Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image Right Side

Afișe LED

Oferim informații cronologice și informale despre desfășurarea evenimentelor cu ajutorul instrumentelor noastre de afișare cu LED-uri!

Afișul LED simplifică comunicarea pentru evenimente și marketing într-un mod extraordinar, oferind în același timp o experiență vizuală de neegalat!

Dispozitivele pot fi folosite pentru a partaja diferite aplicații și conținuturi pentru a urmări programele planificate, istoricul artiștilor sau al interpreților, cronici sau informații despre evenimentul curent.

Indiferent de condițiile de amplasare, timpul de instalare este de 10 minute!

Oferim un pachet complet de servicii pentru dispozitivul nostru de afișe LED

Noi îl proiectăm, îl livrăm și îl instalăm pentru tine.

Dispozitivele (mai multe afișe - suprafață mai mare) pot fi coordonate sau controlate separat pentru a încărca conținutul direct după ce lucrarea grafică este gata.

Tehnologia evenimentelor
Afișe LED
Opțiuni de partajare a conținutului și metode de control
Poți actualiza conținutul de pe laptop sau smartphone în timpul funcționării, chiar și de acasă.
Afișarea sincronizată sau asincronă a conținutului.
Funcționare plug and play, independent de platformă (independent de sistemul de operare).
Redare în timp real prin conectarea la rețea.
Conținutul ecranului poate fi fie fix, fie dinamic și schimbabil; poate fi controlat cu dispozitive Windows, iOS și Android prin intermediul unei aplicații mobile.
Conținutul poate fi actualizat prin WIFI sau USB în playerul media încorporat pentru a obține o redare asincronă.

Varianta pentru exterior a afișului LED este o interfață media robustă

 • Este rezistentă la intemperii, poate fi operat în siguranță chiar și pe ploaie.
 • Aspect minimalist, curat și construcție solidă.
 • Poate fi fixat în poziție; este disponibil în varianta așezată pe podea, montabilă pe perete și suspendabilă.
 • 7/24 operat prin telecomandă.
 • Luminozitate ridicată (5000 NIT) pentru a putea fi citită mai bine ziua.
 • Este disponibil și în variantă cu ecran dublu, pe ambele părți.

Tehnologia LED este în continuă evoluție

Suntem în contact zilnic cu partenerii noștri tehnologici și urmăm recomandările acestora, astfel încât folosim întotdeauna cea mai recentă tehnologie și cea mai bună rezoluție a ecranelor LED și a procesoarelor de control video aferente pentru noile proiecte.

Poți alege între instalarea fixă sau închirierea de dispozitive

Închirierea afișelor LED-uri se poate face cu sau fără personal tehnic, așa-numită închiriere uscată.

În cazul închirierii uscate, puteți alege, de asemenea, transportarea echipamentului închiriat pe site sau să îl preluați la sediul nostru.

În momentul vânzării (în cazul unei instalații fixe), toate cunoștințele necesare pentru o funcționare sigură sunt transmise colegilor operatori.

De asemenea, te vom informa despre condițiile de garanție și despre întreținerea periodică gratuită în perioada de garanție în momentul achiziției / vânzării.

În fiecare caz vom întocmi o ofertă individuală

La stabilirea prețului optim, după consultări și o planificare atentă, vom lua în considerare tipul și dimensiunea echipamentului pe care dorești să îl închiriezi, durata închirierii și dacă închiriezi cu sau fără personal tehnic.

Oferta de preț include costul total al investiției / închirierii.

Știi de ce aLED sunt un instrument de comunicare eficient?

Afișul este un substitut excelent pentru orice altă soluție (de exemplu, rollup, afiș imprimat sau monitor TV) utilizată astăzi pentru a comunica informații, fie în interior, fie într-o vitrină.

Un instrument de marketing de sine stătător: o platformă de comunicare ideală și inovatoare pentru centrele comerciale, magazinele de retail, lanțurile de branduri, showroom-urile auto, hotelurile, evenimentele culturale, expozițiile și evenimentele!

Afișierul cu LED-uri elimină nevoia de imprimare, transport, instalare și alte costuri suplimentare care fac ca fiecare campanie să fie mai scumpă, fie că este vorba de promovarea unui produs sau de comunicarea altor informații.

Caracteristici generale ale instrumentelor noastre

 • Tehnologie SMD [1]
 • Calitatea imaginii HD
 • Luminozitate ridicată de 1500 NIT și de trei ori mai strălucitoare decât afișajul LCD, astfel încât poate fi folosit în evenimente însorite
 • 160° unghi de vizualizare
 • Reproducere ridicată a culorilor
 • Spațierea pixelilor (P [2]): 1,85-3 mm
 • Frecvență de până la 3840 Hz
 • Design subțire și consum redus de energie

[1] SMD: Noua generație de diode LED încastrate, cubice, sunt durabile, vizibile de la distanță și oferă o experiență vizuală mai plăcută.

[2] Valoare P (pas de pixel): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între ele la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă a diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri. Alegerea ideală a dispozitivului este întotdeauna determinată de distanța minimă de vizualizare de la suprafața LED-ului. Pe măsură ce distanța de vizionare scade, valoarea P a modulului LED propus scade.

Fișier PDF atașat

BIBILED - Fișă tehnică afiș LED P2.5 pentru interior

Descărcare (0.6 MB)
Background Image
Background Image
Proiectele noastre de soluții tehnologice pentru evenimente
Operarea ecranului LED în outdoor la evenimentul aniversar de 20 de ani al Cetate Production SRL din România

Cetate Production SRL din România se ocupă cu producția de mese de bere și corturi. Compania și-a dorit să sărbătorească cea de-a 20-a aniversare cu o mare zi de familie, alături de angajații săi și familiile acestora. Locul ales pentru acest...

Detalii despre proiect
Zilele instructorilor de conducători auto / Hamburg 2022 – Afișe LED la expoziție

La fel ca și anul trecut, Educatio Digitale Lernsysteme GmbH a participat la Congresul instructorilor de conducători auto, organizat în acest an în Hamburg. Partenerul nostru a solicitat montarea și operarea display-ului amplasat într-o zonă rezer...

Detalii despre proiect
Background Image