Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image Right Side

Sistem AV

Oferim soluții audiovizuale pentru companii mici, mijlocii și mari în sisteme personalizate!

Sistem audiovizual dinamic și puternic

Sistemele AV sunt o parte esențială a holurilor hotelurilor și a sălilor de conferințe, a clădirilor de birouri și a sălilor de ședințe, a amfiteatrelor universitare, a stadioanelor sportive, a centrelor comerciale, a sălilor de concerte și de teatru și a centrelor de transport public.

Sistemele AV; cum ar fi sistemele de sunet integrate, chioșcurile, coloanele de informații, pereții cu LED-uri pot fi utilizate pentru a comunica idei organizaționale sau de proiect.

În plus, videoconferințele pot fi inițiate indiferent de locație, permițând mai multor actori să colaboreze în timp real la un proiect.

În sistemele audiovizuale, fluxul de informații și feedback este instantaneu!

Extinde-ți posibilitățile de comunicare

Sistemele audiovizuale sunt o modalitate de a asigura videoconferințe cu sunet și imagine de calitate adecvată pentru lucrul la distanță și o modalitate de a menține o operațiune de birou la domiciliu la nivelul întregii companii, temporar sau permanent.

Datorită soluțiilor software cu criptare end-to-end [1], conținutul (voce, imagine, video, aproape orice fișier / date) poate fi partajat în siguranță între participanți.

Acest lucru permite comunicarea și schimbul de informații fără restricții în orice încăpere echipată cu AV. Aproape peste tot unde ne petrecem viața de zi cu zi.

Soluții de inginerie de sisteme
Sistem AV

Sisteme fuzionate

Accesul automatizat și un sistem de apelare a clienților sunt pilonii digitalizării.

În sălile de ședință și în birourile de conducere, o masă de ședință cu o conexiune pentru notebook și un afișaj extern mare, ușor de citit pentru toți participanții, este o necesitate și o caracteristică standard.

Monitoarele încastrate în masă, sistemele de microfoane, funcțiile de vot sau de interpretare pot fi, de asemenea, parte a sistemului. Cu soluții unice de design interior, dispozitivele AV integrate în mobilier fac parte din interior.

Oferim transmisiuni în direct indiferent de spațiu sau locație, cu echipamente de transmisie video și de înregistrare audio integrate AV și cu sisteme de sunet de înaltă performanță și de înaltă calitate.

Prezentările atractive de produse sau servicii pot fi afișate cu ajutorul ecranelor interactive, al proiectoarelor profesionale și al pereților cu LED-uri.

Informare în spațiile comunitare

În zonele de recepție ale companiilor și hotelurilor, în lifturi și în holurile și saloanele sălilor de conferințe, vizitatorii pot fi întâmpinați cu videoclipuri și animații de informare și comunicare, muzică, informații meteo sau informații de urgență, dacă este necesar.

Instruire corporativă și educație școlară îmbunătățită digital

Soluțiile moderne de prezentare și tabloul interactiv - de asemenea, consacrate în educație - permit afișarea, căutarea, partajarea și descărcarea de materiale educaționale înregistrate digital.

Conținutul educațional înregistrat poate fi accesat de personal sau de elevi pe propriile dispozitive mobile, indiferent de sistemul de operare. Accesul poate fi fie direct disponibil pentru toată lumea, fie condiționat.

Sprijină implementarea a proiectelor TIC

Sistemele noastre AV sunt concepute pentru a sprijini dezvoltarea și introducerea pe piață a soluțiilor TIC pentru afaceri și educație, precum și extensibilitatea sistemelor existente, cu hardware și software flexibile.

Tehnologie bazată pe cloud

Prin intermediul sistemului central bazat pe cloud, modificările efectuate în software-ul de afișare a conținutului se reflectă imediat pe afișaje. Poți actualiza conținutul de pe ecrane în orice moment, de oriunde.

Operare simplă și sigură

Cunoștințele necesare pentru o exploatare sigură vor fi transmise personalului de exploatare.

Sistemul multi-testat este livrat cu documentația de proiect la cheie, care îți arată exact ceea ce ai nevoie!

Sistemul AV este ușor de utilizat de oricine și nu necesită competențe IT speciale. Tratăm soluțiile audiovizuale (sisteme de sunet, piloni de informare, sisteme de semnalizare digitală și de streaming etc.) ca pe un sistem unic și coerent.

Soluții de inginerie de sisteme
Sistem AV

Proiectare și construcție

Implementăm sistemele AV pe baza cerințelor tale, după consultări și planificări atente!

