Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image Left Side
Background Image Right Side
Back Icon Digital Signage rendszer

Digital Signage rendszer vállalati környezetben

Vállalati környezetben a konvencionális tájékoztató felületeken túlmutató, igény szerint frissíthető tartalommal és visszajelzési lehetőséggel bővített digitális kommunikációs rendszereket építünk!

A rendszer, ahol azonnali az információáramlás, találkoznak a gondolatok és azonnali a visszajelzés lehetősége!

A Digital Signage [1] rendszerrel a vezetői értesítések, tárgyalási és rendezvény időpontok, részvények ára, friss hírek, közlekedési és időjárás tájékoztató, saját vállalattal kapcsolatos információk, kapcsolattartás a munkatársakkal, naprakész HR-információk, vállalati hírek, születésnap bejelentések, alkalmazotti képzési programokban való alkalmazás, videó- és hangüzenetek megjelenítése és a tartalmakra adott visszajelzési felületek integrációja is lehetséges az eszközökön.

A rendszer és kijelzői különösen hatékonyak a válság riasztások esetén!

Szeretnél többet tudni a Digital Signage rendszer vállalati alkalmazásáról?

Lobby kijelzők

A rendszer és kijelzői által „Üdvözöljük ….” látogatói köszöntés, a tárgyalók vagy konferenciatermek bejáratánál foglaltság jelzők, sorszámhívó, valamint jegykiadó rendszerek alakíthatók ki, melyek segítik a korrekt és gyors tájékoztatást.

Social Media integráció

Megjeleníti a legfrissebb Twitter feed-ket, RSS híreket, Facebook stb. bejegyzéseket és mindazon információkat, amelyeket a cégről az ügyfelek, partnerek megosztanak.


[1] A digital signage kifejezés talán legpontosabb megfelelője a „digitális tartalomszolgáltató rendszer”. Az úgynevezett Out Of Home Advertising (az ember otthonán kívüli reklámozás) kategóriába tartozó, a legdinamikusabban fejlődő hirdetési és vállalati kommunikációs felület.

Szöveges és dinamikus (kép, film, hang) tartalmakat jelenít meg egy elektronikus képernyőn.

Background Image
Background Image
Rendszermérnöki megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
Audió- és vizuáltechnikai üzemeltetés a BENU Férfi Magyar Vízilabda Kupán

A Magyar Vízilabda Szövetség által szervezett 2020-as BENU férfi vízilabda kupán - a csoportmérkőzések mindhárom fordulójában - összesen öt helyszínen (Budapest, Szeged, Szentes, Tatabánya, Kaposvár) LED-perimeter telepítése és üzemeltetése, valamint...

Projekt részletei
Vizuáltechnikai üzemeltetés az Utcai Sportok Világjátékán

Vizuáltechnikai kivitelezés és üzemeltetés. A rendezvény 10 helyszínén 160 négyzetméternyi LED-fal kivitelezése, azok központi stúdióból történő vezérlése, tartalommal való ellátása és üzemeltetése.

Projekt részletei
Background Image