Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image Right Side

Sisteme de scenă și copertine

O scenă și o acoperire fără compromisuri sunt esențiale pentru evenimentele profesionale!

Închiriere de scenă? Ce ți-ar plăcea?

Am proiectat sistemele noastre de scenă pentru a îndeplini cerințele tehnice ale evenimentelor, astfel încât să putem satisface nevoile clienților noștri de la cele mai mici evenimente de interior până la cele mai mari medii de festival.

Elementele noastre de scenă au multe utilizări, fie că este vorba de o reprezentație pe scenă, un concert, un eveniment promoțional, un spectacol de dans sau orice alt eveniment comunitar.

Vom proiecta scena de care ai nevoie și vom conveni cu Tine asupra cerințelor de echipament, astfel încât să poți alege cea mai bună soluție!

Pentru evenimente în aer liber, putem, de asemenea, să proiectăm copertina și să o adaptăm la cerințele de iluminare și sunet ale producției!

Tehnologia evenimentelor
Sisteme de scenă și copertine

Pentru evenimentele în aer liber acoperim următoarele dimensiuni de scenă ca standard

Mic

Dimensiuni: 7×5 metri
Înălțimea maximă a acoperișului: 5 metri
Dimensiunea scenei: 24-30 m2
Domeniul de utilizare:

 • Evenimente mici în aer liber,
 • Concerte de 2-4 persoane,
 • Producții de proză,
 • Lansări de produse,
 • Evenimente de marketing,
 • Grupuri de dans.
Mediu

Dimensiuni: 9×7 metri
Înălțimea maximă a acoperișului: 6,5 metri
Dimensiunea scenei: 48-54 m2
Domeniul de utilizare:

 • Festivaluri,
 • Evenimente mici în aer liber,
 • Concerte de 4-8 persoane,
 • Grupuri de dans,
 • Spectacole de teatru medii.
Mare

Dimensiuni: 12×10 metri
Înălțimea maximă a acoperișului: 7-9 metri
Dimensiunea scenei: 120 m2
Domeniul de utilizare:

 • Concerte majore live,
 • Evenimentele orașului,
 • Grupuri majore de dans,
 • Spectacole de teatru,
 • Producții care necesită un fundal.
Cel mai mare

Dimensiuni: 12×10 metri
Scena în afara deschiderii + 2 picioare de legătură între TRUSC [1] și elemente.
Înălțimea maximă a acoperișului: 7-9 metri
Dimensiunea scenei: 120 m2
Domeniul de utilizare:

 • Concerte majore live,
 • Evenimentele orașului,
 • Grupuri majore de dans,
 • Spectacole de teatru,
 • Producții care necesită un fundal,
 • Pentru concerte mai mari, poate fi plasat în afara echipamentului de sunet și, prin urmare, în afara capacului.

Poți alege între instalarea fixă sau închirierea de dispozitive

Închirierea / leasingul se poate face cu sau fără personal tehnic, ca o așa-numită închiriere uscată.

În cazul închirierii uscate, puteți alege, de asemenea, transportarea echipamentului închiriat pe site sau să îl preluați la sediul nostru.

În momentul vânzării (în cazul unei instalații fixe), toate cunoștințele necesare pentru o funcționare sigură sunt transmise colegilor operatori.

De asemenea, te vom informa despre condițiile de garanție și despre întreținerea periodică gratuită în perioada de garanție în momentul achiziției/vânzării.

În fiecare caz vom întocmi o ofertă individuală

La stabilirea prețului optim, după consultări și o planificare atentă, vom lua în considerare tipul și dimensiunea echipamentului pe care dorești să îl închiriezi, durata închirierii și dacă închiriezi cu sau fără personal tehnic.

Oferta de preț include costul total al investiției / închirierii.

Dorești să afli mai multe despre scenă și accesorii?

Elementele NIVOflex Event [3] de la compania germană SCHNAKENBERG [2] reprezintă cea mai fiabilă soluție pentru construirea de scene structurale din aluminiu reglabile în înălțime. Elementele mobile standard de 1x2 m, 0,5x2 m și 0,5x1 m permit construirea scenelor de orice dimensiune. Oferim o înălțime cuprinsă între 20 și 140 cm cu o fustă de scenă pentru a se potrivi nevoilor tale.

