Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!

LED-kijelző modul

A LED-kijelző modulok széles körben alkalmazhatók, ahol a testreszabhatóság és a kiváló képminőség elengedhetetlen a hatékony kommunikáció és a figyelemfelkeltés szempontjából!

A LED-modulokból kialakított kijelzők számos Digital Signage rendszerben alkalmazhatóak!

A LED-modulok alkalmazásának leggyakoribb területei közé tartoznak a reklámipar, a sportesemények és a zenei fesztiválok, valamint a filmstúdiók.

Akár marketingszakemberként szeretnéd növelni márkád láthatóságát, akár üzlettulajdonosként keresed az ügyfelek figyelemét és a kampányokba bevonásuk új módjait, a LED-kijelző modulok hihetetlen előnyöket kínálnak!

Rendszermérnöki megoldások
LED-kijelző modul

Üzletekben és bevásárlóközpontokban: a digitális kijelzőknek sokféle formában és méretben kell megjelenniük, hogy általuk a vállalkozások hatékonyan tudjanak kommunikálni a vásárlókkal.

A LED-modulok lehetővé teszik a testreszabott LED-kijelzők létrehozását az áruházak folyosóin, szűkös terekben vagy például emeleti galériákban.

A kijelzők figyelemfelkeltő és vonzó digitális tartalmak megjelenítésével segíthetik a vásárlók elkötelezettségének és a látogatói élmények javítását.

Kiállításokon és rendezvényeken: a moduláris kijelzőfelépítés biztosítja a kreatív installációk létrehozásának lehetőségét, amelyek nagy hatással lehetnek a látogatókra.

Például ívelt vagy ferdén elhelyezett LED-kijelzők segítségével megjelenített tartalmak érdekesebb és interaktívabb élményt nyújthatnak, ami hozzájárulhat a magasszintű látogatói élményhez és a hatékony információátadáshoz.

Valamint, a LED-kijelző modulok felhasználásával, kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas kocka alakú LED-kijelző felületeket is létrehozhatunk egyedi méretekben.

A kocka alakú LED-kijelzők grafikai és vállalati arculati elemek, mozgóképek vetítéséhez is alkalmazhatóak.

Elhelyezésük lehet: földre, dobogóra, színpadra állított, fali vagy mennyezeti tartószerkezetről lógatott.

Rendszermérnöki megoldások
LED-kijelző modul

Közlekedési csomópontokban: a tetszőleges képarányban kialakítható LED-kijelzők hasznosak lehetnek például repülőtereken, vasútállomásokon vagy buszmegállókban.

Ezeken a helyeken a rendelkezésre álló terület gyakran korlátozott, és a hagyományos téglalap alakú kijelzők nem mindig optimálisak.

A LED-modulok alkalmazása megkönnyíti a kijelzők adott területre illesztését, például: hosszú és keskeny formátumban a folyosók és bejáratok mentén vagy kör alakú kijelzőként a várótermekben.

Ez lehetővé teszi az utasok tájékoztatását, hirdetések és egyéb információk megjelenítését.

Színházakban, filmstúdiókban és koncerttermekben: a szélesebb LED-falak lehetővé teszik a látványosabb háttérképek, videók és animációk megjelenítését.

A LED-modulokból összeállított ívelt vagy hullámos kijelzők kreatív szabadságot biztosítanak a látványtervezőknek és rendezőknek, hogy lenyűgöző vizuális hatásokat hozzanak létre, és a közönség egyedi vizuális élményben részesüljön.

Konferenciákon és sajtótájékoztatókon: a LED-kijelzők moduláris felépítése biztosítja, hogy különböző méretű és formájú kijelzők hozhatóak létre a prezentációk, termékbemutatók vagy információs panelek számára.

Ez segíti a résztvevők figyelmének felkeltését, a tartalmak hatékonyabb kommunikálását és megértését.

Sportrendezvényeken: a LED-modulok lehetővé teszik a stadionok és a sportpályák különböző területein testreszabott kijelzők elhelyezését. A LED-kijelzők alkalmasak például az eredmények, szponzori hirdetések és reklámok vagy közvetített videók megjelenítésére.

Az ívelt vagy CUBE típusú LED-kijelzők dinamikusabb és lenyűgözőbb vizuális élményt nyújthatnak a közönség számára.

A LED-kijelző modulok széles körű alkalmazása azt mutatja, hogy az életünk elengedhetetlen részévé váltak.

Rendszermérnöki megoldások
LED-kijelző modul

A LED-kijelző modul jellemzői

 • Kiváló képminőség: nagy felbontással és jó fényerővel rendelkezik.
 • A modulok szorosan egymáshoz illeszthetők, homogén és éles képet hoznak létre, még nagyobb méretű kijelzők esetén is.
 • Magas kontrasztarány.
 • Hosszú élettartam, általában több tízezer óra.
 • Könnyen telepíthető és karbantartható.
 • A legtöbb modell támogatja a széles szögből történő nézést.
 • A szabványos kabinet méretek figyelembevételével; tetszőleges kijelző képarány és kijelző elrendezés alakítható ki a modulokból.
 • A modulok illesztés közben akár 90 fokos szögben állíthatók egymáshoz képest.
 • Beltéri és kültéri telepítés / beépítés és üzemeltetés is lehetséges; kültéri változata időjárásálló.

A LED-kijelző modulokból összeállítható sík és térbeli elrendezésű kijelzők

 • LED-fal,
 • oszlop,
 • kapu,
 • íves és hullámos felület,
 • négyzetes vagy több szöglettel rendelkező térbeli alakzat,
 • fél- és teljes LED-kör,
 • gömbfelület.

