Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Zilele instructorilor de conducători auto / Hamburg 2022 – Afișe LED la expoziție

# tip: Expoziție
# locație: Hamburg, DE
Proiect

La fel ca și anul trecut, Educatio Digitale Lernsysteme GmbH a participat la Congresul instructorilor de conducători auto, organizat în acest an în Hamburg.

Partenerul nostru a solicitat montarea și operarea display-ului amplasat într-o zonă rezervată echipamentului, respectiv încărcarea cu conținut creativ specific evenimentului.

Provocare

Conținutul tehnic final s-a concretizat abia cu 2 săptămâni înainte de eveniment, deoarece inițial, în locația în care erau amplasate peretele și podeaua LED nu se putea furniza suficient curent electric.

Astfel, a fost necesară o soluție mai rezervată: mai multe afișe LED folosesc energie mai puțină, asigurând aproape aceeași senzație pentru privitori.

Pe lângă montarea afișelor LED, a fost necesară actualizarea conținutului de animație, pentru a fi prezentat la rezoluția potrivită.

Soluție

► Pe durata expoziției au fost interconectate 8 afișe LED; întregul perete al standului partenerului nostru a fost transformat într-o suprafață de afișare LED.

Aceste afișe LED pot funcționa prin conectare la o singură priză de 230 V, astfel că și alimentarea cu energie electrică a putut fi rezolvată într-un mod simplu.

► Transportul la fața locului, montarea și punerea în funcțiune s-au făcut cu ajutorul angajatului nostru, conducător de proiect, alături de angajații clientului.

Categorii de proiecte
Expoziție
Comunicare de marketing
Elemente tehnologice
Afișaj LED poster digital
Zilele instructorilor de conducători auto / Hamburg 2022 – Afișe LED la expoziție 1
Zilele instructorilor de conducători auto / Hamburg 2022 – Afișe LED la expoziție 2
Zilele instructorilor de conducători auto / Hamburg 2022 – Afișe LED la expoziție 3
Zilele instructorilor de conducători auto / Hamburg 2022 – Afișe LED la expoziție 4
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Operarea ecranului LED în outdoor la evenimentul aniversar de 20 de ani al Cetate Production SRL din România

Cetate Production SRL din România se ocupă cu producția de mese de bere și corturi. Compania și-a dorit să sărbătorească cea de-a 20-a aniversare cu o mare zi de familie, alături de angajații săi și familiile acestora. Locul ales pentru acest...

Detalii despre proiect
Madame Tussauds Budapest - ecran LED, podea LED și procesor video sistem de control proiectare și execuție

Atracția capitalei va cuprinde 51 de figuri de ceară realiste ale unor celebrități internaționale și maghiare; vizitatorii se vor întâlni, de asemenea, cu 17 celebrități maghiare. Cu monitoare Digital Signage, ecrane LED și podele LED integrate în...

Detalii despre proiect
Background Image