Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image Right Side

Digital Signage rendszer oktatási környezetben

A kommunikáció naprakész és visszajelzésekkel támogatott platformja a hallgatók, oktatók és látogatók között!

Digital Signage rendszer az oktatási intézmények elvárásaihoz tervezve

Az egyetemek, főiskolák és középiskolák managementje sikeresen és robusztus módon tarthatja a kapcsolatot a digitális kijelzőkön, interaktív technológiákon, videó- és hangrendszereken keresztül az oktatókkal, egyetemi alkalmazottakkal és a hallgatókkal.

A rendszer kiemelten fontos funkciói a digitálisan rögzített oktatási anyagok megjelenítése, kereshetősége, archiválása, nem csak az előadások alkalmával, hanem – megfelelő jogosultsággal – utólag is.

Lenyűgöző kommunikáció és tartalommegosztás

Az oktatási környezet elvárásaihoz tervezett Digital Signage[1] rendszerek fontos platformok a hatékony kommunikációban és a hallgatói figyelem tartós fenntartásában!

A rendszer elemei lehetnek: érintőképernyős kioszk, totem, információs oszlop, kis és nagyméretű monitor, LED-fal, projektor, IT adattároló és vezérlőeszköz, webkamera, kép- és hangrögzítő eszköz, beépített és mobil hangrendszer, beléptetőrendszer és még számos egyéb audiovizuális berendezés.

A kijelzők nem csak oktatási anyagot, hanem social media kommenteket, kérdéseket, frissítéseket, élő adatokat, híreket, dolgozat pontszámokat és egyéb tartalmat továbbíthatnak.

Az úgynevezett social media alkalmazások integrálásával és használatával, a legfrissebb Twitter feed-ek, RSS hírek, Facebook stb. bejegyzések, hallgatói kérdések és feleletek jeleníthetők meg.

Rendszermérnök
Digital Signage rendszer oktatási környezetben

Mobil eszközökön is elérhető tartalmak

A Digital Signage rendszer használatával akár távolról, távközlési átviteli rendszeren is követhetők interaktív módon az előadások és gyakorlatok.

Így okostelefonon, táblagépen és laptopon is csatlakozhatnak a hallgatók egy-egy előadáshoz.

Interaktív tartalommegjelenítési lehetőségek
Interaktív digitális campus térkép útvonalkeresővel.
Az egyetem, főiskola vagy középiskola eseményeinek ismertetése: előadások, sportesemények, koncertek időpontjai és kiegészítő információi.
Helyi információk: tömegközlekedési menetrendek, közlekedési hírek, városi hírek, időjárás-jelentések.
Helyiségfüggetlen információs felületek: mutasd meg az étterem napi menüjét, az egyetemi könyvesbolt új ajánlatait, és segíts tájékozódni az új diákoknak bárhol is tartózkodnak a campus területén.
A digitálisan rögzített oktatási anyagok megjeleníthetők, kereshetők, letölthetők.
A közösségi média hashtagjei alapján a tanulói bejegyzésekből a hallgatói élet kiemelt eseményei is közzétehetők.
Kérdőívekre, felmérésekre adhatók azonnali válaszok.
Statisztika bemutatása az egyetemi oktatásról és életről.
Motivációs játékokat tehetsz közzé jutalmakkal.

A Digital Signage rendszer előnyei

 • Többnyelvű ügyfélkiszolgálás.
 • Többképernyős kezelés; a tartalmak bármelyik képernyőn szinkron és aszinkron módon, ütemezett időpontokban is megjeleníthetők.
 • Közzéteheted az új előadások, tudományos- vagy sportesemények időpontjait és részleteit.
 • A közelgő iskolai események vagy kirándulások megjelenítésével, szemléletes bemutatásával a részvétel növelése érhető el.
 • A tájékoztató és szórakoztató tartalmakat egyidejűleg oszthatod meg a hallgatókkal, oktatókkal és az egyetemi alkalmazottakkal.
 • A rendszer és kijelzői különösen hatékonyak a válság riasztások esetén.
 • Nincs szükség műszaki szakértelemre a rendszer használatához.
Rendszermérnök
Digital Signage rendszer oktatási környezetben

A campus kezében az irányítás

A digitális tartalomszolgáltatás által az összes üzenet, hang, kép és videó megjelenítése, annak időzítése, valamint az elektronikusan elérhető oktatási anyagok, azok hozzáférési jogosultsága (visszanézhető/hallgatható/letölthető) központilag és biztonságosan irányítható.

