Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image Right Side

Ecran LED

Ecranul LED extinde limitele afișării vizuale. Conținutul vizual oferă o experiență uimitoare și memorabilă pe o suprafață de ecran care poate fi configurată fără limite și aranjată în spațiu!

Unde poate fi folosit ecranul LED?

Ecran LED sunt utilizate ca decor de fundal pentru studiouri TV, conferințe, evenimente muzicale și sportive, afișaje informale și animate în centre comerciale, săli de concerte și showroom-uri auto.

Postarea și conectarea mai multor ecrane LED în spațiu poate fi transformată într-o experiență vizuală puternică, cu animații proiectate cu precizie.

Dacă ai nevoie de ecran LED, poți ÎNCHIRIA și ACHIZIȚIONA echipamente din gama noastră.

Interfețe și conținut media personalizate

Construim sisteme interconectate și / sau sisteme de blocuri, ecrane LED, din panouri modulare cu LED-uri proiectate special pentru iluminarea de înaltă intensitate, oferind o calitate excelentă a imaginii.

Conținutul vizual este optimizat și poziționat de către inginerii noștri de sisteme în funcție de interfețele proiectate.

Concepem softurile și animațiile necesare pentru a se potrivi cu evenimentul, artiștii și performanțele artiștilor.

Tehnologia evenimentelor
Ecran LED

Ecranul LED este flexibil

Pentru soluțiile de fațadă și de design interior, designul modular al ecranului LED poate oferi noi tipuri de soluții creative nemaiîntâlnite până acum; pot fi create coloane mobile orizontal și vertical, porți, suprafețe curbe și ondulate, complet circulare și sferice.

Ecranul LED este rezistent la intemperii

Grație designului său tehnic special, poate fi operat în siguranță în condiții meteo extreme, chiar și pe ploaie.

Este posibilă instalarea / montarea și funcționarea în interior și în exterior. Luminozitatea afișajului poate fi reglată în mod optim atât pentru condițiile de iluminare din exterior, cât și pentru cele din interior.

Caracteristicile ecranului LED

 • Calitate excelentă a imaginii.
 • Luminozitate intensă.
 • Raport mare de contrast.
 • Durată de viață lungă, de regulă zeci de mii de ore.
 • Ușor de instalat și de întreținut.
 • Majoritatea modelelor suportă vizualizarea în unghi larg.

Tehnologia vizuală este în continuă evoluție

Suntem în contact zilnic cu partenerii noștri tehnologici și urmăm recomandările acestora, astfel încât folosim întotdeauna cea mai recentă tehnologie și cea mai bună rezoluție a modulelor LED și a procesoarelor de control video aferente pentru noile proiecte.

Tipurile de ecrane LED disponibile în funcție de pasul pixelilor (valoarea P [1]): P1,25; P1,56; P1,875; P2,5; P2,8; P3,1; P3,9; P4; P4,8; P5,9; P8; P10 și valorile intermediare.

Tehnologia evenimentelor
Ecran LED

Tipuri de structuri suport

Structura suport necesară este selectată ținând cont de dispunerea în spațiu a suprafeței din panouri cu LED-uri.

 • Structură suport individuală: pentru funcționarea de durată a ecranului LED pe fațada clădirii, precum și în spații interioare.

  O structură suport fabricată la o dimensiune adecvată suprafeței și aranjamentului modulelor LED; poate fi folosită pentru instalare fixă.

  Ulterior, posibilitatea de mutare este redusă. Necesită cunoștințe de specialitate, iar montarea și demontarea durează mai mult.

  Are acreditare de utilizare statică, respectiv TÜV.

 • Structură suport din aluminiu cu grilaj de pardosea: pentru ecran LED montat pe sol, podium, scenă sau pistă.

  În funcție de dimensiunea ecranului LED și de locul de utilizare - după calculul forței vântului care trebuie luată în considerare la utilizarea în exterior - alegem forma potrivită precum și greutatea cu care structura poate fi ancorată în siguranță.

  Greutatea poate fi: rezervor IBC (de 1 metru cub), sac de nisip, placă de beton.

  Are acreditare de utilizare statică, respectiv TÜV.

 • Structura suport suspendată: pentru ecranul LED suspendat pe poartă TRUSS sau punct de suspendare.

  Se fixează ecranul LED pe structura din aluminiu TRUSS cu bara de suspendare. Apoi se ridică la înălțimea corespunzătoare cu ajutorul unor instalații / palanelor cu lanț pentru instalarea scenelor.

  Instalațiile și metoda exactă de montare sunt determinate în funcție de dimensiunea și greutatea ecranului LED.

  Efectuarea sarcinilor de montaj: conectarea instalațiilor și a structurii din aluminiu poate necesita intervenția unui alpinist utilitar.

Poți alege între instalarea fixă sau închirierea de dispozitive

Închirierea ecranelor LED se poate face cu sau fără personal tehnic, așa-numitul termen dry-lease.

În cazul închirierii uscate, puteți alege, de asemenea, transportarea echipamentului închiriat pe site sau să îl preluați la sediul nostru.

