectă imediat pe afișaje. Poți actualiza conținutul de pe ecrane în orice moment, de oriunde.

Operare simplă și sigură

Un sistem multi-testat este livrat cu documentația de proiect la cheie care arată companiei exact ceea ce are nevoie!

Software-ul este ușor de utilizat de oricine și nu necesită competențe IT speciale. După câteva ore de instruire, operatorii pot utiliza cu ușurință sistemul de semnalizare digitală pe cont propriu.

Proiectare și construcție

Sistemul va fi implementat în funcție de nevoile tale, după o consultare și o proiectare atentă!

Un sistem de semnalizare digitală este o combinație de software și hardware, așa că întotdeauna optimizăm software-ul specific pentru dispozitivele hardware instalate.

Oferim un serviciu complet, inclusiv achiziționarea și instalarea hardware-ului, operarea sistemului și servicii de editare a conținutului grafic.

În timpul proiectării și implementării, filozofia ”un proiect - un sistem” asigură o funcționare dinamică și fără probleme, o funcționare adaptată la sarcini.

Dorești să afli mai multe despre Digital Signage pentru afaceri?

Software-urile suplimentare sunt dezvoltate pentru a satisface nevoile comunicării corporatiste!

Mesajele care pot fi programate sunt afișate la momentul și locul potrivit: cum ar fi locații de negocieri și instruire, datele evenimentelor companiei sau a evenimentelor sportive, alte date de interes public.

Se poate încărca orice format media și de document

 • Imagine
 • Video
 • Audio
 • Word
 • Excel
 • PowerPoint
 • PDF

Comunicarea digitală reduce costurile de administrare, imprimare și documentare pe suport de hârtie.

Economisește bani și protejează mediul înconjurător prin renunțarea la utilizarea instrumentelor tradiționale de marketing, cum ar fi pliantele și afișele de hârtie!


[1] Poate că cel mai corect termen pentru digital signage este "sistem de livrare de conținut digital". Așa-numitul Out Of Home Advertising (publicitate în afara casei) este platforma de publicitate și comunicare corporatistă cu cea mai rapidă creștere.

Afișează text și conținut dinamic (imagine, film, sunet) pe un ecran electronic.

Background Image
Background Image
Proiectele noastre de soluții de inginerie de sisteme
Stadionul SEPSI OSK - Extinderea perimetrului LED

Am instalat deasupra ieșirii suporterilor, extinderea sistemul de LED perimetru, proiectat și implementat pentru Stadionul SEPSI OSK. Ideea de a instala un perimetru LED deasupra celor nouă ieșiri destinate suporterilor, cu scopul de a extinde ele...

Detalii despre proiect
Madame Tussauds Budapest - ecran LED, ecran interactiv cu LED-uri pentru podea și procesor video sistem de control proiectare și execuție

Atracția capitalei va cuprinde 51 de figuri de ceară realiste ale unor celebrități internaționale și maghiare; vizitatorii se vor întâlni, de asemenea, cu 17 celebrități maghiare. Cu monitoare Digital Signage, ecrane LED și ecran interactiv cu LED...

Detalii despre proiect
Background Image