Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image Right Side

Modul de ecran LED

Modulele de ecran LED au o gamă largă de utilizări în care adaptabilitatea și calitatea excelentă a imaginii sunt esențiale pentru o comunicare eficientă și pentru atragerea atenției!

Ecranele create din module de LED pot fi utilizate într-o gamă largă de sisteme Digital Signage!

Cele mai frecvente domenii de utilizare a modulelor LED includ publicitatea, evenimentele sportive și festivalurile de muzică, precum și studiourile de film.

Fie că ești un profesionist în marketing care dorește să crească vizibilitatea brandului sau un antreprenor care caută noi modalități de a atrage atenția clienților și de a-i implica în campanii, modulele de ecran LED oferă beneficii incredibile!

Soluții de inginerie de sisteme
Modul de ecran LED

În magazine și centre comerciale: afișajele digitale trebuie să apară într-o mare varietate de forme și dimensiuni pentru a permite, comunicarea eficientă cu clienții.

Modulele LED permit crearea de ecrane LED personalizate, dimensionate special după amplasament, pe culoarele magazinelor, în spații restrânse sau, de exemplu, în galerii la etaj.

Ecranele pot contribui la îmbunătățirea implicării clienților și a experienței vizitatorilor prin afișarea unui conținut digital captivant și atractiv.

La expoziții și evenimente: proiectarea modulară al ecranului permite realizarea unor instalații creative care pot avea un impact mare asupra vizitatorilor.

De exemplu, afișarea conținutului pe ecran LED curbate sau înclinate poate oferi o experiență mai atractivă și mai interactivă, ceea ce poate contribui la o experiență mai plăcută pentru vizitatori și la furnizarea eficientă de informații.

În plus, folosind modulele de ecran LED, putem crea suprafețe de afișaj LED în formă de cuburi, în dimensiuni personalizate, atât pentru interior, cât și pentru exterior.

Ecranele LED cubice pot fi utilizate și pentru a proiecta grafică, elemente de identitate corporativă și imagini în mișcare.

Acestea pot fi poziționate pe sol, pe un podium, pe o scenă, suspendate de un suport, de un perete sau de tavan.

Soluții de inginerie de sisteme
Modul de ecran LED

În nodurile de transport: ecranele LED ajustabile în orice proporție pot fi utile, de exemplu, în aeroporturi, gări sau stații de autobuz.

În aceste locuri, spațiul disponibil este adesea limitat, iar ecranele obișnuite dreptunghiulare nu sunt mereu optime.

Utilizarea modulelor LED facilitează adaptarea afișajelor la un anumit spațiu, de exemplu: în formate lungi și înguste de-a lungul coridoarelor și intrărilor sau ca ecrane circulare în sălile de așteptare.

Acest lucru va permite informarea pasagerilor, afișarea de anunțuri și alte informații.

În teatre, studiouri de film și săli de concerte: ecranele LED extinse permit proiectarea unor imagini de fundal, videoclipuri și animații spectaculoase.

Afișajele curbate sau ondulate compuse din module LED oferă libertate creativă scenografilor și regizorilor pentru a crea efecte vizuale spectaculoase și pentru a oferi publicului o experiență vizuală unică.

La ședințe și conferințe de presă: datorită structurii modulare a ecarnelor LED, se pot crea afișaje de diferite dimensiuni și forme pentru prezentări, lansări de produse sau panouri informative.

Acest lucru va ajuta la atragerea atenției participanților, la comunicarea și înțelegerea mai eficientă a conținutului.

La evenimente sportive: modulele LED permit amplasarea de afișaje personalizate în diferite zone ale stadioanelor și terenurilor de sport. Ecranele LED pot fi utilizate pentru a afișa de exemplu, rezultate, anunțuri și reclame ale sponsorilor sau videoclipuri difuzate.

Ecranele LED curbate sau de tip CUBE pot oferi publicului o experiență vizuală mai dinamică și mai captivantă. LED perimetru în jurul terenului în diferite forme de amplasare.

Utilizarea pe scară largă a modulelor de ecran LED arată că acestea au devenit o parte esențială a vieții noastre.

Soluții de inginerie de sisteme
Modul de ecran LED

Caracteristicile modulului de ecran LED

 • Calitate excelentă a imaginii: rezoluție ridicată și luminozitate bună.
 • Modulele sunt montate compact pentru a crea o imagine omogenă și clară, chiar și în cazul ecranelor de mari dimensiuni.
 • Raport mare de contrast.
 • Durată de viață lungă, de regulă zeci de mii de ore.
 • Ușor de instalat și de întreținut.
 • Majoritatea modelelor suportă vizualizarea în unghi larg.
 • Ținănd cont de dimensiunile standard de cabinet, se poate crea o gamă variată de raporturi de aspect și aranjamente de afișaj utilizând modulele.
 • Modulele pot fi ajustate până la 90 de grade unul față de celălalt în timpul procesului de montare.
 • Este posibilă instalarea / montarea și funcționarea atât în interior, cât și în exterior; versiunea pentru exterior fiind rezistent la condițiile meteorologice.

Se pot construi afișaje plane și tridimensionale utilizând modulele de ecran LED pentru afișaje

 • Ecrane LED,
 • coloane,
 • porți,
 • suprafețe curbate și ondulate,
 • forme spațiale pătrate sau cu mai multe unghiuri,
 • semicercuri și cercuri complete cu LED-uri,
 • suprafețe sferice.