NIVOflex Eveniment / date tehnice:

 • Încărcătură utilă: 750 kg/m²;
 • Încărcare de testare: 1237 kg/m²;
 • Testat TÜV: 1,65 ori siguranță în conformitate cu DIN 15921;

Sistemul are avantajul de a fi ușor și rapid de asamblat și dezasamblat, ceea ce necesită întotdeauna expertiză, deoarece scena trebuie să fie perfect robustă și numai expertiza potrivită poate asigura acest lucru!

O scenă nepotrivită nu este periculoasă doar pentru ocupanți, ci și pentru public!

Merită să o lăsați pe seama profesioniștilor, pentru că siguranța este o prioritate!

Suprafața este, de asemenea, rezistentă la intemperii. Vom asigura suprastructura cu trepte și balustrade în conformitate cu normele de siguranță.

Utilizăm palane cu lanț ChainMaster [4] cu o capacitate de ridicare de 1 tonă pentru a muta structuri de acoperiș și poduri!

Care dispozitiv este supus unei inspecții anuale de către departamentul de service al producătorului. Toate elementele încorporate în sistemul de scenă sunt certificate TÜV.


[1] TRUSS este un sistem modular de traversare. Fabricat din compozit puternic și durabil din aluminiu-metal, este o structură pliabilă care este foarte ușor de asamblat și dezasamblat.

[2] Producătorul de scene mobile SCHNAKENBERG a fost fondat în 1877 și a crescut de la începuturi umile pentru a deveni un producător de top al tehnologiei scenelor mobile, oferind un impuls fundamental pentru dezvoltarea tehnologiei teatrale cu ideile sale inovatoare.

Astăzi, Bühnenbau Schnakenberg este lider global în diverse domenii de produse din domeniul tehnologiei de scenă și teatru și are, de asemenea, una dintre cele mai puternice organizații de parteneri de vânzări din industrie

[3] Platformele NIVOflex sunt certificate GS, cel mai înalt test de siguranță! Toate platformele de scenă NIVOflex sunt fabricate în atelierul nostru certificat din Wuppertal. A fost testat de TÜV Thuringia în conformitate cu DIN 15921 cu un factor de siguranță de 1,65 și este compatibil cu toate sistemele de platformă standard.

[4] În cei 25 de ani de la lansare, ChainMaster a devenit unul dintre cei mai importanți producători mondiali de echipamente de ridicare pentru industria evenimentelor și a divertismentului, oferind o gamă largă de soluții pentru orice, de la evenimente scenice complexe la automatizarea completă a spectacolelor.

BGV-D8 troliu electric cu lanț: Forma compactă, carcasa robustă din aluminiu și greutatea redusă la gol a ascensorului garantează o manevrare optimă în utilizarea zilnică.

Cele mai frecvent utilizate sunt palane cu lanț cu o capacitate de încărcare de 250 kg, 500 kg și până la 1000 kg.

O gamă largă de fitinguri și accesorii opționale permite utilizarea în întreaga lume în conformitate cu cea mai largă gamă de cerințe. În combinație cu sistemele de control, oferim o soluție all-in-one pentru toți utilizatorii, chiar și pentru aplicații specifice.

Background Image
Background Image
Proiectele noastre de soluții tehnologice pentru evenimente
Operarea ecranului LED în outdoor la evenimentul aniversar de 20 de ani al Cetate Production SRL din România

Cetate Production SRL din România se ocupă cu producția de mese de bere și corturi. Compania și-a dorit să sărbătorească cea de-a 20-a aniversare cu o mare zi de familie, alături de angajații săi și familiile acestora. Locul ales pentru acest...

Detalii despre proiect
Zilele instructorilor de conducători auto / Hamburg 2022 – Afișe LED la expoziție

La fel ca și anul trecut, Educatio Digitale Lernsysteme GmbH a participat la Congresul instructorilor de conducători auto, organizat în acest an în Hamburg. Partenerul nostru a solicitat montarea și operarea display-ului amplasat într-o zonă rezer...

Detalii despre proiect
Background Image