Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image Left Side
Background Image Right Side
Back Icon Digital Signage rendszer

Digital Signage rendszer sport környezetben

A sportesemények tájékoztatási és eredménymegjelenítési folyamatait a digitális kijelzőkön, videó- és hangrendszereken élményszerűen biztosítjuk!

Jól kidolgozott Digital Signage rendszert alkotunk részedre

A sporttechnológia elvárásoknak megfelelően kialakított időmérő és eredményjelző felületek és a sport szoftverek, kiegészülve a hangrendszerekkel, erőteljes és egységes kommunikációt teremtenek számodra!

A sportlétesítményben az összehangolt és a jól irányított tartalommegjelenítők hatékony eszközök a kommunikációban és figyelem fenntartásában.

A sport környezethez igazodó Digital Signage[1] rendszereket a legmagasabb szintű nemzeti és nemzetközi versenyek igényeihez igazítva tervezzük és kivitelezzük.

A rendszer az összes sportágat támogatja.

Digitális tartalomszolgáltatás a sportlétesítményekben

A központi eredményjelzők, a pálya szélén elhelyezett LED-perimeterek, VIP- és egyéb lounge-ok, öltözők, étkezdék, közösségi terek kijelzőit egészíti ki a sporteseményt közvetítő televíziós szolgáltatás, melyek egy egységként működnek!

A rendszer alkotóelemei lehetnek: érintőképernyős kioszk, totem, információs oszlop, kis és nagyméretű monitor, LED-fal, projektor, IT adattároló és vezérlőeszköz, webkamera, kép- és hangrögzítő broadcast eszköz, beépített és mobil hangrendszer, beléptetőrendszer és még számos egyéb audiovizuális eszköz.

A digitális tartalomszolgáltatás által az összes üzenet, hang, kép és videó megjelenítése, annak időzítése központilag és biztonságosan irányítható.

Elérhetővé válnak a szponzorált tartalmak és reklámok

Az üzenetek a megfelelő időben és helyen jelenjenek meg, mint például a meccsidőpontok és helyszínek, bajnokság áttekintő információk, rendezvénnyel kapcsolatos aktivitásokra és játékokra történő felhívások stb.

A megjelenítő eszközökön elérhetővé válnak a szponzorált tartalmak és a kiemelt támogatói reklámok.

Hirdetési bevételekre tehetsz szert a fizetett marketingkampányok futtatásával.

Athletic Hall of Fame

Szinkronizált vagy aszinkron kijelzők segítségével lehet a különböző alkalmazásokat megosztani, amelyekkel a sportolók történetét, pontszámait, „krónikáját” lehet nyomon követni, vagyis „az út a bajnokságig” áttekintését, mely által a vezetők, edzők felismerik a sportolók teljesítményét, kvalitásait.

Minden releváns információt szemmel tarthatsz!

Mobil eszközökön is elérhető tartalmak

A Digital Signage rendszerrel elérhetők a nézők közvetlenül vagy telefonjaikon, tableteiken keresztül letölthető alkalmazásokkal, amelyekre speciális látványvilágba ágyazott reklámok, információk, promóciók küldhetők.

Élj a korlátlan kommunikációs és tartalommegosztási lehetőségekkel!

Interaktív tartalommegjelenítési lehetőségek
Interaktív digitális aréna / stadion térkép útvonalkeresővel.
Sportesemények ismertetése: időpontok, csapat- és játékos, valamint kiegészítő információk.
Helyi információk: tömegközlekedési menetrendek, közlekedési hírek, városi hírek, időjárás-jelentések.
A közösségi média hashtagjei alapján a látogatói bejegyzésekből a sportélet kiemelt eseményei is közzétehetők.
Látogatói kérdőívekre, felmérésekre adható azonnali válaszok.
Statisztika bemutatása az arénáról, a csapatokról és azok játékosairól.
Motivációs játékokat tehetsz közzé jutalmakkal.