Instalarea modulelor poate fi suprapusă sau suspendată.

Soluții de inginerie de sisteme
Modul de ecran LED

Tehnologia LED se află în continuă evoluție

Suntem în contact zilnic cu partenerii noștri tehnologici / producători, și urmăm recomandările acestora, astfel încât folosim întotdeauna cea mai recentă tehnologie și cea mai bună rezoluție a modulelor de ecran LED și a procesoarelor de control video aferente pentru noile proiecte.

Tipurile de module de ecran LED disponibile în funcție de pasul pixelilor (valoarea P[1]): P1,25; P1,56; P1,875; P2,5; P2,8; P3,1; P3,9; P4; P4,8; P5,9; P8; P10 și valorile intermediare.

Programare și control

Conținutul ecranelor asamblate din module de ecran LED poate fi programat sau controlat cu ușurință prin intermediul conexiunii prin cablu, al conexiunii WiFi sau al controlului video.

 • Cu oricare dintre procesoarele video cu LED-uri poți controla complet parametrii imaginii în timp real.
 • Arhitectura universală a controlului LED permite afișarea interfeței color (subtitrare) pe interfața video, indiferent de modelul și configurația utilizate.
 • Raporturile de aspect pot fi ajustate după preferințe cu ajutorul scalere.
 • Controlerele pot fi o sursă de intrare: HDMI, DVI, scalerul acceptă și DisplayPort, surse SDI, HD-SDI, VGA și Composite.

Ce module de ecran LED să alegi?

La alegerea modulelor de ecran LED există o serie de factori care trebuie luați în considerare:

 • ideile tale (dimensiune, formă, aspect),
 • numărul de vizitatori,
 • parametrii fizici al amplasamentului,
 • și distanța de vizualizare.

De aceea, îți vom recomanda modulele de ecran LED destinate utilizării cu Sistemul Digital Signage după consultări și o proiectare temeinică, pe baza celor mai importante date și circumstanțe.

Te ajutăm să iei decizia potrivită!

Ofertă personalizată pentru orice solicitare

În urma consultării și proiectării atente, vom lua în considerare tipul și dimensiunea echipamentului pe care dorești să îl alegi, în acest fel veți avea oferta optimizată pe proiect.

De asemenea, te vom informa despre condițiile de garanție și despre întreținerea periodică gratuită a sistemului în perioada de garanție în momentul cumpărării / vânzării modulului de ecran LED.

Oferta de preț include costul total al investiției.

Vrei să afli mai multe despre modulele de ecran LED?

Avantajele utilizării modulelor de ecran LED în sistemele Digital Signage

Flexibilitate: Modulele LED permit adaptarea afișajelor la diverse posibilități și constrângeri spațiale.

Acest lucru permite proiectanților și instalatorilor de sisteme să utilizeze eficient spațiul disponibil: fie că este vorba de spații lungi și înguste, de suprafețe curbate sau chiar de spații mari și late.

Personalizare: Modulele LED pot fi utilizate pentru a crea afișaje cu raport de aspect personalizat pentru publicitate digitală, informații sau orice alt tip de conținut.

Acest lucru le oferă designerilor creativi posibilitatea de a crea ecrane unice, neconvenționale.

Ecranele LED personalizate sunt mai atrăgătoare și mai bine adaptate la mediul înconjurător.

Întreținere ușoară: În cazul ecranelor LED cu structură modulară, modulele pot fi înlocuite sau întreținute independent.

Acesta reprezintă un avantaj semnificativ față de afișajele mari tradiționale, în cazul cărora întregul afișaj trebuie înlocuit dacă apare o defecțiune sau o problemă.

Prin utilizarea sistemelor modulare se poate economisi timp și bani pentru întreținere.

Scalabilitate: Modulele LED permit o adaptare ușoară la dimensiunea și rezoluția afișajului.

La crearea unor ecrane mai mari, noi module pot fi adăugate cu ușurință la sistemul existent, permițând extinderea și dezvoltarea ulterioară.


[1] Valoare P (Distanța pixel): Valoarea P reprezintă distanța dintre vărful diodelor în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri.

Alegerea ideală a dispozitivului este întotdeauna determinată de distanța minimă de vizualizare de la suprafața LED-ului. Pe măsură ce distanța de vizionare scade, valoarea P a modulului LED propus scade.

Background Image
Background Image
Proiectele noastre de soluții de inginerie de sisteme
Stadionul SEPSI OSK - Extinderea perimetrului LED

Am instalat deasupra ieșirii suporterilor, extinderea sistemul de LED perimetru, proiectat și implementat pentru Stadionul SEPSI OSK. Ideea de a instala un perimetru LED deasupra celor nouă ieșiri destinate suporterilor, cu scopul de a extinde ele...

Detalii despre proiect
Madame Tussauds Budapest - ecran LED, ecran interactiv cu LED-uri pentru podea și procesor video sistem de control proiectare și execuție

Atracția capitalei va cuprinde 51 de figuri de ceară realiste ale unor celebrități internaționale și maghiare; vizitatorii se vor întâlni, de asemenea, cu 17 celebrități maghiare. Cu monitoare Digital Signage, ecrane LED și ecran interactiv cu LED...

Detalii despre proiect
Background Image