Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Afișaje LED poster digital în Arena Groupama

# tip: Eveniment sportiv
# locație: Groupama Aréna - Budapest, HU
Proiect

Sportfive Hungary Kft. a decis să amplaseze panouri de informare și panouri publicitare la Groupama Arena pentru meciul de fotbal Ferencváros Torna Club - Mezőkövesd Zsóry.

Provocare

Nu numai la intrare, pe ambele părți ale recepției, ci și la etajele superioare, au dorit să aibă acest tip de panou de informare.

Soluție

De comun acord cu clientul, am amplasat patru afișaje LED poster digital fiecare cu o rezoluție de 224x756 pixeli (*P2.5), pe care clubul sportiv Ferencváros Torna Club a afișat conținutul propriu preîncărcat și al partenerilor săi de sponsorizare sub formă de imagini fixe și videoclipuri.

Afișajele LED poster digital au fost folosite ca punct central pentru campania locală de sănătate „Să avem grijă unii de alții”, care a fost un răspuns la condițiile schimbate în urma pandemiei de coronavirus.

► Locația proiectului: Groupama Arena

Adresă: 1091 Budapest, Üllői út 129.

*Valoare P (pasul pixelilor): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între ele la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă a diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri.

Categorii de proiecte
Comunicări despre sport
Elemente tehnologice
Afișaj LED poster digital
Afișaje LED poster digital în Arena Groupama 1
Afișaje LED poster digital în Arena Groupama 2
Afișaje LED poster digital în Arena Groupama 3
Afișaje LED poster digital în Arena Groupama 4
Afișaje LED poster digital în Arena Groupama 5
Afișaje LED poster digital în Arena Groupama 6
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Stadionul SEPSI OSK - Extinderea perimetrului LED

Am instalat deasupra ieșirii suporterilor, extinderea sistemul de LED perimetru, proiectat și implementat pentru Stadionul SEPSI OSK. Ideea de a instala un perimetru LED deasupra celor nouă ieșiri destinate suporterilor, cu scopul de a extinde ele...

Detalii despre proiect
Noul stadion Hidegkuti Nándor: Proiectare și implementare - tabelă de marcaj ecran cu LED-uri, operarea echipamentelor LED perimetru și Sistem Digital Signage

În 2016 stadionul a fost complet renovat și am fost însărcinați cu instalarea a două tabele de marcaj ecran cu LED-uri. După ce lucrările de construcțieau fost finalizate, avem sarcina suplimentară și permanentă nu numai de a operarea echipamente...

Detalii despre proiect
Background Image