Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Sistem Digital Signage într-un mediu sportiv

Procesele de informare și afișare a rezultatelor evenimentelor sportive vor fi prezentate pe ecrane digitale, sisteme video și de sunet!

Vom crea pentru tine un sistem de semnalizare digitală Digital Signage bine elaborat

Interfețele de cronometrare și de afișare a rezultatelor, precum și software-urile pentru sport concepute pentru a satisface cerințele privind tehnologiile sportive, împreună cu sistemele audio asigură pentru tine o comunicare puternică și coerentă!

În instalația sportivă afișajele de conținut aliniate sunt markere de conținut bine controlate sunt dispozitive eficiente de comunicare și de menținere a atenției.

Proiectăm și implementăm sisteme de semnalizare digitală Digital Signage[1] pentru a satisface cerințele competițiilor sportive naționale și internaționale de cel mai înalt nivel.

Sistemul este compatibil cu toate sporturile.

Furnizarea de conținut digital în instalațiile sportive

Tabelele de marcaj centrale, perimetrele cu LED-uri de pe teren, saloanele VIP și alte saloane, vestiarele, cantinele și zonele comunitare vor fi completate de un serviciu de televiziune care va transmite evenimentul sportiv ca o singură unitate!

Sistemul poate include: chioșc cu ecran tactil, totem, stâlp de informare, monitoare mici și mari, perete cu LED-uri, proiector, dispozitiv de stocare și control al datelor IT, cameră web, dispozitiv de difuzare a înregistrărilor video și audio, sistem de sunet încorporat și mobil, sistem de control al accesului și multe alte dispozitive audiovizuale.

Serviciul de conținut digital îți permite să controlezi în mod centralizat și sigur afișarea și sincronizarea tuturor mesajelor, înregistrărilor audio, imaginilor și videoclipurilor.

Conținutul sponsorizat și publicitatea vor deveni disponibile

Mesajele ar trebui afișate la momentul și locul potrivit, cum ar fi orele și locurile de desfășurare a meciurilor, informații generale despre turnee, apeluri pentru activități și jocuri legate de evenimente etc.

Conținutul sponsorizat și publicitatea sponsorilor vor fi disponibile pe dispozitivele de afișare.

Poți obține venituri din publicitate prin derularea de campanii de marketing plătite.

Soluții de inginerie de sisteme
Sistem Digital Signage într-un mediu sportiv

Hall of Fame al atletismului

Afișajele sincronizate sau asincrone pot fi utilizate pentru a partaja diferite aplicații pentru a urmări istoricul sportivilor, scorurile, "cronici", adică imagini de ansamblu ale "drumului spre campionat", care permit managerilor și antrenorilor să recunoască performanțele și calitățile sportivilor.

Poți urmări toate informațiile relevante!

Conținut disponibil și pe dispozitive mobile

Cu ajutorul Digital Signage, spectatorii pot fi contactați direct sau prin intermediul aplicațiilor descărcabile pe telefoane sau tablete, cărora li se pot trimite reclame, informații și promoții încorporate în imagini speciale.

Bucură-te de posibilități nelimitate de comunicare și partajare de conținut!

Opțiuni de afișare a conținutului interactiv
Hartă digitală interactivă a arenei / stadionului cu funcție de căutare a traseului.
Informare despre evenimente sportive: date, informații despre echipe și jucători și informații suplimentare.
”Informații locale: orarul mijloacelor de transport în comun, știri despre trafic, știri despre oraș, buletine meteo.”
Pe baza hashtag-urilor din social media, postările vizitatorilor pot fi folosite și pentru a publica cele mai importante momente de pe scena sportivă.
Răspunsuri imediate la chestionarele și sondajele vizitatorilor.
Prezentare statistici despre arenă, echipe și jucători.
Poți posta jocuri motivaționale cu recompense.

