Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image Left Side
Background Image Right Side
Back Icon Digital Signage rendszer

Digital Signage rendszer sport környezetben

A sportesemények tájékoztatási és eredménymegjelenítési folyamatait több helyszínen összehangoltan a digitális kijelzőkön, interaktív technológiákon, videó- és hangrendszereken élményszerűen biztosítjuk!

Teljes ökoszisztémát adunk a kezedbe!

Rendszerintegrációnk mind a sporttechnológia elvárásoknak megfelelően kialakított időmérő és statisztikai vizuáltechnikai megjelenítő felületekkel és az eszközökhöz fejlesztett szoftverekkel, mind az audiorendszerekkel digitális ökoszisztémát teremt Részedre!

Az összehangolt platformok jól irányított tartalommegjelenítők a hatékony kommunikációban és tartósabb figyelem fenntartásában.

A rendszer és kijelzői különösen hatékonyak a válság riasztások esetén!

Elérhetővé válnak a szponzorált tartalmak és reklámok
Az üzenetek, melyek ütemezhetők, a megfelelő időben és helyen jelenjenek meg, mint például a meccsidőpontok, bajnokság áttekintő információk, helyszínek, rendezvénnyel kapcsolatos aktivitásokra és játékokra történő felhívások, stb.
Élj a lehetőségekkel
A Digital Signage [1] rendszerrel elérhetők a nézők közvetlenül vagy telefonjaikon, tableteiken keresztül letölthető alkalmazásokkal, amelyekre speciális látványvilágba ágyazott reklámok, információk, promóciók küldhetők.
Szeretnél többet tudni Digital Signage sport megoldásairól?

Digitális tartalomszolgáltatás a sportintézményekben

A központi kijelzők, perimeterek, VIP- és egyéb lounge-ok, öltözők, étkezdék, büfék, közösségi terek kijelzői, amelyeket kiegészít a sporteseményt közvetítő televíziós szolgáltatás, jelentik Számodra a komplex megoldást!

Athletic Hall of Fame

Szinkronizált vagy aszinkron kijelzők segítségével lehet a különböző alkalmazásokat megosztani, amelyekkel a sportolók történetét, pontszámait, „krónikáját” lehet nyomon követni, vagyis „az út a bajnokságig” áttekintését, mely által a vezetők, edzők felismerik a sportolók teljesítményét, kvalitásait.

Minden releváns információt szemmel tarthatsz!


[1] A digital signage kifejezés talán legpontosabb megfelelője a „digitális tartalomszolgáltató rendszer”. Az úgynevezett Out Of Home Advertising (az ember otthonán kívüli reklámozás) kategóriába tartozó, a legdinamikusabban fejlődő hirdetési és vállalati kommunikációs felület.

Szöveges és dinamikus (kép, film, hang) tartalmakat jelenít meg egy elektronikus képernyőn.

Background Image
Background Image
Rendszermérnöki megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
Audió- és vizuáltechnikai üzemeltetés a BENU Férfi Magyar Vízilabda Kupán

A Magyar Vízilabda Szövetség által szervezett 2020-as BENU férfi vízilabda kupán - a csoportmérkőzések mindhárom fordulójában - összesen öt helyszínen (Budapest, Szeged, Szentes, Tatabánya, Kaposvár) LED-perimeter telepítése és üzemeltetése, valamint...

Projekt részletei
Vizuáltechnikai üzemeltetés az Utcai Sportok Világjátékán

Vizuáltechnikai kivitelezés és üzemeltetés. A rendezvény 10 helyszínén 160 négyzetméternyi LED-fal kivitelezése, azok központi stúdióból történő vezérlése, tartalommal való ellátása és üzemeltetése.

Projekt részletei
Background Image