Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Duna Arena - Instalarea sistemului de tabelă de marcaj în formă de CUBE cu LED-uri tip outdoor

# tip: Meci de sport
# locație: Duna Aréna - Budapest, HU
Proiect

Pentru Campionatele Mondiale FINA din 2017, am fost contactați de un client care dorea o tabelă de marcaj cu LED-uri de mari dimensiuni, reglabil pe înălțime, care să poată fi amplasat la înălțimi diferite în funcție de tipul de meci și de competiție.

Provocare

Tabela de marcaj de obicei nu are o dispunere reglabilă vertical, deci ca aceasta să poată fi coborât sau ridicat la diferite niveluri.

Soluție

Instalarea tabela de marcaj cu LED-uri în aer liber: Tabela de marcaj cu LED-uri YuChip Lighting, montat în centru, nemodular, cu patru fețe, rezistent la apă, în aer liber, cu o rezoluție de *P5,95 ** tehnologie SMD, are 24 de metri pătrați pe fiecare parte. Deci, un total de 96 de metri pătrați de suprafață și poate fi coborât până la piscină.

Tabela de marcaj este deplasat cu ajutorul de 8 motoare de ridicare în total, cu frână dublă și un controler cu patru canale.

► Locația proiectului: Duna Arena

Duna Arena a fost locul principal de desfășurare și bijuteria Campionatelor Mondiale FINA 2017. Complexul de înot și acvatică de clasă mondială, cu două bazine olimpice și o capacitate de peste 5 300 de spectatori în timpul competițiilor, a fost finalizat în timp record, în mai puțin de doi ani.

Adresa: 1138 Budapest, Népfürdő utca 36.

Sursă: Site-ul oficial al Duna Arena.

*Valoare P (pasul pixelilor): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între ele la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă a diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri.

**SMD: Noua generație de diode LED încastrate, cubice, sunt durabile, vizibile de la distanță și oferă o experiență vizuală mai plăcută.

Duna Arena - Instalarea sistemului de tabelă de marcaj în formă de CUBE cu LED-uri tip outdoor 1
Duna Arena - Instalarea sistemului de tabelă de marcaj în formă de CUBE cu LED-uri tip outdoor 2
Duna Arena - Instalarea sistemului de tabelă de marcaj în formă de CUBE cu LED-uri tip outdoor 3
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Stadionul SEPSI OSK - Extinderea perimetrului LED

Am instalat deasupra ieșirii suporterilor, extinderea sistemul de LED perimetru, proiectat și implementat pentru Stadionul SEPSI OSK. Ideea de a instala un perimetru LED deasupra celor nouă ieșiri destinate suporterilor, cu scopul de a extinde ele...

Detalii despre proiect
Noul stadion Hidegkuti Nándor: Proiectare și implementare - tabelă de marcaj ecran cu LED-uri, operarea echipamentelor LED perimetru și Sistem Digital Signage

În 2016 stadionul a fost complet renovat și am fost însărcinați cu instalarea a două tabele de marcaj ecran cu LED-uri. După ce lucrările de construcțieau fost finalizate, avem sarcina suplimentară și permanentă nu numai de a operarea echipamente...

Detalii despre proiect
Background Image