Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image

Bănci de rezerve pentru fotbal unice încălzibile

#tip: Eveniment sportiv
#locație: Budapest, HU
#partener: "PHAROS '95" Kft.
Proiect

În legătură cu construcția stadionului Puskás Ferenc, compania noastră a fost solicitată să instaleze 50 de bănci de rezerve încălzibile, făcute la comandă, cu acoperișul corespunzător.

Provocare

Suntem onorați că ni s-a încredințat realizarea băncilor de rezerve unice și a acoperirii acestora, deoarece stadionul va găzdui patru meciuri din cadrul Campionatului European de Fotbal din 2021. Suntem deosebit de încântați de faptul că băncile de rezerve sunt amplasate în partea centrală a terenului, astfel încât vor fi vizibile în anii următori în timpul transmisiunilor de meciuri și în fotografiile făcute acolo.

Soluție

Proiectul a fost implementat în două tranșe majore. Toate elementele scaunelor personalizate din piele cusute manual au fost produse într-un atelier artizanal din Leicester, Anglia, în decurs de o lună și jumătate. Husa pentru scaune a fost apoi fabricată de compania noastră parteneră din Szeged.

Categorii de proiecte
Fotbal
Bănci de rezerve pentru fotbal unice încălzibile 1
Bănci de rezerve pentru fotbal unice încălzibile 2
Bănci de rezerve pentru fotbal unice încălzibile 3
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Montaretribună și scaune de tribună mobile cu acționare electrică la Sala sporturilor NIKÉ de la Fonyód

Conform comenzii Asociației sportive NIKÉ a Academiei Sportive a Ungariei și a B Build & Trade Kft., am avut onoarea de a monta tribunele și scaunele de tribună mobile, cu acționare electrică, în sala de handbal cu capacitatea de aproape 1000 de pers...

Detalii despre proiect
Opera Maghiară de Stat – Cortină scenică  laminată cu pictură pe pânză

Sarcina a fost laminarea unei pânze pictate manual, pânză realizată în atelierul instituției, pe cortina din fața scenei cu ocazia renovării generale a Operei Maghiare de Stat.

Detalii despre proiect
Background Image