A modul telepítés lehet egymásra épített vagy függesztett.

Rendszermérnöki megoldások
LED-kijelző modul

A LED-technológia folyamatosan fejlődik

Napi kapcsolatban állunk technológiai partnereinkkel, követjük ajánlásaikat, ezért minden esetben a legújabb technológiát és legjobb felbontást biztosító LED-kijelző modulokat és kapcsolódó videóvezérlő processzorokat használjuk fel az újabb és újabb projektek alkalmával.

A pixeltávolság (P-érték[1]) szerint elérhető LED-kijelző modul típusok: P1,25; P1,56; P1,875; P2,5; P2,8; P3,1; P3,9; P4; P4,8; P5,9; P8; P10 és a köztes értékek is.

Programozás és vezérlés

A LED-kijelző modulokból összeállított kijelzőkön megjelenő tartalmak kábeles összeköttetés, WiFi kapcsolat vagy videóvezérlés segítségével egyszerűen programozhatók vagy vezérelhetők.

 • A LED-es videóprocesszorok bármelyikével valós időben teljes mértékben ellenőrizheted a képparamétereket.
 • A LED-vezérlés univerzális architektúrája lehetővé teszi a színes (felirat) felület megjelenítését a videó felületén függetlenül attól, hogy milyen modellt és konfigurációt használunk.
 • A képarányok a scaler által tetszőlegesen beállíthatók.
 • A vezérlők bemeneti forrása lehet: HDMI, DVI, a scaler ezenfelül fogadja a DisplayPort, SDI, a HD-SDI, a VGA és a Kompozit forrásokat is.

Milyen LED-kijelző modulokat válassz?

A LED-kijelző modulok kiválasztásánál számos tényezőt kell figyelembe venned:

 • az elképzeléseidet (méret, forma, elrendezés),
 • a látogatók számát,
 • a környezet fizikai paramétereit,
 • és a nézési távolságot.

Ezért a Digital Signage rendszerben alkalmazandó LED-kijelző modulokat a legfontosabb adatok és körülmények ismeretében alapos egyeztetés és tervezés után ajánljuk ki számodra.

Segítünk jó döntést hozni!

Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk

Az optimális ár kialakításánál az egyeztetés és a gondos tervezés után figyelembe vesszük, hogy milyen típusú és méretű eszközöket szeretnél választani.

A LED-kijelző modul vásárlás / értékesítés alkalmával a garanciális feltételekről és a garanciális időn belüli ingyenes rendszeres karbantartásról is tájékoztatunk.

Az árajánlat a beruházás teljes költségét tartalmazza.

Szeretnél többet tudni a LED-kijelző modulról?

A LED-kijelző modulok alkalmazásának előnyei a Digital Signage rendszerekben

Rugalmasság: A LED-modulok lehetővé teszik a kijelzők alkalmazkodását a különböző térbeli lehetőségekhez és korlátokhoz.

Ez lehetővé teszi a rendszer tervezőinek és telepítőinek, hogy a rendelkezésre álló területet optimálisan kihasználják: akár hosszú, keskeny helyeken, íves felületeken vagy akár nagy, széles terekben is.

Testreszabhatóság: A LED-modulokból testreszabott képarányú kijelzők alakíthatók ki a digitális reklámok, információk vagy bármilyen tartalom megjelenítéséhez.

Ez lehetőséget ad a kreatív tervezőknek, hogy egyedi, nem hagyományos formájú kijelzőket hozzanak létre.

Az egyedi kialakítású LED-kijelzők figyelemfelkeltőbbek és jobban illeszkednek az adott környezethez.

Könnyű karbantarthatóság: A moduláris felépítésű LED-kijelzők esetében a modulok függetlenül cserélhetők vagy karbantarthatók.

Ez jelentős előnyt jelent a hagyományos nagyméretű kijelzőkkel szemben, amelyek esetében az egész kijelzőt ki kell cserélni, ha hiba vagy probléma merül fel.

A moduláris rendszerek alkalmazásával idő és költség takarítható meg a karbantartás során.

Skálázhatóság: A LED-modulok könnyen skálázhatók a kijelző méretének és felbontásának igénye szerint.

Nagyobb kijelzők létrehozása esetén egyszerűen hozzáadhatók új modulok a meglévő rendszerhez, lehetővé téve a jövőbeli bővítést és fejlesztést.


[1] P-érték (pixeltávolság): A P-érték a diódák egymáshoz viszonyított távolságát mutatja mind vertikális, mind pedig horizontális irányban milliméterben kifejezve.

Az ideális eszközválasztást minden esetben a LED-felülettől mért minimális nézőpont távolsága határozza meg. Ahogy csökken a nézőpont távolsága, úgy csökken a javasolt LED-modul P-értéke.

Rendszermérnöki megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
LED-fal és vezérlőrendszer tervezése és kivitelezése a Septimia Sport Klub bowlingpályájához

Székelyudvarhelyen, a Szejke patak mellett található Septimia Resortban működő Septimia Sport Klub Bowling Egyesület elképzelése az volt, hogy a bowlingpálya végébe LED-falat telepítenek, melyen majd tetszőlegesen lehet tartalmakat megjeleníteni. ...

Projekt részletei
SEPSI OSK Stadion - LED-perimeter rendszer bővítés

A SEPSI OSK Stadionba tervezett és épített kiegészítő LED-perimeter rendszert a szurkolói kijáratok fölé telepítettük. Az ötlet a Sepsi OSK vezetőségétől származott, hogy kilenc szurkolói kijárat fölé szereljünk LED-perimetert, ezzel bővítve a viz...

Projekt részletei