Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!

Digital Signage rendszer sport környezetben

A sportesemények tájékoztatási és eredménymegjelenítési folyamatait a digitális kijelzőkön, videó- és hangrendszereken élményszerűen biztosítjuk!

Jól kidolgozott Digital Signage rendszert alkotunk részedre

A sporttechnológia elvárásoknak megfelelően kialakított időmérő és eredményjelző felületek és a sport szoftverek, kiegészülve a hangrendszerekkel, erőteljes és egységes kommunikációt teremtenek számodra!

A sportlétesítményben az összehangolt és a jól irányított tartalommegjelenítők hatékony eszközök a kommunikációban és figyelem fenntartásában.

A sport környezethez igazodó Digital Signage[1] rendszereket a legmagasabb szintű nemzeti és nemzetközi versenyek igényeihez igazítva tervezzük és kivitelezzük.

A rendszer az összes sportágat támogatja.

Digitális tartalomszolgáltatás a sportlétesítményekben

A központi eredményjelzők, a pálya szélén elhelyezett LED-perimeterek, VIP- és egyéb lounge-ok, öltözők, étkezdék, közösségi terek kijelzőit egészíti ki a sporteseményt közvetítő televíziós szolgáltatás, melyek egy egységként működnek!

A rendszer alkotóelemei lehetnek: érintőképernyős kioszk, totem, információs oszlop, kis és nagyméretű monitor, LED-fal, projektor, IT adattároló és vezérlőeszköz, webkamera, kép- és hangrögzítő broadcast eszköz, beépített és mobil hangrendszer, beléptetőrendszer és még számos egyéb audiovizuális eszköz.

A digitális tartalomszolgáltatás által az összes üzenet, hang, kép és videó megjelenítése, annak időzítése központilag és biztonságosan irányítható.

Elérhetővé válnak a szponzorált tartalmak és reklámok

Az üzenetek a megfelelő időben és helyen jelenjenek meg, mint például a meccsidőpontok és helyszínek, bajnokság áttekintő információk, rendezvénnyel kapcsolatos aktivitásokra és játékokra történő felhívások stb.

A megjelenítő eszközökön elérhetővé válnak a szponzorált tartalmak és a kiemelt támogatói reklámok.

Hirdetési bevételekre tehetsz szert a fizetett marketingkampányok futtatásával.

Rendszermérnöki megoldások
Digital Signage rendszer sport környezetben

Athletic Hall of Fame

Szinkronizált vagy aszinkron kijelzők segítségével lehet a különböző alkalmazásokat megosztani, amelyekkel a sportolók történetét, pontszámait, „krónikáját” lehet nyomon követni, vagyis „az út a bajnokságig” áttekintését, mely által a vezetők, edzők felismerik a sportolók teljesítményét, kvalitásait.

Minden releváns információt szemmel tarthatsz!

Mobil eszközökön is elérhető tartalmak

A Digital Signage rendszerrel elérhetők a nézők közvetlenül vagy telefonjaikon, tableteiken keresztül letölthető alkalmazásokkal, amelyekre speciális látványvilágba ágyazott reklámok, információk, promóciók küldhetők.

Élj a korlátlan kommunikációs és tartalommegosztási lehetőségekkel!

Interaktív tartalommegjelenítési lehetőségek
Interaktív digitális aréna / stadion térkép útvonalkeresővel.
Sportesemények ismertetése: időpontok, csapat- és játékos, valamint kiegészítő információk.
Helyi információk: tömegközlekedési menetrendek, közlekedési hírek, városi hírek, időjárás-jelentések.
A közösségi média hashtagjei alapján a látogatói bejegyzésekből a sportélet kiemelt eseményei is közzétehetők.
Látogatói kérdőívekre, felmérésekre adható azonnali válaszok.
Statisztika bemutatása az arénáról, a csapatokról és azok játékosairól.
Motivációs játékokat tehetsz közzé jutalmakkal.

