Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image Right Side

Coloană LED

Coloana LED este o interfață digitală pentru afișare informații și comunicări de marketing compusă din module LED flexibile.

Experiență vizuală la 360 de grade

Coloana LED este o expunere informațională și animată a programelor culturale și sportive, în cadrul centrelor comerciale și saloanelor auto, precum și a pasajelor subterane pietonale și centrelor de transport public.

Utilizarea modulelor LED flexibile face posibilă crearea unui afișaj LED cilindric.

Întreaga interfață a coloanei este acoperită de module LED, fără spații libere.

Modulele LED sunt amplasate pe o structură metalică și fixate cu magneți.

Diodele LED cu luminozitate ridicată utilizate în module oferă o vizibilitate remarcabilă pentru utilizare în interior, chiar și în timpul zilei și pe vreme însorită.

Mai multe coloane LED, mai multe experiențe, mai multe oportunități de a afișa reclame!

Coloană LED sau coloană publicitară LED?

 • Se poate folosi și ca versiune digitală reinventată a coloanei de publicitate; pentru reclame cu imagine și video, coloană publicitară LED.
 • Sau se poate folosi ca interfață de informare: pentru a afișa informații de interes general, hărți, orare de transport public, știri despre trafic, rapoarte meteo, obiective turistice, excursii, programe.
 • Și... Pentru proiectarea videoclipurilor personalizate concepute pentru această interfață!
Inginerie de sisteme
Coloană LED
Opțiuni de partajare a conținutului și metode de control
Conținuturile afișate pe coloana LED pot fi actualizate în timpul funcționării de pe laptop sau smartphone - chiar și de pe un desktop de la distanță, sau de pe serverul central al amplasamentului.
Portabil: Poate fi controlat cu dispozitive cu sistem de operare Windows, iOS și Android, cu aplicație mobilă.
În cazul utilizării mai multor coloane LED este posibilă afișarea conținutului în mod sincron sau asincron.

Tehnologia LED este în continuă dezvoltare

Păstrăm legătura cu partenerii noștri din domeniul tehnologiei și urmăm recomandările acestora, astfel folosim întotdeauna cea mai recentă tehnologie și afișajele LED de cea mai bună rezoluție, respectiv procesoarele de control video aferente pentru proiecte de actualitate.

Proiectare și execuție

Realizarea unei coloane LED necesită lucrări complexe de inginerie mecanică și de ingineria sistemelor. Înainte de proiectare, efectuăm o evaluare exactă a nevoilor, precum și un sondaj la fața locului.

Durata de proiectare-execuție a coloanei LED (în funcție de construcție) este de 3-4 luni.

În fiecare caz, facem o ofertă de preț personalizată

La stabilirea prețului optim, după consultare și proiectare atentă, luăm în considerare tipul și dimensiunea echipamentului dorit.

În momentul vânzării (în cazul unei instalații fixe), furnizăm colegilor operatori toate informațiile necesare pentru funcționarea în siguranță.

În etapa de achiziție / vânzare a coloanei LED, mai oferim și informații despre condițiile de garanție și întreținerea regulată gratuită în perioada de garanție.

Oferta de preț include costul integral al investiției.

Află mai multe despre coloanele LED!

Coloana LED, amplasată în interior, înlocuiește cu succes coloanele publicitare tradiționale, respectiv soluțiile precum: Roll-Up-urile, panourile tipărite sau monitoarele TV, utilizate în scopuri de comunicare a informațiilor.

Ca instrumente de marketing independente: este platforma de comunicare modernă și inovatoare, folosită de centrele comerciale, magazine de retail, lanțurile de magazine brand, saloane auto, hoteluri și săli de evenimente!

Cu coloanele LED nu mai sunt necesare lucrări tipografice, nu există cheltuieli de transport, montaj sau alte cheltuieli suplimentare, care cresc prețul campaniilor, indiferent dacă vorbim de promovarea unui produs sau comunicarea altor informații.

Caracteristicile generale ale coloanei LED

 • Tehnologie SMD[1]
 • Calitate HD a imaginii
 • Luminozitatea este de peste 1000 NIT, fiind mai puternică decât la ecranele LCD
 • Unghi de vizualizare orizontală de 360 de grade
 • Redarea culorilor la nivel înalt
 • Distanța dintre pixeli (P[2]): 1,875 mm
 • Frecvența de actualizare de până la 3840 Hz
 • Consum redus de energie

[1] SMD: Diodele LED de generație nouă, cu montare la suprafață, pătrate, sunt durabile, vizibile de la distanță și oferă o experiență vizuală mai plăcută.

[2] Valoarea P (distanța dintre pixeli) indică valoarea relativă a diodelor, exprimată în milimetri atât pe direcția verticală, cât și pe cea orizontală.

Background Image
Background Image
Proiectele noastre de soluții de inginerie de sisteme
Noul stadion Hidegkuti Nándor: Proiectare și implementare - tabelă de marcaj ecran cu LED-uri, operarea echipamentelor LED perimetru și Sistem Digital Signage

În 2016 stadionul a fost complet renovat și am fost însărcinați cu instalarea a două tabele de marcaj ecran cu LED-uri. După ce lucrările de construcțieau fost finalizate, avem sarcina suplimentară și permanentă nu numai de a operarea echipamente...

Detalii despre proiect
Congresul German Leadership / Berlin 2021 - Proiectarea și implementarea unui sistem de afișaj digital educațional

Educatio Digitale Lernsysteme GmbH a fost expozant la cel de-al 8-lea Congres German pentru Leadership în Educație la Congresul Estrel din Berlin. Pentru expoziție, compania căuta un furnizor de servicii care să ofere o soluție inovatoare, rentab...

Detalii despre proiect
Background Image