Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Sistem de publicitate Digital Out-of-Home (DOOH)

Conținutul și mesajele publicitare digitale out-of-home (DOOH) pot ajunge la public în afara locuințelor lor!

Comunicare și partajare nelimitată de conținut!

Aplicațiile noastre asigură integrarea între platformele de informare și comunicare pentru autobuze, trenuri, trenuri de metrou, tramvaie, troleibuze, avioane și autoturisme (de exemplu, taxiuri), precum și pentru aeroporturi și gări.

Dispozitive de afișare aproape de corp
Telefoanele mobile, instrumentele de marketing personalizate bazate pe localizare, site-urile cu trafic ridicat, cu capacități integrate și de feedback, sunt vehicule importante pentru conținut.
Control central
Afișajele, sunetul și alte sisteme tehnologice, precum și resursele de rețea din afara casei pot fi controlate dintr-o locație centrală. Gestionarea la distanță a conținutului este, de asemenea, posibilă datorită adresabilității unice.

Întotdeauna la cel mai bun moment

Mesajele pot fi programate pentru a apărea la momentul și locul potrivit, fie că este vorba de orele meciurilor, informații generale despre turnee, locații, apeluri pentru activități și jocuri legate de evenimente etc.

Dorești să afli totul despre publicitatea digitală out-of-home?

Facilitarea conștientizării mărcii și a mesajelor de marketing poate face parte din soluțiile software prin proiectare. Captură - datele privitorului pot fi folosite în scopuri de marketing și / sau de dezvoltare a afacerii.

Includerea, analiza și etichetarea add-on-urilor de analiză video anonimă, a ecranului tactil interactiv sau a aplicațiilor mobile interactive este potrivită pentru colectarea de date statistice.

Amintește-ți că poți planifica momentul, conținutul și țintirea dispozitivului către care livrezi mesajul!

Proiectele noastre de soluții de inginerie de sisteme
Stadionul SEPSI OSK - Extinderea perimetrului LED

Am instalat deasupra ieșirii suporterilor, extinderea sistemul de LED perimetru, proiectat și implementat pentru Stadionul SEPSI OSK. Ideea de a instala un perimetru LED deasupra celor nouă ieșiri destinate suporterilor, cu scopul de a extinde ele...

Detalii despre proiect
Madame Tussauds Budapest - ecran LED, ecran interactiv cu LED-uri pentru podea și procesor video sistem de control proiectare și execuție

Atracția capitalei va cuprinde 51 de figuri de ceară realiste ale unor celebrități internaționale și maghiare; vizitatorii se vor întâlni, de asemenea, cu 17 celebrități maghiare. Cu monitoare Digital Signage, ecrane LED și ecran interactiv cu LED...

Detalii despre proiect