Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image Right Side

Podea LED

Podeaua LED adaugă conținut vizual interactiv controlat prin atingere la experiența vizitatorilor la evenimente!

Imaginația ta creează noi medii!

Ajustează punctele focale ale evenimentului tău în cel mai ideal cadru vizual, fie că este vorba de un artist, de un interpret sau de un concept auto revoluționar! La atingerea ta, podeaua captivantă de sub tine devine un lac ondulat sau o autostradă luminată cu neon.

Conținut optimizat pentru mediul înconjurător

Utilizăm panouri de podea modulare cu LED-uri, special concepute pentru iluminatul de înaltă intensitate, pentru a construi o suprafață coerentă și rezistentă care oferă o calitate excelentă a imaginii.

Este posibilă instalarea / montarea și funcționarea în interior și în exterior. Luminozitatea afișajului poate fi reglată în mod optim atât pentru condițiile de iluminare din exterior, cât și pentru cele din interior.

Conținutul vizual controlat [1] este optimizat și poziționat de inginerii noștri de sisteme în funcție de interfețele proiectate.

Vom proiecta software-ul și animațiile necesare pentru a se potrivi evenimentului, artiștilor și artiștilor.

Tehnologia evenimentelor
Podea LED

Tehnologia LED este în continuă evoluție

Suntem în contact zilnic cu partenerii noștri tehnologici și urmăm recomandările acestora, astfel încât folosim întotdeauna cea mai recentă tehnologie și cea mai bună rezoluție a ecranelor LED și a procesoarelor de control video aferente pentru noile proiecte.

Poți alege între instalarea fixă sau închirierea de dispozitive

Închirierea podelelor LED se poate face cu sau fără personal tehnic, așa-numită închiriere uscată.

În cazul închirierii uscate, puteți alege, de asemenea, transportarea echipamentului închiriat pe site sau să îl preluați la sediul nostru.

În momentul vânzării (în cazul unei instalații fixe), toate cunoștințele necesare pentru o funcționare sigură sunt transmise colegilor operatori.

De asemenea, te vom informa despre condițiile de garanție și despre întreținerea periodică gratuită în perioada de garanție în momentul achiziției / vânzării.

În fiecare caz vom întocmi o ofertă individuală

La stabilirea prețului optim, după consultări și o planificare atentă, vom lua în considerare tipul și dimensiunea echipamentului pe care dorești să îl închiriezi, durata închirierii și dacă închiriezi cu sau fără personal tehnic.

Oferta de preț include costul total al investiției / închirierii.

Dorești să afli mai multe despre podeaua LED?

Cauți noi instrumente vizuale și de marketing? Adaptează elementele de bază!

Născut pentru activitate, podeaua LED transformă evenimentele vizuale într-o experiență interactivă!

  • Efectul interactiv cu atingere în mai multe puncte: Cu sistemul patentat de interacțiune om-mașină încorporat și 16 senzori în fiecare modul, timpul de răspuns al podelei LED este redus la 0,01 secunde.
  • Jocuri interactive distractive: O gamă de jocuri dezvoltate intern face interfața mai vie și mai interesantă. De asemenea, acceptă aplicații și jocuri personalizate. Noi proiectăm animații și aplicații pentru Tine pentru a se potrivi cu interiorul tău vizual.
  • Capacitate mare de încărcare, funcționare fiabilă: Echipată cu tehnologie de detectare directă a activității, podeaua are o capacitate maximă de încărcare de 2000 kg/m2.
  • Facil și precis de montat și instalat: O suprafață mare, coerentă și orbitoare este asigurată de numeroasele componente. Procesul de prelucrare CNC asigură o îmbinare fără cusur a elementelor și o mai mare precizie de montare. Carcasa este realizată dintr-un cadru din aluminiu turnat de 500x500 mm.
  • Suprafețele din față și din spate sunt protejate IP65: Este posibilă și utilizarea în aer liber!
  • Tehnologie modernă: UNIVIEW i6.25 Interactive Floor LED / P5.9 cu module LED cu [2] rezoluție SMD [3] cu tehnologie SMD.

[1] Controlul LED: Cu oricare dintre procesoarele video cu LED-uri poți controla complet parametrii imaginii în timp real. Arhitectura universală a controlului LED permite afișarea interfeței color (subtitrare) pe interfața video, indiferent de modelul și configurația utilizate. Raporturile de aspect pot fi ajustate după cum se dorește de către scaler.

Controlerele pot fi o sursă de intrare: HDMI, DVI, scalerul acceptă și surse SDI, HD-SDI, VGA și compozite.

[2] Valoare P (pas de pixel): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între ele la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă a diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri. Alegerea ideală a dispozitivului este întotdeauna determinată de distanța minimă de vizualizare de la suprafața LED-ului. Pe măsură ce distanța de vizionare scade, valoarea P a modulului LED propus scade.

[3] SMD: Noua generație de diode LED încastrate, cubice, sunt durabile, vizibile de la distanță și oferă o experiență vizuală mai plăcută.

Background Image
Background Image
Proiectele noastre de soluții tehnologice pentru evenimente
Operarea ecranului LED în outdoor la evenimentul aniversar de 20 de ani al Cetate Production SRL din România

Cetate Production SRL din România se ocupă cu producția de mese de bere și corturi. Compania și-a dorit să sărbătorească cea de-a 20-a aniversare cu o mare zi de familie, alături de angajații săi și familiile acestora. Locul ales pentru acest...

Detalii despre proiect
Zilele instructorilor de conducători auto / Hamburg 2022 – Afișe LED la expoziție

La fel ca și anul trecut, Educatio Digitale Lernsysteme GmbH a participat la Congresul instructorilor de conducători auto, organizat în acest an în Hamburg. Partenerul nostru a solicitat montarea și operarea display-ului amplasat într-o zonă rezer...

Detalii despre proiect
Background Image