Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!

LED-poszter

A rendezvények eseményeiről, azok időrendjéről és a marketingaktivitásokról a tájékoztatást LED-poszter eszközeinkkel biztosítjuk!

A LED-poszter rendkívüli módon leegyszerűsíti az esemény- és a marketingkommunikációt, egyben páratlan vizuális élményt is nyújt!

A LED-poszter hordozhatósága miatt kiemelkedően népszerű; kiskereskedelmi üzletek, szállodák, kiállító- és rendezvényhelyszínek széles körében alkalmazzák ezt az eszközt. Könnyen szállítható és mozgatható, így bárhol könnyedén és gyorsan elhelyezhető.

A LED-poszter az esztétikus dizájn mellett praktikus megoldást nyújt az információk és reklámüzenetek hatékony megjelenítésére. Ezenkívül a tervezett programok áttekintését, a művészek vagy előadók történetét, krónikáját vagy az aktuális eseménnyel kapcsolatos információkat tudjuk nyomon követni rajta.

A helyszíni körülményektől függetlenül az installációs időtartam 20 perc!

A LED-poszter eszközünkhöz teljeskörű szolgáltatáscsomagot kínálunk

Grafikát készítünk hozzá, kiszállítjuk és be is üzemeljük Részedre.

Egy vagy több (több LED-poszter – nagyobb felület) kijelző segítségével lehet a különböző tartalmakat megosztani. Több LED-posztert összehangolva vagy külön-külön vezérelve lehet tartalommal feltölteni közvetlenül a grafikai munka elvégzését követően.

Rendezvénytechnika
LED-poszter
Tartalommegosztási lehetőségek és kontrollmódszerek
Üzemeltetés közben a tartalmakat frissítheted a laptopod vagy az okostelefonod segítségével akár otthonról is.
Szinkronizált vagy aszinkron tartalommegjelenítés.
Plug and play, platformfüggetlen (operációs rendszer független) működés.
Valós idejű lejátszás a hálózathoz való csatlakozás révén.
A képernyő tartalma lehet fixen rögzített vagy dinamikusan változtatható; Windows, iOS és Android eszközökkel, mobil alkalmazással vezérelhető.
A tartalom frissíthető a beépített médialejátszóban található WIFI-n vagy USB-n keresztül az aszinkron lejátszás elérése érdekében.

A LED-poszter kültéri változata egy robusztus média felület

 • Időjárásálló, esőben is biztonságosan üzemeltethető.
 • Letisztult minimalista megjelenés és szilárd szerkezeti felépítés.
 • Fixen rögzíthető; álló, falra szerelhető és lógatható kivitelben készül.
 • 7/24 működés távoli felügyelettel.
 • Magas fényerő (5000 NIT) a jobb nappali olvashatóság érdekében.
 • Dupla - kétoldali - kijelzős kivitelben is választható.

A LED-technológia folyamatosan fejlődik

Napi kapcsolatban állunk technológiai partnereinkkel, követjük ajánlásaikat, ezért minden esetben a legújabb technológiát és legjobb felbontást biztosító LED-kijelzőket és kapcsolódó videóvezérlő processzorokat használjuk fel az újabb és újabb projektek alkalmával.

Választhatsz fix telepítésű vagy bérelhető (rentál) eszközöket is

A LED-poszter bérlés / bérbeadás történhet üzemeltetéssel egybekötve melyhez technikai személyzetet biztosítunk vagy technikai személyzet nélkül, úgynevezett szárazbérlésként.

Szárazbérlés esetén a bérelt eszközök helyszínre történő szállítását vagy a telephelyünkön történő átvételét is választhatod.

Értékesítéskor (fix telepítés esetén) a biztonságos üzemeltetéshez szükséges minden tudást átadunk az üzemeltető kollégák részére.

Továbbá a vásárlás / értékesítés alkalmával a garanciális feltételekről és a garanciális időn belüli ingyenes rendszeres karbantartásról is tájékoztatunk.

Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk

Az optimális ár kialakításánál az egyeztetés és a gondos tervezés után figyelembe vesszük, hogy milyen típusú és méretű eszközöket szeretnél választani, továbbá bérbeadás esetében milyen időtartamra, valamint technikai személyzettel vagy anélkül bérelsz.

Az árajánlat a beruházás / LED-poszter bérlés teljes költségét tartalmazza.

Tudod, miért hatékony kommunikációs eszköz a LED-poszter?

A LED-poszter belső térben vagy akár a kirakatban elhelyezve kiválóan helyettesít minden olyan megoldást (pl.: Roll-Up, nyomtatott plakát vagy TV monitor), amelyet manapság információközlés céljából használnak.

Mint önálló marketingeszköz: bevásárlóközpontok, kiskereskedelmi üzletek, brand üzletláncok, autószalonok, szállodák, kulturális események, kiállítások és rendezvények ideális és innovatív kommunikációs felülete!

A LED-poszter segítségével nincs szükség nyomdai munkára, nincs szállítási, szerelési és egyéb plusz költség, ami megdrágítja az egyes kampányokat, legyen szó egy termék promóciójáról vagy más információközléséről.

Eszközeink általános jellemzői

 • SMD Technológia [1]
 • HD képminőség
 • A fényerő magasabb 1500 NIT-nél és háromszor világosabb, mint az LCD-kijelző, így napfényes eseményeken is alkalmazható
 • 160°-os látószög
 • Magas színvisszaadás
 • Pixeltávolság (P [2]): 1.85-3mm
 • Frissítési gyakorisága 3840 Hz-ig
 • Szupervékony kialakítás és alacsony energiafogyasztás

[1] SMD: Az újgenerációs, süllyesztett, kocka alakú LED-diódák tartósak, távolról is jól látszanak és élvezetesebb vizuális élményt nyújtanak.

[2] P-érték (pixeltávolság): A LED-modulok könnyű diódákkal készülnek, amelyek 1.8–10 mm távolságra helyezkednek el egymástól. A P-érték a diódák egymáshoz viszonyított értékét mutatja mind vertikális, mind pedig horizontális irányban milliméterben kifejezve. Az ideális eszközválasztást minden esetben a LED-felülettől mért minimális nézőpont távolsága határozza meg. Ahogy csökken a nézőpont távolsága, úgy csökken a javasolt LED-modul P-értéke.

PDF File csatolmány

YUCHIP - Beltéri P2.5 LED-poszter műszaki adatlap

Letöltöm (0.6 MB)
Rendezvénytechnikai megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
Vizuáltechnika | À LA RECHERCHE DE VERA MOLNAR – VERA MOLNAR MŰVEI ÉS KORTÁRS REFLEXIÓK

A Ludwig Múzeum „À la recherche de Vera Molnar” című kiállítása a 100. születésnapja előtt nem sokkal elhunyt Vera Molnar életműve előtt tiszteleg. Megbízatásunk a kiállításához szükséges vizuáltechnikai eszközök beszerzésére és telepítésére szólt...

Projekt részletei
Kültéri LED-fal üzemeltetés a romániai Cetate Production Kft. 20 éves születésnapi rendezvényén

A romániai Cetate Production Kft. sörpadok és sátrak gyártásával foglalkozik. A cég 20 éves születésnapját egy nagyszabású családi nappal kívánta megünnepelni, közösen a dolgozóival és azok családtagjaival. Ennek helyszínéül a gyár szomszédságá...

Projekt részletei