Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image

LED-poszterek a Nyugati téri ATRYUM FASHION CITY–ben

#típus: Marketingkommunikáció
#helyszín: Budapest, HU
#partner: W. Street Fashion Hungary Kft.
Projekt

A partner kérése az volt, hogy az ATRYUM FASHION CITY üzletház kirakatába készítsünk elő olyan LED-posztereket, amelyeken keresztül a vevők különböző marketing és információs tartalmakat olvashatnak és amelyek segítik őket a vásárlás során.

Kihívás

A tervezés közben a feladat nehézsége abban rejlett, hogy a LED-posztereket össze kellett hangolnunk az áruház belső IT-hálózatával, illetve magával a központi szerverrel is.

A LED-posztereken futó tartalmat telepítés után a megrendelő saját maga szerette volna feltölteni, így az előkészítést is ennek megfelelően kellett elvégeznünk.

Megoldás

Az áruház kirakatába kollégáink 4 darab 560x1890 milliméter nagyságú, egyenként 216x729 pixel felbontású *P2,5-ös LED-posztert készítettek elő a megrendelő részére.

Az eszközök tartószerkezeteit a kirakat méreteihez igazították. Így, a kivitelezés folyamatában a megrendelő az eszközök telepítését saját maga végezhette el.

--

Az IT-hálózatra illesztett LED-poszter eszközökön futó tartalmakat az áruház központi szerverről tölthetik fel.

A LED-poszter önállóan is hatékony marketingeszköz; bevásárlóközpontok, kiskereskedelmi üzletek, brand üzletláncok, ideális és innovatív marketingkommunikációs felülete!

*P-érték (pixeltávolság): Megadja a LED-diódák középpontja közti távolságot mind vertikális, mind pedig horizontális irányban milliméterben kifejezve.

Projekt kategóriák
Marketingkommunikáció
LED-poszterek a Nyugati téri ATRYUM FASHION CITY–ben 1
LED-poszterek a Nyugati téri ATRYUM FASHION CITY–ben 2
Background Image
Background Image
További projektjeink
Exkluzív autó-, tánc-, divat- és ékszer bemutató a Maserati Wallis Motor égisze alatt - Haris Park

A Haris Park adott otthont annak a bemutatónak, ahol a közönség részt vehetett a Maserati Wallis Motorhoz tartozó Grecale típuscsalád legerősebb darabjának, a Trofeo-nak leleplezésén. Ennek keretében a tánc-, ékszer- és divatbemutatóval egybekötöt...

Projekt részletei
Német Vezetőoktatói Kongresszus / Berlin 2021 – Edukációs Digital Signage rendszer tervezés és kivitelezés

Az Educatio Digitale Lernsysteme GmbH a 8. Német Vezetőoktatói Kongresszus kiállítójaként jelent meg a Berlin Estrel Congress-ben. A kiállításra olyan szolgáltatót keresett, amely innovatív, költséghatékony, gyors és biztonságos megoldást tud kíná...

Projekt részletei
Background Image