Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image Left Side
Background Image Right Side
Back Icon Digital Signage rendszer

Digital Signage rendszer vállalati környezetben

Vállalati környezetben a konvencionális tájékoztató felületeken túlmutató, igény szerint frissíthető tartalommal és visszajelzési lehetőséggel bővített digitális kommunikációs rendszereket építünk!

A rendszer, ahol azonnali az információáramlás, találkoznak a gondolatok és azonnali a visszajelzés lehetősége!

A Digital Signage [1] rendszerrel a vezetői értesítések, tárgyalási és rendezvény időpontok, részvények ára, friss hírek, közlekedési és időjárás tájékoztató, saját vállalattal kapcsolatos információk, kapcsolattartás a munkatársakkal, naprakész HR-információk, vállalati hírek, születésnap bejelentések, alkalmazotti képzési programokban való alkalmazás, videó- és hangüzenetek megjelenítése és a tartalmakra adott visszajelzési felületek integrációja is lehetséges az eszközökön.

A rendszer és kijelzői különösen hatékonyak a válság riasztások esetén!

Szeretnél többet tudni a Digital Signage rendszer vállalati alkalmazásáról?

Lobby kijelzők

A rendszer és kijelzői által „Üdvözöljük ….” látogatói köszöntés, a tárgyalók vagy konferenciatermek bejáratánál foglaltság jelzők, sorszámhívó, valamint jegykiadó rendszerek alakíthatók ki, melyek segítik a korrekt és gyors tájékoztatást.

Social Media integráció

Megjeleníti a legfrissebb Twitter feed-ket, RSS híreket, Facebook stb. bejegyzéseket és mindazon információkat, amelyeket a cégről az ügyfelek, partnerek megosztanak.


[1] A digital signage kifejezés talán legpontosabb megfelelője a „digitális tartalomszolgáltató rendszer”. Az úgynevezett Out Of Home Advertising (az ember otthonán kívüli reklámozás) kategóriába tartozó, a legdinamikusabban fejlődő hirdetési és vállalati kommunikációs felület.

Szöveges és dinamikus (kép, film, hang) tartalmakat jelenít meg egy elektronikus képernyőn.

Background Image
Background Image
Rendszermérnöki megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
Női vízilabda SEAT kupa: Magyarország–Kanada mérkőzés – sporttechnikai üzemeltetés

A megrendelő kérésére a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda és Széchy Tamás Uszodában megrendezésre került SEAT kupa teljes időtartama alatt a LED-perimeter, a LED-es eredményjelző rendszer, a teljes hang- és fénytechnikai rendszer, valamint a színpadi ...

Projekt részletei
Heineken UEFA EURO 2020 Fanzone - Hajrá, magyarok!

A városligeti műjégpálya területén a 2020-as foci-Eb idejére a partner egy LED-képernyővezérelt játékkal szeretett volna előrukkolni. A játék legyen kellően interaktív, a játékosoknak a rövid rendelkezésre álló idő alatt is szórakoztató élményt ny...

Projekt részletei
Background Image