În momentul vânzării (în cazul unei instalații fixe), toate cunoștințele necesare pentru o funcționare sigură sunt transmise colegilor operatori.

De asemenea, te vom informa despre condițiile de garanție și despre întreținerea periodică gratuită în perioada de garanție în momentul achiziției / vânzării.

Ofertă personalizată pentru orice solicitare

La stabilirea prețului optim, după consultări și o planificare atentă, vom lua în considerare tipul și dimensiunea echipamentului pe care dorești să îl închiriezi, durata închirierii și dacă închiriezi cu sau fără personal tehnic.

Oferta de preț include costul total al investiției / închirierii ecranului LED.

Dorești să afli mai multe despre ecranele LED?

Dintre ecranele LED cu tehnologie SMD [2] pentru exterior, rezistente la intemperii și pentru interior, îți recomandăm soluția care se potrivește cel mai bine performanței cerute în ceea ce privește dimensiunea și rezoluția (valoare P [1]), având în vedere funcționalitatea.

Concepute în funcție de conținutul care urmează să fie afișat, de numărul de vizitatori și de parametrii fizici ai mediului, sistemele controlate [3] sunt construite modular, astfel încât chiar și cele mai îndrăznețe idei, cum ar fi suprafețele curbe, pot fi implementate.

Datorită greutății reduse a modulelor LED și faptului că dulapurile pot fi înșurubate împreună după cum este necesar, ecranul LED poate fi instalat rapid oriunde și oricând.

Conținutul afișat pe ecranele LED poate fi programat sau controlat cu ușurință prin intermediul unității USB, conexiunii prin cablu, conexiunii WiFi sau controlului video.

Caracteristici generale ale instrumentelor noastre

 • Tehnologie SMD [2]
 • Pot fi instalate atât în interior, cât și în exterior. Instalația poate fi stivuită sau suspendată.
 • Modulele exterioare sunt impermeabilizate IP65 în față și în spate.
 • Design modular și întreținere ușoară. Indiferent dacă este pe suprafața din față sau din spate, designul ușor permite întreținerea de către o singură persoană.
 • Dimensiuni similare ale modulelor - fie că este vorba de 500x500 mm, 640x640 mm sau 500x1000 mm, este disponibil un set de dimensiuni identice, astfel încât acestea se potrivesc rapid și perfect în timpul construcției. Seturile de 500x500 mm și 500x1000 mm pot fi combinate între ele.
 • Poți crea atât suprafețe plate, cât și curbe. Modulele pot fi ajustate până la 90 de grade unul față de celălalt în timpul procesului de montare.
 • Transmisie mai stabilă a semnalului. Arhitectura PCB cu șase straturi (PCB) face ca transmisia semnalului să fie mai stabilă și mai fiabilă.
 • Protecție LED - distanțierele sunt montate pe fiecare modul pentru a menține LED-urile departe de sol.
 • Mai multe posibilități de aplicare coordonate cu afișajul de podea LED. Până la P4.3 / P5.95 / P7 [1] este nivelul de rezoluție, rezoluția ecranului LED și a modulelor de afișare cu LED-uri poate fi adaptată prin software. Rezoluția poate fi sincronizată cu alte ecrane LED.

[1] Valoare P (pas de pixel): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între ele la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă a diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri. Alegerea ideală a dispozitivului este întotdeauna determinată de distanța minimă de vizualizare de la suprafața LED-ului. Pe măsură ce distanța de vizionare scade, valoarea P a modulului LED propus scade.

[2] SMD: Noua generație de diode LED încastrate, cubice, sunt durabile, vizibile de la distanță și oferă o experiență vizuală mai plăcută.

[3] Control cu LED-uri: Cu oricare dintre procesoarele video cu LED-uri poți controla complet parametrii imaginii în timp real. Arhitectura universală a controlului LED permite afișarea interfeței color (subtitrare) pe interfața video, indiferent de modelul și configurația utilizate. Raporturile de aspect pot fi ajustate după cum se dorește de către scaler.

Controlerele pot fi o sursă de intrare: HDMI, DVI, scalerul acceptă și surse SDI, HD-SDI, VGA și compozite.

Background Image
Background Image
Proiectele noastre de soluții tehnologice pentru evenimente
Tehnică vizuală | À LA RECHERCHE DE VERA MOLNAR – LUCRĂRILE VEREI MOLNAR ȘI REFLECȚII CONTEMPORANE

Expoziția Muzeului Ludwig intitulată „À la recherche de Vera Molnar” aduce un omagiu operei de o viață a Verei Molnar, care a murit cu puțin timp înainte de a împlini 100 de ani. Sarcina noastră a fost achiziționarea și instalarea mijloacelor tehn...

Detalii despre proiect
Operarea ecranului LED în outdoor la evenimentul aniversar de 20 de ani al Cetate Production SRL din România

Cetate Production SRL din România se ocupă cu producția de mese de bere și corturi. Compania și-a dorit să sărbătorească cea de-a 20-a aniversare cu o mare zi de familie, alături de angajații săi și familiile acestora. Locul ales pentru acest...

Detalii despre proiect
Background Image