Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image Right Side

Afișe LED

Oferim o acoperire cronologică și informală a evenimentelor sportive folosind instrumentele noastre de afișare cu LED-uri.

Afișul LED este o extensie extraordinară a comunicării media, informale și de marketing pentru evenimentele sportive, oferind în același timp o experiență vizuală de neegalat!

Dispozitivele pot fi folosite pentru a partaja diverse aplicații și conținuturi pentru a urmări istoria, scorurile, "cronicile" echipelor și sportivilor, adică o prezentare generală a "drumului spre campionat" și / sau informații despre evenimentul curent.

Indiferent de condițiile de amplasare, timpul de instalare este de 10 minute!

Tehnologie sportivă
Afișe LED
Opțiuni de partajare a conținutului și metode de control
Poți actualiza conținutul de pe laptop sau smartphone, chiar și de acasă.
Afișarea sincronizată sau asincronă a conținutului.
Funcționare plug and play, independent de platformă (independent de sistemul de operare).
Redare în timp real prin conectarea la rețea.
Conținutul ecranului poate fi fie fix, fie dinamic și schimbabil; poate fi controlat cu dispozitive Windows, iOS și Android prin intermediul unei aplicații mobile.
Conținutul poate fi actualizat prin WIFI sau USB în playerul media încorporat pentru a obține o redare asincronă.

Varianta pentru exterior a afișului LED este o interfață media robustă

 • Este rezistentă la intemperii, poate fi operat în siguranță chiar și pe ploaie.
 • Aspect minimalist, curat și construcție solidă.
 • Poate fi fixat în poziție; este disponibil în varianta așezată pe podea, montabilă pe perete și suspendabilă.
 • 7/24 operat prin telecomandă.
 • Luminozitate ridicată (5000 NIT) pentru a putea fi citită mai bine ziua.
 • Este disponibil și în variantă cu ecran dublu, pe ambele părți.

Poți alege între instalarea fixă sau închirierea de dispozitive

Închirierea se poate face fie cu sau fără personal tehnic, ca o așa-numită închiriere uscată.

În momentul vânzării (în cazul unei instalații fixe), toate cunoștințele necesare pentru o funcționare sigură sunt transmise colegilor operatori.

Te vom informa, de asemenea, despre condițiile de garanție și despre întreținerea periodică gratuită în timpul perioadei de garanție.

Știi de ce afișele LED sunt un instrument de comunicare eficient?

Afișul LED este un instrument care simplifică foarte mult comunicarea de marketing, oferind în același timp o experiență vizuală de neegalat. Amplasat în interior sau chiar în vitrina unui magazin, este un excelent substitut pentru orice altă soluție (de exemplu, rollup, afiș tipărit sau monitor TV) folosită astăzi pentru a comunica informații.

Oferim, de asemenea, un pachet complet de servicii pentru dispozitivele noastre de afiș LED.

Noi îl proiectăm, îl livrăm și îl instalăm pentru tine!

Dispozitivele pot fi încărcate cu conținut, fie în sincronizare, fie controlate separat, imediat după ce activitatea grafică a fost realizată.

Un instrument de marketing de sine stătător: o platformă de comunicare ideală și inovatoare pentru centrele comerciale, magazinele de retail, lanțurile de branduri, showroom-urile auto, hotelurile, evenimentele culturale, expozițiile și evenimentele!

Afișierul cu LED-uri elimină nevoia de imprimare, transport, instalare și alte costuri suplimentare care fac ca fiecare campanie să fie mai scumpă, fie că este vorba de promovarea unui produs sau de comunicarea altor informații.

Caracteristici generale ale instrumentelor noastre

 • Tehnologie SMD [1]
 • Calitatea imaginii HD
 • Luminozitate ridicată de 1500 NIT și de trei ori mai strălucitoare decât afișajul LCD, astfel încât poate fi folosit în evenimente însorite
 • 160° unghi de vizualizare
 • Reproducere ridicată a culorilor
 • Pixel pitch (P) [2]: 1,85-3 mm
 • Frecvență de până la 3840 Hz
 • Design subțire și consum redus de energie

[1] SMD: Noua generație de diode LED încastrate, cubice, sunt durabile, vizibile de la distanță și oferă o experiență vizuală mai plăcută.

[2] Valoare P (pas de pixel): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între ele la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă a diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri. Alegerea ideală a dispozitivului este întotdeauna determinată de distanța minimă de vizualizare de la suprafața LED-ului. Pe măsură ce distanța de vizionare scade, valoarea P a modulului LED propus scade.

Fișier PDF atașat

BIBILED - Fișă tehnică afiș LED P2.5 pentru interior

Descărcare (0.6 MB)
Background Image
Background Image
Proiectele noastre de soluții de tehnologie sportivă
Noul stadion Hidegkuti Nándor: Proiectare și implementare - tabelă de marcaj ecran cu LED-uri, operarea echipamentelor LED perimetru și Sistem Digital Signage

În 2016 stadionul a fost complet renovat și am fost însărcinați cu instalarea a două tabele de marcaj ecran cu LED-uri. După ce lucrările de construcțieau fost finalizate, avem sarcina suplimentară și permanentă nu numai de a operarea echipamente...

Detalii despre proiect
FINA 2022 – Sisteme de Tabelă de marcaj cu LED-uri și perimetru LED la evenimentele campionatului mondial de natație și polo pe apă

Campionatul mondial de natație din 2022 a avut loc în perioada 17 iunie - 3 iulie, fiind organizat de Federația internațională de natație (FINA) și Federația maghiară de natație, la Budapesta, Debrecen, Sopron și Szeged. În trei din cele patru loc...

Detalii despre proiect
Background Image