Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image Right Side

Broșură scenă mobilă remorcabilă

Scena mobilă remorcabilă profesională este făcută special pentru nevoile industriei de divertisment!

Background Image
Broșură scenă mobilă remorcabilă

Cu 12 versiuni, este soluția perfectă pentru evenimente, de la evenimente mici la concerte mari!

Principalul avantaj al scenelor noastre este timpul scurt de asamblare și dezasamblare.

Scenele sunt universale, potrivite pentru a servi evenimente indiferent de condițiile meteorologice!

Oferim o instruire gratuită pentru asamblare și instruire pentru operatorii de scenă în momentul achiziției. Este nevoie de cel puțin două persoane pentru a învăța asamblarea.

Toate etapele sunt certificate pentru a asigura o siguranță maximă.

Poți alege din două tipuri de scene mobile remorcabile,

una dintre remorci are un acoperiș tradițional / plat, iar cealaltă un acoperiș profilat / curbat.

Echipament extensibil, preț individual al remorcii

În fiecare caz, îți vom formula o ofertă individuală, luând în considerare sistemele de mișcare a acoperișului și a podelei scenei, precum și accesoriile de scenă pe care dorești să le alegi, și chiar echipamentele de sunet și de iluminat.

Oferta/prețul include costul total al investiției.

Tehnologia evenimentelor
Broșură scenă mobilă remorcabilă

Funcționare fiabilă

Dispunem de certificate de tip UE pentru producția de remorci și scene mobile speciale, precum și de certificate și atestate specifice pentru toate materialele folosite.

Fiecare produs este verificat și testat pentru calitate și proprietăți tehnice înainte de livrare!

De asemenea, te vom informa cu privire la condițiile de garanție și la întreținerea periodică necesară pentru echipament în momentul achiziției / vânzării.

Punerea scenelor mobile remorcabile în circulație

Vom îndruma scena mobilă remorcabilă aleasă de tine prin întregul proces de administrare și testare, de la sosirea în țară până la punerea în circulație.

Scenele mobile remorcabile pot fi tractate cu un permis de categoria ”B”. În plus, capacitatea de tractare a vehiculului de tractare este un factor relevant și determinant.

Dorești să afli mai multe despre scenele mobile remorcabile?

Asamblare rapidă și ușoară

Marele avantaj al scenelor mobile remorcabile este timpul scurt de asamblare, care este de 30 de minute pentru scenele mobile mici și mijlocii și de 60 de minute pentru scenele mobile mari. Nu sunt necesare unelte pentru asamblare.

Suspendarea ușoară și sigură a echipamentelor de iluminat și de sunet înainte de ridicarea acoperișului.

Pentru o siguranță maximă, scena poate fi deschisă și închisă de un sistem de ridicare hidraulică / electrică, ca o opțiune.

Stocarea scenelor mobile pentru dans

Scenele mobile remorcabile pot fi depozitate nu numai în depozite, ci și în aer liber, deoarece pot rezista la intemperii. Echipamentele de scenă pentru remorcă, cum ar fi podurile de iluminat, scările, balustradele și accesoriile de siguranță sunt depozitate în vehicul, gata de transport.

5 pași simpli pentru a asambla o scenă mobilă remorcabilă:

  1. Stabilirea și fixarea scenei
  2. Deschiderea acoperișului
  3. Coborârea podelei
  4. Înălțarea acoperișului
  5. Instalarea accesoriilor

Acoperișul remorcii este format din trei părți: una este fixă, celelalte două sunt mobile și pliabile. Întreaga unitate este realizată din profile de aluminiu acoperite cu o cupolă din PVC certificat, cu o greutate de bază de 650 de grame pe metru pătrat (una sau două culori) și o flanșă de tip A203 (trei pereți respirabili).

Se poate adăuga, de asemenea, un logo color, un nume de marcă sau un text pe cupola din PVC, oferind un spațiu publicitar suplimentar!

Acoperișul este ridicat la o înălțime maximă de 6,1 metri cu ajutorul unei pompe hidraulice.

În plus, remorca este echipată cu trepte și balustrade pentru a permite accesul la scenă (2 dintre ele), precum și cu bare laterale pentru a proteja părțile laterale și spatele scenei.

Fiecare scenă este asigurată de patru suporturi de grilă certificate de TÜV NORD, fiecare cu o capacitate de încărcare de 50 de kilograme.

Toate accesoriile și obiectele suplimentare trebuie transportate separat de vehicul!

Alegeți între scenele mobile tradiționale și cele profilate!

Noul design al scenei mobile cu profil de remorcă și scenele mobile unice îndeplinesc cele mai înalte standarde de siguranță datorită experienței de fabricație a ALSPAW [1]. Indiferent ce alegi, acestea îți pot fi livrate în mod optim și eficient din punct de vedere al costurilor.

Scenele mobile pe remorci sunt rapid și ușor de asamblat!


[1] Din 1994, compania ALSPAW este lider mondial în producția de sisteme de scenă din aluminiu. Ei sunt specializați în producția complexă de scene mobile, acoperișuri de scenă, bariere de mulțime, platforme de scenă, schele, grilaje DUO, TRI și QUADRO.

Compania ALSPAW oferă servicii complexe, produse de înaltă calitate, soluții tehnologice unice care asigură funcționalitate, versatilitate de utilizare indiferent de mărimea evenimentului; și mai presus de toate, asigură siguranța clienților noștri - respectând toate standardele europene de siguranță.

Fișier PDF atașat

Sugestii practice de asamblare pentru scenele mobile remorcabile ALSPAW

Descărcare (7.1 MB)
Background Image
Background Image
Proiectele noastre de soluții tehnologice pentru evenimente
Tehnică vizuală | À LA RECHERCHE DE VERA MOLNAR – LUCRĂRILE VEREI MOLNAR ȘI REFLECȚII CONTEMPORANE

Expoziția Muzeului Ludwig intitulată „À la recherche de Vera Molnar” aduce un omagiu operei de o viață a Verei Molnar, care a murit cu puțin timp înainte de a împlini 100 de ani. Sarcina noastră a fost achiziționarea și instalarea mijloacelor tehn...

Detalii despre proiect
Operarea ecranului LED în outdoor la evenimentul aniversar de 20 de ani al Cetate Production SRL din România

Cetate Production SRL din România se ocupă cu producția de mese de bere și corturi. Compania și-a dorit să sărbătorească cea de-a 20-a aniversare cu o mare zi de familie, alături de angajații săi și familiile acestora. Locul ales pentru acest...

Detalii despre proiect
Background Image