Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image Left Side
Background Image Right Side
Back Icon Digital Signage rendszer

Digital Signage rendszer oktatási környezetben

A Digital Signage rendszer oktatási (Campus) környezetben a kommunikáció naprakész és visszajelzésekkel támogatott platformja a diákok, oktatók és látogatók között!

Az egyetemek, középiskolák managementje sikeresen tarthatja a kapcsolatot a digitális kijelzőkön, interaktív technológiákon, videó- és hangrendszereken keresztül a diákokkal!

Legfontosabb szerepe azonban a digitálisan rögzített oktatási anyagok megjelenítése, kereshetősége, archiválása nem csak az előadások alkalmával, hanem – megfelelő jogosultsággal – utólag is.

Fontos platformok a hatékony kommunikációban és a tartósabb figyelem fenntartásában!

Ebben a környezetben is van lehetőség az úgynevezett social media alkalmazások használatára, elsősorban a hallgatói kérdések és feleletek megjelenítésével. Használatával akár távolról, távközlési átviteli rendszeren is követhetők az előadások, gyakorlatok interaktív módon.

A Campus kezében az irányítás!

A digitális tartalomszolgáltatás által a teljes oktatási anyag elektronikusan elérhető, visszanézhető/hallgatható/letölthető.

A megjelenítő eszközökön elérhetővé válnak a szponzorált tartalmak és a campus által jóváhagyott reklámok.

Szeretnél többet tudni a Digital Signage előnyeiről az oktatásban?

A kijelzők nem csak az oktatási tananyagot, hanem a social media kommenteket, kérdéseket, frissítéseket, élő adatokat, híreket, dolgozatok pontszámait és egyéb, a tanulmányokkal összefüggő tartalmat továbbíthatnak.

Az integrált esemény menetrendek és információk létrehozása kiegészítő szoftverekkel beépíthető az ilyen Digital Signage [1] rendszerekbe!

Az üzenetek, melyek ütemezhetők, a megfelelő időben és helyen jelenjenek meg, például a vizsgaidőpontok, gyakorlatok, helyszínek, szükséges felkészülési adatok, stb.

A rendszer és kijelzői különösen hatékonyak a válság riasztások esetén!

Csökkenti a papír alapú adminisztrációt, a nyomtatási és dokumentációs költséget.


[1] A digital signage kifejezés talán legpontosabb megfelelője a „digitális tartalomszolgáltató rendszer”. Az úgynevezett Out Of Home Advertising (az ember otthonán kívüli reklámozás) kategóriába tartozó, a legdinamikusabban fejlődő hirdetési és vállalati kommunikációs felület.

Szöveges és dinamikus (kép, film, hang) tartalmakat jelenít meg egy elektronikus képernyőn.

Background Image
Background Image
Rendszermérnöki megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
Női vízilabda SEAT kupa: Magyarország–Kanada mérkőzés – sporttechnikai üzemeltetés

A megrendelő kérésére a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda és Széchy Tamás Uszodában megrendezésre került SEAT kupa teljes időtartama alatt a LED-perimeter, a LED-es eredményjelző rendszer, a teljes hang- és fénytechnikai rendszer, valamint a színpadi ...

Projekt részletei
Heineken UEFA EURO 2020 Fanzone - Hajrá, magyarok!

A városligeti műjégpálya területén a 2020-as foci-Eb idejére a partner egy LED-képernyővezérelt játékkal szeretett volna előrukkolni. A játék legyen kellően interaktív, a játékosoknak a rövid rendelkezésre álló idő alatt is szórakoztató élményt ny...

Projekt részletei
Background Image