Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image Left Side
Background Image Right Side

Sistem de publicitate Digital Out-of-Home (DOOH)

Conținutul și mesajele publicitare digitale out-of-home (DOOH) pot ajunge la public în afara locuințelor lor!

Comunicare și partajare nelimitată de conținut!

Aplicațiile noastre asigură integrarea între platformele de informare și comunicare pentru autobuze, trenuri, trenuri de metrou, tramvaie, troleibuze, avioane și autoturisme (de exemplu, taxiuri), precum și pentru aeroporturi și gări.

Dispozitive de afișare aproape de corp
Telefoanele mobile, instrumentele de marketing personalizate bazate pe localizare, site-urile cu trafic ridicat, cu capacități integrate și de feedback, sunt vehicule importante pentru conținut.
Control central
Afișajele, sunetul și alte sisteme tehnologice, precum și resursele de rețea din afara casei pot fi controlate dintr-o locație centrală. Gestionarea la distanță a conținutului este, de asemenea, posibilă datorită adresabilității unice.

Întotdeauna la cel mai bun moment

Mesajele pot fi programate pentru a apărea la momentul și locul potrivit, fie că este vorba de orele meciurilor, informații generale despre turnee, locații, apeluri pentru activități și jocuri legate de evenimente etc.

Dorești să afli totul despre publicitatea digitală out-of-home?

Facilitarea conștientizării mărcii și a mesajelor de marketing poate face parte din soluțiile software prin proiectare. Captură - datele privitorului pot fi folosite în scopuri de marketing și/sau de dezvoltare a afacerii.

Includerea, analiza și etichetarea add-on-urilor de analiză video anonimă, a ecranului tactil interactiv sau a aplicațiilor mobile interactive este potrivită pentru colectarea de date statistice.

Amintește-ți că poți planifica momentul, conținutul și țintirea dispozitivului către care livrezi mesajul!

Background Image
Background Image
Proiectele noastre de soluții de inginerie de sisteme
Congresul German Leadership / Berlin 2021 - Proiectarea și implementarea unui sistem de afișaj digital educațional

Educatio Digitale Lernsysteme GmbH a fost expozant la cel de-al 8-lea Congres German pentru Leadership în Educație la Congresul Estrel din Berlin. Pentru expoziție, compania căuta un furnizor de servicii care să ofere o soluție inovatoare, rentab...

Detalii despre proiect
Stadionul SEPSI OSK / Proiectare și implementare sistem de tabelă de marcaj cu LED-uri și LED-perimetru

Am primit o solicitare pentru realizarea sistemelor audiovizuale și de semnalizare digitală Digital Signage ale noului stadion de la Sfântu Gheorghe, cu o capacitate 8500 de locuri și pe 3 niveluri, precum și pentru proiectarea și implementarea siste...

Detalii despre proiect
Background Image