Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image Right Side

Utánfutós mobil színpad ismertető

A professzionális utánfutós mobil színpad kifejezetten a szórakoztatóipar igényeihez készül!

Background Image
Utánfutós mobil színpad ismertető

12 változatával tökéletes megoldást jelent a rendezvényekre, a kisebb eseményektől a nagy koncertekig!

Színpadjaink fő előnye a rövid össze- és szétszerelési idő.

A színpadok univerzálisak, az időjárási körülményektől függetlenül alkalmasak a rendezvények kiszolgálására!

A vásárláskor egyszeri ingyenes összeszerelő tréninget biztosítunk és a betanítjuk a színpadot üzemeltető kollégákat. Minimum két fő szükséges az összeszerelés betanulásához.

A maximális biztonság érdekében minden színpad hatályos tanúsítványokkal rendelkezik.

Kétféle típusú utánfutós mobil színpadból választhatsz,

az egyik utánfutó hagyományos / lapos a másik profilozott / íves tetőszerkezettel rendelkezik.

Bővíthető felszereltség, egyedi utánfutó ár

Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk, figyelembe véve, milyen tető és színpadi padlózat mozgatórendszereket és színpadi kiegészítőket szeretnél választani, sőt akár hangtechnikai és fénytechnikai eszközökkel bővítheted a felszereltséget.

Az árajánlat / ár a beruházás teljes költségét tartalmazza.

Rendezvénytechnika
Utánfutós mobil színpad ismertető

Megbízható működés

Rendelkezünk az utánfutók és speciális mobil színpadok gyártására vonatkozó EU-típusbizonyítvánnyal, valamint minden felhasznált anyaghoz speciális tanúsítvánnyal és igazolással.

Minden terméket ellenőrzünk és tesztelünk annak minősége és műszaki tulajdonságai szempontjából, mielőtt azt leszállítanánk részedre!

Továbbá a vásárlás / értékesítés alkalmával a garanciális feltételekről és az eszköz szükséges időszakos karbantartásról is tájékoztatunk.

Az utánfutós mobil színpadok forgalomba helyezése

Az általad kiválasztott utánfutós mobil színpadot az országba érkezéstől a forgalomba helyezésig a teljes adminisztrációs és vizsgáztatási folyamaton végigvezetjük.

Az utánfutós mobil színpadok "B" kategóriás jogosítvánnyal vontathatók. Ezen felül a vontatójármű vontatási teherbírása a vonatkozó és meghatározó tényező.

Többet szeretnél tudni az utánfutós mobil színpadokról?

Gyors és egyszerű összeszerelés

Az utánfutós mobil színpadok nagy előnye a rövid összeszerelési idő, ami a kis és közepes mobil színpadok esetében 30 perc, míg a nagy mobil színpadok esetén 60 perc. Az összeszereléshez nem szükséges semmilyen eszköz.

Könnyű és biztonságos a fény- és a hangtechnika felfüggesztése a tető felemelése előtt.

A maximális biztonság érdekében a színpad nyitását és zárását hidraulikus/elektromos emelőrendszer biztosítja, választható opcióként.

Utánfutós mobil színpadok tárolása

Az utánfutós mobil színpadok nemcsak raktárakban tárolhatók, hanem kültéren is, mert ellenállnak az időjárási viszonyoknak. Az utánfutó színpadfelszereléseit, például a világítási hidakat, lépcsőket, korlátot és biztonsági kiegészítőket szállításra készen a járműben tároljuk.

Az utánfutós mobil színpadok összeszerelésének 5 egyszerű lépése:

  1. A színpad beállítása és rögzítése
  2. A tető kibontása
  3. A padló leengedése
  4. A tető felemelése
  5. A kiegészítők felszerelése

Az utánfutótető három részből áll: az egyik rögzített, a két másik rész mozgatható, hajtogatott. Az egész egység alumíniumprofilokból készül, amelyeket tanúsított PVC-kupola fed le, ennek alapsúlya 650 gramm/négyzetméter (egyszínű vagy kétszínű) és A203-típusú karimával (három lélegző fallal) bír.

Lehetőség van színes logó, márkanév vagy szöveg elkészítésére a PVC-kupolára, amely további hirdetési felületet biztosít!

A tetőt hidraulikus szivattyúval emelik a maximális 6,1 méter magasságba.

Ezenkívül az utánfutó fel van szerelve lépcsőkkel és korlátokkal, amelyek lehetővé teszik a színpadra való feljutást (2 darab), valamint a színpad oldalát és hátulját védő oldalsó korlátokkal is rendelkezik.

Mindegyik színpadot négy, a TÜV NORD által hitelesített rácsostartó biztosítja, melyek teherbírása egyenként 50 kilogramm.

Az összes tartozékot és kiegészítő elemet a járműtől külön kell szállítani!

Válassz a hagyományos és profilozott mobil színpadok közül!

Az utánfutós profilozott mobil színpad új kialakítása és az egyedi mobil színpadok megfelelnek a legmagasabb biztonsági előírásoknak hála az ALSPAW [1] gyártási tapasztalatának. Bármit is válassz, optimálisan és költséghatékonyan szállíthatóak részedre.

Az utánfutós mobil színpadok gyorsan és könnyen összeszerelhetők!


[1] 1994 óta az ALSPAW Company világszerte vezető szerepet tölt be az alumínium színpadrendszerek gyártásában. Szakterületük a mobil színpadok, színpadi tetők, tömegkorlátok, színpadi platformok, állványszerkezetek, valamint DUO, TRI és QUADRO rácsok komplex gyártása.

Az ALSPAW Company összetett szolgáltatásokat, kiváló minőségű termékeket, egyedi technológiai megoldásokat kínál, amelyek biztosítják a funkcionalitást, a sokoldalú felhasználást az esemény nagyságától függetlenül; és mindenekelőtt gondoskodnak ügyfeleink biztonságáról - teljesítik az összes európai biztonsági előírást.

PDF File csatolmány

Praktikus összeszerelési javaslatok az ALSPAW utánfutós mobil színpadokhoz

Letöltöm (7.1 MB)
Background Image
Background Image
Rendezvénytechnikai megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
Vizuáltechnika | À LA RECHERCHE DE VERA MOLNAR – VERA MOLNAR MŰVEI ÉS KORTÁRS REFLEXIÓK

A Ludwig Múzeum „À la recherche de Vera Molnar” című kiállítása a 100. születésnapja előtt nem sokkal elhunyt Vera Molnar életműve előtt tiszteleg. Megbízatásunk a kiállításához szükséges vizuáltechnikai eszközök beszerzésére és telepítésére szólt...

Projekt részletei
Kültéri LED-fal üzemeltetés a romániai Cetate Production Kft. 20 éves születésnapi rendezvényén

A romániai Cetate Production Kft. sörpadok és sátrak gyártásával foglalkozik. A cég 20 éves születésnapját egy nagyszabású családi nappal kívánta megünnepelni, közösen a dolgozóival és azok családtagjaival. Ennek helyszínéül a gyár szomszédságá...

Projekt részletei
Background Image