Pe parcursul selectării celor mai potrivite dispozitive și soluții luăm în considerare cerințele utilizatorilor și exploatatorilor, cerințele de siguranță IT, precum și aspectele energetice, ale tehnicii de sistem a clădirilor și ale arhitecturii interioare.

Tratăm soluțiile audiovizuale (sisteme de sunet, piloni de informare, sisteme de semnalizare digitală și de streaming etc.) ca pe un sistem unic și coerent.

În timpul proiectării și implementării, filozofia "un proiect - un sistem" asigură o funcționare dinamică și fără probleme, o funcționare adaptată la sarcini.

În fiecare caz vom pregăti o ofertă de preț individuală

Atunci când stabilim prețul optim, luăm în considerare tipul de dispozitive pe care dorești să le alegi și durata de viață pe termen lung a hardware-ului și software-ului, precum și asistența pentru produse.

În ceea ce privește implementarea, îți oferim un sistem care poate fi actualizat în mod activ și eficient din punct de vedere al costurilor!

Oferta de preț include costul total al investiției.

Dorești să afli mai multe despre sistemul audiovizual?

În toate cazurile, componentele hardware și software ale sistemului audiovizual sunt alese pentru a funcționa în mod optim ca sistem.

În funcție de proiect, selectăm instrumentele necesare din următoarele opțiuni.

Pentru sonorizarea clădirilor și evenimentelor

 • Sisteme de sunet încorporate și mobile
 • Construirea de difuzoare și amplificatoare cu control central
 • Sisteme de sonorizare PA și line array cu soluții de microfoane

Pentru asistență clienți

 • Sisteme de acces
 • Sisteme de apelare a clienților
 • Afișaje de informații și de ocupare a camerelor

Pentru conferințe și prezentări

 • Echipamente și software pentru conferințe web și video
 • Mese de conferință cu ecran tactil
 • Tablă interactivă și software educațional
 • Sisteme de microfoane de conferință
 • Sisteme de interpretare
 • Sisteme de control al prezentărilor cu și fără fir

Pentru comunicare și informare

 • Interfețe de publicitate digitală
 • Software și hardware pentru Digital Signage
 • Afișaje interactive, de mari dimensiuni
 • Chioșcuri, totemuri, coloane de informare
 • Afișe LED pentru exterior și interior
 • Afișe LED
 • Afișaje LCD și OLED de dimensiuni și rezoluție mari
 • Proiectoare

Pentru mediere și partajare de conținut

 • Sisteme de streaming și înregistrare pe internet
 • Dispozitive de înregistrare video și audio pentru difuzare
 • Sisteme de gestionare a conținutului cu permisiuni personalizate
 • Sisteme de gestionare a dispozitivelor la distanță


[1] Criptare end-to-end

Mesajele și atașamentele acestora (inclusiv fotografii, videoclipuri, fișiere audio și alte fișiere) sunt transmise de la un capăt la altul prin criptare.

Criptarea end-to-end este o procedură de securitate care protejează conținutul schimburilor de mesaje. Atunci când se utilizează criptarea de la un capăt la altul, nimeni nu poate citi mesajele aflate în tranzit între dispozitivele de expediere și de recepție.

Fiecare conversație criptată de la un capăt la altul are un cod de verificare unic. În cazul în care codul este același atât pe partea de expediere, cât și pe partea de recepție, acesta confirmă faptul că mesajul este criptat de la un capăt la altul.

Mesajele criptate de la un capăt la altul nu pot fi citite de niciun server sau server de livrare, nici de nimeni altcineva sau de o parte externă care are acces la datele din mesaje și la conținutul distribuit de dispozitive, deoarece nu deține cheia de identificare.

Sursa: Ajutor Google

Background Image
Background Image
Proiectele noastre de soluții de inginerie de sisteme
Stadionul SEPSI OSK - Extinderea perimetrului LED

Am instalat deasupra ieșirii suporterilor, extinderea sistemul de LED perimetru, proiectat și implementat pentru Stadionul SEPSI OSK. Ideea de a instala un perimetru LED deasupra celor nouă ieșiri destinate suporterilor, cu scopul de a extinde ele...

Detalii despre proiect
Madame Tussauds Budapest - ecran LED, ecran interactiv cu LED-uri pentru podea și procesor video sistem de control proiectare și execuție

Atracția capitalei va cuprinde 51 de figuri de ceară realiste ale unor celebrități internaționale și maghiare; vizitatorii se vor întâlni, de asemenea, cu 17 celebrități maghiare. Cu monitoare Digital Signage, ecrane LED și ecran interactiv cu LED...

Detalii despre proiect
Background Image