Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Afișe LED la Lyon, expoziția Piscine Global Europe

# tip: Expoziție
# locație: Lyon, FR
# partener: Wellis Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt.
Proiect

Cea mai mare expoziție de piscine și echipamente wellness, Piscine Global Europe 2022 a fost organizată la Lyon, în perioada 15-18 noiembrie.

Dintre participanții din țară, Wellis Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. ne-a solicitat asistența; aveau nevoie de instrumente de display care pot să afișeze conținut de animație și filme marketing într-o formă spectaculoasă.

Au avut nevoie de un instrument ușor de montat și manipulat, fără personal specializat.

Provocare

Factor cheie: procesul de instruire.

Livrarea instrumentelor a fost precedată de o instruire scurtă cu privire la montarea și demontarea acestora; în baza instrucțiunilor noastre, clientul a fost capabil să își opereze singur afișajele, cu ajutorul angajaților săi.

S-au asigurat și piese de rezervă pentru instrumentele în cauză, a căror înlocuire era posibilă de către persoanele instruite.

Soluție

► Afișul LED este un instrument marketing ideal pentru expoziții, din acest motiv recomandăm acest instrument pentru toți clienții noștri.

Pentru a obține o suprafață care să afișeze spectaculos conținuturile, am interconectat 6 afișe LED. Astfel, am obținut o suprafață de afișare LED cu un raport de 16:9.

► A fost necesară și scoaterea în evidență a acestor afișe LED, din viitorul lor mediu, astfel că a fost necesară montarea unei scene de 4 metri x 0,5 metri x 0,5 metri.

Toate dispozitivele au fost realizate și testate în prealabil în depozitul nostru, predându-le clientului gata reglate, acesta îngrijindu-se de transportul lor în Franța prin mijloace proprii.

► Locația proiectului: EUREXPO LYON, FRANȚA

Expoziția Piscine Global Europe, care reunește profesioniști internaționali din sectorul piscinelor și al wellness-ului, a devenit un eveniment de top la nivel mondial în acest domeniu. Această întâlnire de neratat este ocazia perfectă pentru producători, constructori, instalatori și arhitecți de a face networking.

Sursa: Site-ul oficial al Piscine Global Europe.

Categorii de proiecte
Expoziție
Comunicare de marketing
Elemente tehnologice
Afișe LED
Afișe LED la Lyon, expoziția Piscine Global Europe 1
Afișe LED la Lyon, expoziția Piscine Global Europe 2
Afișe LED la Lyon, expoziția Piscine Global Europe 3
Afișe LED la Lyon, expoziția Piscine Global Europe 4
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Operarea ecranului LED în outdoor la evenimentul aniversar de 20 de ani al Cetate Production SRL din România

Cetate Production SRL din România se ocupă cu producția de mese de bere și corturi. Compania și-a dorit să sărbătorească cea de-a 20-a aniversare cu o mare zi de familie, alături de angajații săi și familiile acestora. Locul ales pentru acest...

Detalii despre proiect
Zilele instructorilor de conducători auto / Hamburg 2022 – Afișe LED la expoziție

La fel ca și anul trecut, Educatio Digitale Lernsysteme GmbH a participat la Congresul instructorilor de conducători auto, organizat în acest an în Hamburg. Partenerul nostru a solicitat montarea și operarea display-ului amplasat într-o zonă rezer...

Detalii despre proiect
Background Image