Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image Left Side
Background Image Right Side
Back Icon Digital Signage rendszer

Digital Signage rendszer oktatási környezetben

A Digital Signage rendszer oktatási (Campus) környezetben a kommunikáció naprakész és visszajelzésekkel támogatott platformja a diákok, oktatók és látogatók között!

Az egyetemek, középiskolák managementje sikeresen tarthatja a kapcsolatot a digitális kijelzőkön, interaktív technológiákon, videó- és hangrendszereken keresztül a diákokkal!

Legfontosabb szerepe azonban a digitálisan rögzített oktatási anyagok megjelenítése, kereshetősége, archiválása nem csak az előadások alkalmával, hanem – megfelelő jogosultsággal – utólag is.

Fontos platformok a hatékony kommunikációban és a tartósabb figyelem fenntartásában!

Ebben a környezetben is van lehetőség az úgynevezett social media alkalmazások használatára, elsősorban a hallgatói kérdések és feleletek megjelenítésével. Használatával akár távolról, távközlési átviteli rendszeren is követhetők az előadások, gyakorlatok interaktív módon.

A Campus kezében az irányítás!

A digitális tartalomszolgáltatás által a teljes oktatási anyag elektronikusan elérhető, visszanézhető/hallgatható/letölthető.

A megjelenítő eszközökön elérhetővé válnak a szponzorált tartalmak és a campus által jóváhagyott reklámok.

Szeretnél többet tudni a Digital Signage előnyeiről az oktatásban?

A kijelzők nem csak az oktatási tananyagot, hanem a social media kommenteket, kérdéseket, frissítéseket, élő adatokat, híreket, dolgozatok pontszámait és egyéb, a tanulmányokkal összefüggő tartalmat továbbíthatnak.

Az integrált esemény menetrendek és információk létrehozása kiegészítő szoftverekkel beépíthető az ilyen Digital Signage [1] rendszerekbe!

Az üzenetek, melyek ütemezhetők, a megfelelő időben és helyen jelenjenek meg, például a vizsgaidőpontok, gyakorlatok, helyszínek, szükséges felkészülési adatok, stb.

A rendszer és kijelzői különösen hatékonyak a válság riasztások esetén!

Csökkenti a papír alapú adminisztrációt, a nyomtatási és dokumentációs költséget.


[1] A digital signage kifejezés talán legpontosabb megfelelője a „digitális tartalomszolgáltató rendszer”. Az úgynevezett Out Of Home Advertising (az ember otthonán kívüli reklámozás) kategóriába tartozó, a legdinamikusabban fejlődő hirdetési és vállalati kommunikációs felület.

Szöveges és dinamikus (kép, film, hang) tartalmakat jelenít meg egy elektronikus képernyőn.

Background Image
Background Image
Rendszermérnöki megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
Audió- és vizuáltechnikai üzemeltetés a BENU Férfi Magyar Vízilabda Kupán

A Magyar Vízilabda Szövetség által szervezett 2020-as BENU férfi vízilabda kupán - a csoportmérkőzések mindhárom fordulójában - összesen öt helyszínen (Budapest, Szeged, Szentes, Tatabánya, Kaposvár) LED-perimeter telepítése és üzemeltetése, valamint...

Projekt részletei
Vizuáltechnikai üzemeltetés az Utcai Sportok Világjátékán

Vizuáltechnikai kivitelezés és üzemeltetés. A rendezvény 10 helyszínén 160 négyzetméternyi LED-fal kivitelezése, azok központi stúdióból történő vezérlése, tartalommal való ellátása és üzemeltetése.

Projekt részletei
Background Image