A Digital Signage rendszer előnyei

 • Többnyelvű ügyfélkiszolgálás.
 • Többképernyős kezelés; a tartalmak bármelyik képernyőn szinkron és aszinkron módon, ütemezett időpontokban is megjeleníthetők.
 • Tudatosíthatod az új sportesemények időpontjait és részleteit.
 • A tájékoztató és szórakoztató tartalmakat egyidejűleg oszthatod meg a látogatókkal és az alkalmazottakkal.
 • A rendszer és kijelzői különösen hatékonyak a válság riasztások esetén.
 • Nincs szükség műszaki szakértelemre a rendszer használatához.
Rendszermérnöki megoldások
Digital Signage rendszer sport környezetben

Felhőalapú technológia

A felhőalapú központi rendszeren keresztül a tartalom-megjelenítő szoftverben alkalmazott módosítások azonnal megjelennek a kijelzőkön. Bármikor, bárhonnan frissíthető a képernyőkön megjelenő tartalom.

Egyszerű és biztonságos működés

A biztonságos üzemeltetéshez szükséges tudást átadjuk az üzemeltetést végző személyzet számára.

A többszörösen tesztelt rendszerhez átadáskor kulcsrakész projektdokumentáció tartozik, amely pontosan mutatja be a sportlétesítménynek, hogy ez az, amire szüksége van!

A szoftver használata bárki számára elsajátítható, nem igényel különleges IT tudást. A kezelőszemélyzet néhány órás oktatás után önállóan is könnyen tudja használni a Digital Signage rendszert.

Tervezés és kivitelezés

A rendszert az igényeid alapján, gondos egyeztetés és tervezés után valósítjuk meg!

A Digital Signage rendszer egy szoftver és egy hardver együttese, így mindig a telepített hardver eszközökhöz optimalizáljuk az egyedi szoftvereket.

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, amely a hardver beszerzést és telepítést, a rendszer üzemeltetést és a grafikus tartalomszerkesztő szolgáltatást is tartalmazza.

A tervezés és kivitelezés alkalmával az „egy projekt - egy egyedi rendszer” filozófia biztosítja a problémamentes és dinamikus üzemeltetést, a feladat-adaptív működést.

Szeretnél többet tudni Digital Signage sport megoldásairól?

A kiegészítő szoftvereket a sportlétesítmények igényeihez igazodva fejlesztjük!

Az üzenetek, melyek ütemezhetők, a megfelelő időben és helyen jelennek meg: például a sporteseménnyel kapcsolatos aktuális és eseményközi felhívásokról, visszavágó mérkőzésről, sportági és sportszövetségi információkról, helyszínek, aréna / stadion épület helyrajz adatok stb.

Bármilyen média és dokumentum formátum feltölthető

 • Kép
 • Videó
 • Hang
 • Word
 • Excel
 • PowerPoint
 • PDF

A digitális kommunikáció csökkenti a papír alapú adminisztrációt, a nyomtatási és dokumentációs költséget.

Takaríts meg pénzt és óvd a környezetet azzal, hogy nem használsz hagyományos marketingeszközöket, például papír szórólapokat és plakátokat!


[1] A digital signage kifejezés talán legpontosabb megfelelője a „digitális tartalomszolgáltató rendszer”. Az úgynevezett Out Of Home Advertising (az ember otthonán kívüli reklámozás) kategóriába tartozó, a legdinamikusabban fejlődő hirdetési és vállalati kommunikációs felület.

Szöveges és dinamikus (kép, film, hang) tartalmakat jelenít meg egy elektronikus képernyőn.

Rendszermérnöki megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
LED-fal és vezérlőrendszer tervezése és kivitelezése a Septimia Sport Klub bowlingpályájához

Székelyudvarhelyen, a Szejke patak mellett található Septimia Resortban működő Septimia Sport Klub Bowling Egyesület elképzelése az volt, hogy a bowlingpálya végébe LED-falat telepítenek, melyen majd tetszőlegesen lehet tartalmakat megjeleníteni. ...

Projekt részletei
SEPSI OSK Stadion - LED-perimeter rendszer bővítés

A SEPSI OSK Stadionba tervezett és épített kiegészítő LED-perimeter rendszert a szurkolói kijáratok fölé telepítettük. Az ötlet a Sepsi OSK vezetőségétől származott, hogy kilenc szurkolói kijárat fölé szereljünk LED-perimetert, ezzel bővítve a viz...

Projekt részletei