Beneficiile Digital Signage

 • Serviciu clienți multilingv.
 • Gestionare multi-screen; conținutul poate fi afișat pe orice ecran în mod sincron sau asincron, la ore programate.
 • Poți afla datele și detaliile noilor evenimente sportive.
 • Poți partaja informații și conținut de divertisment cu vizitatorii și angajații în același timp.
 • Sistemul și afișajele sale sunt deosebit de eficiente în cazul alertelor de criză.
 • Nu este nevoie de cunoștințe tehnice pentru a utiliza sistemul.
Soluții de inginerie de sisteme
Sistem Digital Signage într-un mediu sportiv

Tehnologie bazată pe cloud

Prin intermediul sistemului central bazat pe cloud, modificările efectuate în software-ul de afișare a conținutului se reflectă imediat pe afișaje. Poți actualiza conținutul de pe ecrane în orice moment, de oriunde.

Operare simplă și sigură

Cunoștințele necesare pentru o exploatare sigură vor fi transmise personalului de exploatare.

Sistemul multi-testat este livrat cu documentația de proiect la cheie, care arată instalației sportive exact ceea ce are nevoie!

Software-ul este ușor de utilizat de oricine și nu necesită competențe IT speciale. După câteva ore de instruire, operatorii pot utiliza cu ușurință sistemul de semnalizare digitală pe cont propriu.

Proiectare și construcție

Sistemul va fi implementat în funcție de nevoile tale, după o consultare și o proiectare atentă!

Un sistem de semnalizare digitală este o combinație de software și hardware, așa că întotdeauna optimizăm software-ul specific pentru dispozitivele hardware instalate.

Oferim un serviciu complet, inclusiv achiziționarea și instalarea hardware-ului, operarea sistemului și servicii de editare a conținutului grafic.

În timpul proiectării și implementării, filozofia ”un proiect - un sistem” asigură o funcționare dinamică și fără probleme, o funcționare adaptată la sarcini.

Dorești să afli mai multe despre soluțiile sportive Digital Signage?

Software-urile suplimentare sunt dezvoltate pentru a satisface nevoile instalațiilor sportive!

Mesajele care pot fi programate sunt afișate la momentul și locul potrivit: cum ar fi anunțurile actuale și din cadrul evenimentelor în legătură cu evenimentul sportiv, informații despre discipline sportive și federații sportive, locații, date topografice ale arenelor / stadioanelor etc.

Se poate încărca orice format media și de document

 • Imagine
 • Video
 • Audio
 • Word
 • Excel
 • PowerPoint
 • PDF

Comunicarea digitală reduce costurile de administrare, imprimare și documentare pe suport de hârtie.

Economisește bani și protejează mediul înconjurător prin renunțarea la utilizarea instrumentelor tradiționale de marketing, cum ar fi pliantele și afișele de hârtie!


[1] Poate că cel mai corect termen pentru digital signage este "sistem de livrare de conținut digital". Așa-numitul Out Of Home Advertising (publicitate în afara casei) este platforma de publicitate și comunicare corporatistă cu cea mai rapidă creștere.

Afișează text și conținut dinamic (imagine, film, sunet) pe un ecran electronic.

Proiectele noastre de soluții de inginerie de sisteme
Proiectare și construcție ecran LED și sistem de control pentru sala de bowling a Clubului Sportiv Septimia

Asociația de Bowling Septimia Sport Club din Odorheiu Secuiesc, situată în stațiunea Septimia, lângă pârâul Seiche, și-a dorit să monteze un ecran LED la capătul pistei de bowling unde să afișeze diferite conținuturi. ► Am fost însărcinați să proi...

Detalii despre proiect
Stadionul SEPSI OSK - Extinderea perimetrului LED

Am instalat deasupra ieșirii suporterilor, extinderea sistemul de LED perimetru, proiectat și implementat pentru Stadionul SEPSI OSK. Ideea de a instala un perimetru LED deasupra celor nouă ieșiri destinate suporterilor, cu scopul de a extinde ele...

Detalii despre proiect