Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image

Afișe LED la ATRYUM FASHION CITY din piața Nyugati

#tip: Comunicare de marketing
#locație: Budapest, HU
#partener: W. Street Fashion Hungary Kft.
Proiect

Solicitarea partenerul a fost ca în vitrina centrului comercial ATRYUM FASHION CITY să pregătim afișe LED, de pe care cumpărătorii să poată citi diferite conținuturi marketing și informative, și care să le ajută în timpul cumpărăturilor.

Provocare

În ceea ce privește proiectarea, dificultatea sarcinii a constat în faptul că trebuia să sincronizăm aceste afișe LED cu rețeaua internă IT a supermarketului, respectiv cu serverul central.

Clientul dorea ca după instalare să poată încărca el însuși conținuturile care se rulează pe afișele LED, astfel că trebuia să efectuăm pregătirea conform acestei solicitări.

Soluție

Colegii noștri au pregătit pentru vitrina supermarketului clientului 4 afișe LED *P2,5 fiecare având dimensiunea de 560x1890 milimetri, respectiv o rezoluție de 216x729 pixeli.

Suporturile de montare ale dispozitivelor au fost ajustate la dimensiunile vitrinei. În acest mod, clientul putea să efectueze el însuși instalarea dispozitivelor în procesul de implementare.

--

Conținuturile care se rulează pe dispozitivele de afiș LED-uri pot fi încărcate de pe serverul central al supermarketului.

Afișul LED constituie în sine un dispozitiv de marketing eficient; este platforma de comunicare marketing ideală și inovativă pentru centrele comerciale, magazinele de retail, lanțurile de branduri!

► Locația proiectului: ATRYUM FASHION CITY

Adresa: 1055 Budapest, Nyugati tér 7.

--

*Valoare P (pasul pixelilor): furnizează distanța dintre centrele diodelor LED, atât în direcție verticală, cât și în cea orizontală, exprimată în milimetri.

Categorii de proiecte
Comunicare de marketing
Elemente tehnologice
Sistem Digital SignageAfișe LED
Afișe LED la ATRYUM FASHION CITY din piața Nyugati 1
Afișe LED la ATRYUM FASHION CITY din piața Nyugati 2
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Zilele instructorilor de conducători auto / Hamburg 2022 – Afișe LED la expoziție

La fel ca și anul trecut, Educatio Digitale Lernsysteme GmbH a participat la Congresul instructorilor de conducători auto, organizat în acest an în Hamburg. Partenerul nostru a solicitat montarea și operarea display-ului amplasat într-o zonă rezer...

Detalii despre proiect
Prezentare exclusivă de mașini, dansuri, modă și bijuterii, sub egida Maserati Wallis Motor  - Haris Park

Haris Park a găzduit prezentarea în care publicul a putut participa la dezvăluirea celui mai puternic model al Maserati Wallis Motor din gama Grecale, Trofeo. Pentru acest eveniment, în cadrul prezentării de dansuri, bijuterii și modă, am asigurat...

Detalii despre proiect
Background Image