Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image

Zilele instructorilor de conducători auto / Hamburg 2022 – Afișe LED la expoziție

#tip: Expoziție
#locație: Hamburg, DE
#partener: Educatio Digitale Lernsysteme GmbH
Proiect

La fel ca și anul trecut, Educatio Digitale Lernsysteme GmbH a participat la Congresul instructorilor de conducători auto, organizat în acest an în Hamburg.

Partenerul nostru a solicitat montarea și operarea display-ului amplasat într-o zonă rezervată echipamentului, respectiv încărcarea cu conținut creativ specific evenimentului.

Provocare

Conținutul tehnic final s-a concretizat abia cu 2 săptămâni înainte de eveniment, deoarece inițial, în locația în care erau amplasate peretele și podeaua LED nu se putea furniza suficient curent electric.

Astfel, a fost necesară o soluție mai rezervată: mai multe afișe LED folosesc energie mai puțină, asigurând aproape aceeași senzație pentru privitori.

Pe lângă montarea afișelor LED, a fost necesară actualizarea conținutului de animație, pentru a fi prezentat la rezoluția potrivită.

Soluție

► Pe durata expoziției au fost interconectate 8 afișe LED; întregul perete al standului partenerului nostru a fost transformat într-o suprafață de afișare LED.

Aceste afișe LED pot funcționa prin conectare la o singură priză de 230 V, astfel că și alimentarea cu energie electrică a putut fi rezolvată într-un mod simplu.

--

► Transportul la fața locului, montarea și punerea în funcțiune s-au făcut cu ajutorul angajatului nostru, conducător de proiect, alături de angajații clientului.

Categorii de proiecte
Expoziție
Comunicare de marketing
Elemente tehnologice
Afișe LED
Zilele instructorilor de conducători auto / Hamburg 2022 – Afișe LED la expoziție 1
Zilele instructorilor de conducători auto / Hamburg 2022 – Afișe LED la expoziție 2
Zilele instructorilor de conducători auto / Hamburg 2022 – Afișe LED la expoziție 3
Zilele instructorilor de conducători auto / Hamburg 2022 – Afișe LED la expoziție 4
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Prezentare exclusivă de mașini, dansuri, modă și bijuterii, sub egida Maserati Wallis Motor  - Haris Park

Haris Park a găzduit prezentarea în care publicul a putut participa la dezvăluirea celui mai puternic model al Maserati Wallis Motor din gama Grecale, Trofeo. Pentru acest eveniment, în cadrul prezentării de dansuri, bijuterii și modă, am asigurat...

Detalii despre proiect
Afișe LED la Lyon, expoziția Piscine Global Europe

Cea mai mare expoziție de piscine și echipamente wellness, Piscine Global Europe 2022 a fost organizată la Lyon, în perioada 15-18 noiembrie. Dintre participanții din țară, Wellis Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. ne-a solicitat asiste...

Detalii despre proiect
Background Image