A megjelenítő eszközökön elérhetővé válnak a szponzorált tartalmak és a campus által jóváhagyott reklámok.

Felhőalapú technológia

A felhőalapú központi rendszeren keresztül a tartalom-megjelenítő szoftverben alkalmazott módosítások azonnal megjelennek a kijelzőkön. Bármikor, bárhonnan frissíthető a képernyőkön megjelenő tartalom.

Egyszerű és biztonságos működés

A biztonságos üzemeltetéshez szükséges tudást átadjuk az üzemeltetést végző személyzet számára.

A többszörösen tesztelt rendszerhez átadáskor kulcsrakész projektdokumentáció tartozik, amely pontosan mutatja be az oktatási intézménynek, hogy ez az, amire szüksége van!

A szoftver használata bárki számára elsajátítható, nem igényel különleges IT tudást. A kezelőszemélyzet néhány órás oktatás után önállóan is könnyen tudja használni a Digital Signage rendszert.

Tervezés és kivitelezés

A rendszert az igényeid alapján, gondos egyeztetés és tervezés után valósítjuk meg!

A Digital Signage rendszer egy szoftver és egy hardver együttese, így mindig a telepített hardver eszközökhöz optimalizáljuk az egyedi szoftvereket.

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, amely a hardver beszerzést és telepítést, a rendszer üzemeltetést és a grafikus tartalomszerkesztő szolgáltatást is tartalmazza.

A tervezés és kivitelezés alkalmával az „egy projekt - egy egyedi rendszer” filozófia biztosítja a problémamentes és dinamikus üzemeltetést, a feladat-adaptív működést.

Szeretnél többet tudni a Digital Signage rendszer oktatási alkalmazásáról?

A kiegészítő szoftvereket az oktatási intézmény igényeihez igazodva fejlesztjük!

Az üzenetek, melyek ütemezhetők, a megfelelő időben és helyen jelennek meg: például a vizsgaidőpontok, gyakorlatok, helyszínek, szükséges felkészülési adatok stb.

Bármilyen média és dokumentum formátum feltölthető

 • Kép
 • Videó
 • Hang
 • Word
 • Excel
 • PowerPoint
 • PDF

A digitális kommunikáció csökkenti a papír alapú adminisztrációt, a nyomtatási és dokumentációs költséget.

Takaríts meg pénzt és óvd a környezetet azzal, hogy nem használsz hagyományos marketingeszközöket, például papír szórólapokat és plakátokat!


[1] A digital signage kifejezés talán legpontosabb megfelelője a „digitális tartalomszolgáltató rendszer”. Az úgynevezett Out Of Home Advertising (az ember otthonán kívüli reklámozás) kategóriába tartozó, a legdinamikusabban fejlődő hirdetési és vállalati kommunikációs felület.

Szöveges és dinamikus (kép, film, hang) tartalmakat jelenít meg egy elektronikus képernyőn.

Background Image
Background Image
Rendszermérnöki megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
Új Hidegkuti Nándor Stadion: LED-es eredményjelző tervezés és kivitelezés - Perimeter és Digital Signage rendszer üzemeltetés

2016-ban a stadion teljes körű felújítására került sor, mely keretében két darab LED-es eredményjelző telepítésével bíztak meg bennünket. A kivitelezési munkálatok végeztével további, állandó feladatként nem csak az általunk telepített berendezés...

Projekt részletei
Német Vezetőoktatói Kongresszus / Berlin 2021 – Edukációs Digital Signage rendszer tervezés és kivitelezés

Az Educatio Digitale Lernsysteme GmbH a 8. Német Vezetőoktatói Kongresszus kiállítójaként jelent meg a Berlin Estrel Congress-ben. A kiállításra olyan szolgáltatót keresett, amely innovatív, költséghatékony, gyors és biztonságos megoldást tud kíná...

Projekt részletei
Background Image