Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image Left Side
Background Image Right Side

Tehnologie audio

Sistem PA profesional și sistem de sunet line array pentru un sunet atotcuprinzător pe care îl poți simți pe piele!

Dă glas gândirii și artei!

De la cel mai mic eveniment de interior până la cel mai mare festival, echipamentele noastre de tehnologie audio pot satisface nevoile tale! Fie că este vorba de un eveniment în oraș, un festival de muzică, o orchestră, o conferință sau o zi de familie corporativă, putem crea o soluție personalizată pentru tine.

Vom proiecta sistemul de sunet de care ai nevoie și vom conveni cu tine asupra cerințelor de echipament.

Proiectare și implementare

Când proiectăm tehnologia audio și acustică, acordăm o atenție deosebită evenimentului pe care îl sonorizăm, fie că este vorba de muzică sau de vorbire. Sistemul PA sau sistemul de sunet line array este configurat în mod corespunzător.

Succesul unui eveniment depinde de faptul dacă publicul țintă poate auzi și înțelege ceea ce se spune și dacă cele mai mici detalii muzicale sunt emoționante. Sistemele noastre de sunet asigură cea mai bună inteligibilitate a vorbirii și muzică puternică și clară, oriunde te așezi în sală!

Distingem dacă vorbim de sunet exterior sau interior

Ceea ce sună bine într-o cameră închisă, de obicei, nu este suficient de performant la un eveniment în aer liber. Cunoscându-le, putem decide ce fel de sistem să construim, de la un simplu difuzor activ cu două căi (sistem PA [2]) până la cel mai mare sistem de sunet line array [1], cu sistem de monitorizare și consolă de mixaj.

Poți alege între instalarea fixă sau închirierea de dispozitive

Închirierea technologiei audio se poate face cu sau fără personal tehnic, așa-numită închiriere uscată.

În cazul închirierii uscate, puteți alege, de asemenea, transportarea echipamentului închiriat pe site sau să îl preluați la sediul nostru.

În momentul vânzării (în cazul unei instalații fixe), toate cunoștințele necesare pentru o funcționare sigură sunt transmise colegilor operatori.

De asemenea, te vom informa despre condițiile de garanție și despre întreținerea periodică gratuită în perioada de garanție în momentul achiziției / vânzării.

În fiecare caz vom întocmi o ofertă individuală

La stabilirea prețului optim, după consultări și o planificare atentă, vom lua în considerare tipul și dimensiunea echipamentului pe care dorești să îl închiriezi, durata închirierii și dacă închiriezi cu sau fără personal tehnic.

Oferta de preț include costul total al investiției / închirierii.

Dorești să afli mai multe despre sistemele și accesoriile noastre de sunet?

Sistemele noastre line array cu una dintre cele mai populare mărci din lume, seria Geo S12, Geo M10, Geo M6 de la Nexo, răspund tuturor nevoilor tale. Cutiile Nexo RS18 și LS18 asigură sistemului basul potrivit.

În caz de necesitate, proiectăm consolidarea sunetului cu sisteme L'acoustics; tipurile Kara WST și KUDO. Aceste difuzoare sunt o prezență permanentă la cele mai mari evenimente muzicale, concerte și spectacole de gală din lume.

În plus față de sistemul nostru de sonorizare [2], acordăm o mare atenție proiectării sistemului de monitorizare, deoarece este foarte important ca interpretul să audă imaginea sonoră corectă în timpul producției. De asemenea, în acest domeniu folosim echipamente audio profesionale: Nexo PS 15, PS 10, PS 8 și Elektro Voice SXA 250.

O consolă de mixaj, unul dintre cele mai importante accesorii ale sistemului, va fi instalată pentru a se potrivi cu dimensiunea evenimentului!
Desigur, vom folosi cele mai populare și acceptate modele din lume, cum ar fi Digico SD8 + Digirack 56/24, Yamaha LS9, Midas M32R + Midas DL32, Soundcraft GB4 și Soundcraft EPM8, Allen&Heat ZED 12.

Microfoanele wireless portabile sau cu clips asigură libertatea de mișcare a interpretului.

Shure ULX D și Sennheiser EW100, 2000 Series, EW300 IEM asigură un sunet perfect.


[1] Sistemele line array sunt foarte utile în cazurile de utilizări în care sunetul trebuie ”proiectat” pe distanțe mai mari.

În cazul sonorizărilor mai mari din cauza caracteristicii de direcție bine controlat acoperirea unei zone complexe date (de exemplu: stadion cu tribune și arenă, teatre, săli de concerte) poate fi rezolvată mult mai uniform.

Sistemele Line array deobicei dispun de suport software: inginerul de sunet setează geometria zonei care trebuie sonorizată, și software-ul determină unde și ce fel de grup de radiație trebuie montat.

[2] Un PA este un sistem electronic format din microfoane, amplificatoare, difuzoare și echipamente conexe. Crește intensitatea sonoră aparentă (loudness) a vocii umane, a instrumentului muzical sau a altei surse de sunet acustic, sau a sunetului sau muzicii înregistrate.

Sistemele PA sunt utilizate în orice loc public care necesită ca prezentatorul sau interpretul să fie clar audibil pe o suprafață mare, la o distanță rezonabilă.

Aplicațiile tipice includ stadioane sportive, vehicule și instalații de transport public, precum și locații și producții de muzică live sau înregistrată. Un sistem PA poate include mai multe microfoane sau alte surse de sunet, o consolă de mixare și mai multe surse de difuzare, precum și o combinație de amplificatoare și difuzoare multiple pentru un volum mai mare sau o distribuție mai largă a sunetului.

Background Image
Background Image
Proiectele noastre de soluții tehnologice pentru evenimente
Zilele instructorilor de conducători auto / Hamburg 2022 – Afișe LED la expoziție

La fel ca și anul trecut, Educatio Digitale Lernsysteme GmbH a participat la Congresul instructorilor de conducători auto, organizat în acest an în Hamburg. Partenerul nostru a solicitat montarea și operarea display-ului amplasat într-o zonă rezer...

Detalii despre proiect
Prezentare exclusivă de mașini, dansuri, modă și bijuterii, sub egida Maserati Wallis Motor  - Haris Park

Haris Park a găzduit prezentarea în care publicul a putut participa la dezvăluirea celui mai puternic model al Maserati Wallis Motor din gama Grecale, Trofeo. Pentru acest eveniment, în cadrul prezentării de dansuri, bijuterii și modă, am asigurat...

Detalii despre proiect
Background Image