A Digital Signage rendszer előnyei

 • Többnyelvű ügyfélkiszolgálás.
 • Többképernyős kezelés; a tartalmak bármelyik képernyőn szinkron és aszinkron módon, ütemezett időpontokban is megjeleníthetők.
 • Tudatosíthatod az új sportesemények időpontjait és részleteit.
 • A tájékoztató és szórakoztató tartalmakat egyidejűleg oszthatod meg a látogatókkal és az alkalmazottakkal.
 • A rendszer és kijelzői különösen hatékonyak a válság riasztások esetén.
 • Nincs szükség műszaki szakértelemre a rendszer használatához.

Felhőalapú technológia

A felhőalapú központi rendszeren keresztül a tartalom-megjelenítő szoftverben alkalmazott módosítások azonnal megjelennek a kijelzőkön. Bármikor, bárhonnan frissíthető a képernyőkön megjelenő tartalom.

Egyszerű és biztonságos működés

A biztonságos üzemeltetéshez szükséges tudást átadjuk az üzemeltetést végző személyzet számára.

A többszörösen tesztelt rendszerhez átadáskor kulcsrakész projektdokumentáció tartozik, amely pontosan mutatja be a sportlétesítménynek, hogy ez az, amire szüksége van!

A szoftver használata bárki számára elsajátítható, nem igényel különleges IT tudást. A kezelőszemélyzet néhány órás oktatás után önállóan is könnyen tudja használni a Digital Signage rendszert.

Tervezés és kivitelezés

A rendszert az igényeid alapján, gondos egyeztetés és tervezés után valósítjuk meg!

A Digital Signage rendszer egy szoftver és egy hardver együttese, így mindig a telepített hardver eszközökhöz optimalizáljuk az egyedi szoftvereket.

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, amely a hardver beszerzést és telepítést, a rendszer üzemeltetést és a grafikus tartalomszerkesztő szolgáltatást is tartalmazza.

A tervezés és kivitelezés alkalmával az „egy projekt - egy egyedi rendszer” filozófia biztosítja a problémamentes és dinamikus üzemeltetést, a feladat-adaptív működést.

Szeretnél többet tudni Digital Signage sport megoldásairól?

A kiegészítő szoftvereket a sportlétesítmények igényeihez igazodva fejlesztjük!

Az üzenetek, melyek ütemezhetők, a megfelelő időben és helyen jelennek meg: például a sporteseménnyel kapcsolatos aktuális és eseményközi felhívásokról, visszavágó mérkőzésről, sportági és sportszövetségi információkról, helyszínek, aréna / stadion épület helyrajz adatok stb.

Bármilyen média és dokumentum formátum feltölthető

 • Kép
 • Videó
 • Hang
 • Word
 • Excel
 • PowerPoint
 • PDF

A digitális kommunikáció csökkenti a papír alapú adminisztrációt, a nyomtatási és dokumentációs költséget.

Takaríts meg pénzt és óvd a környezetet azzal, hogy nem használsz hagyományos marketingeszközöket, például papír szórólapokat és plakátokat!


[1] A digital signage kifejezés talán legpontosabb megfelelője a „digitális tartalomszolgáltató rendszer”. Az úgynevezett Out Of Home Advertising (az ember otthonán kívüli reklámozás) kategóriába tartozó, a legdinamikusabban fejlődő hirdetési és vállalati kommunikációs felület.

Szöveges és dinamikus (kép, film, hang) tartalmakat jelenít meg egy elektronikus képernyőn.

Background Image
Background Image
Rendszermérnöki megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
Elektromos mozgatású mobil lelátó és lelátószékek telepítése a fonyódi NIKÉ Sportcsarnokban

A NIKÉ Sportegyesület Magyar Sportakadémia megrendelése alapján, a B Build & Trade Kft. megbízásából elektromos mozgatású mobil lelátó és lelátószékek telepítésére kaptunk megbízást a közel 1000 fős, háromszintes, 3720 négyzetméter nettó alapterületű...

Projekt részletei
Magyar Állami Operaház – Vászonfestménnyel kasírozott vasfüggöny

A megbízás az volt, hogy a Magyar Állami Operaház teljes felújításának alkalmából a színpad vasfüggönyére kasírozzunk fel egy, az intézmény műtermében elkészített, kézzel festett vásznat.

Projekt részletei
Background Image