Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image

Afișe cu LED-uri în Groupama Arena

#tip: Eveniment sportiv
#locație: Budapest, HU
#partener: SPORTFIVE Hungary Kft.
Proiect

Sportfive Hungary Kft. a decis să amplaseze panouri de informare și panouri publicitare la Groupama Arena pentru meciul de fotbal Ferencváros Torna Club - Mezőkövesd Zsóry.

Provocare

Nu numai la intrare, pe ambele părți ale recepției, ci și la etajele superioare, au dorit să aibă acest tip de panou de informare.

Soluție

De comun acord cu clientul, am amplasat un total de patru Afișe cu LED-uri fiecare cu o rezoluție de 224x756 pixeli (*P2.5), pe care Clubul de Gimnastică Ferencváros a afișat conținut preîncărcat al său și al partenerilor săi de sponsorizare sub formă de imagini fixe și videoclipuri.

Afișele cu LED-uri au fost folosite ca punct central pentru campania locală de sănătate ""Să avem grijă unii de alții"", care a fost un răspuns la circumstanțele schimbate ale pandemiei de coronavirus.

*Valoare P (pasul pixelilor): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între ele la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă a diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri.

Categorii de proiecte
Comunicări despre sport
Elemente tehnologice
Afișe LED
Afișe cu LED-uri în Groupama Arena 1
Afișe cu LED-uri în Groupama Arena 2
Afișe cu LED-uri în Groupama Arena 3
Afișe cu LED-uri în Groupama Arena 4
Afișe cu LED-uri în Groupama Arena 5
Afișe cu LED-uri în Groupama Arena 6
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Montaretribună și scaune de tribună mobile cu acționare electrică la Sala sporturilor NIKÉ de la Fonyód

Conform comenzii Asociației sportive NIKÉ a Academiei Sportive a Ungariei și a B Build & Trade Kft., am avut onoarea de a monta tribunele și scaunele de tribună mobile, cu acționare electrică, în sala de handbal cu capacitatea de aproape 1000 de pers...

Detalii despre proiect
Stadionul Szusza Ferenc / Stadionul Újpest și-a schimbat aspectul: în tribune au fost instalate scaune moderne

Clubul Újpest 1885 Football Kft. a solicitat înlocuirea scaunelor din tribună uzate și deteriorate, în cadrul proiectului de renovare generală a stadionului Szusza Ferenc.

Detalii despre proiect
Background Image