Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!

LED-poszterek a Nyugati téri ATRYUM FASHION CITY–ben

# típus: Marketingkommunikáció
# helyszín: ATRYUM FASHION CITY - Budapest, HU
# partner: W. Street Fashion Hungary Kft.
Projekt

A partner kérése az volt, hogy az ATRYUM FASHION CITY üzletház kirakatába készítsünk elő olyan LED-posztereket, amelyeken keresztül a vevők különböző marketing és információs tartalmakat olvashatnak és amelyek segítik őket a vásárlás során.

Kihívás

A tervezés közben a feladat nehézsége abban rejlett, hogy a LED-posztereket össze kellett hangolnunk az áruház belső IT-hálózatával, illetve magával a központi szerverrel is.

A LED-posztereken futó tartalmat telepítés után a megrendelő saját maga szerette volna feltölteni, így az előkészítést is ennek megfelelően kellett elvégeznünk.

Megoldás

Az áruház kirakatába kollégáink 4 darab 560x1890 milliméter nagyságú, egyenként 216x729 pixel felbontású *P2,5-ös LED-posztert készítettek elő a megrendelő részére.

Az eszközök tartószerkezeteit a kirakat méreteihez igazították. Így, a kivitelezés folyamatában a megrendelő az eszközök telepítését saját maga végezhette el.

Az IT-hálózatra illesztett LED-poszter eszközökön futó tartalmakat az áruház központi szerverről tölthetik fel.

A LED-poszter önállóan is hatékony marketingeszköz; bevásárlóközpontok, kiskereskedelmi üzletek, brand üzletláncok, ideális és innovatív marketingkommunikációs felülete!

► A projekt helyszíne: ATRYUM FASHION CITY

Cím: 1055 Budapest, Nyugati tér 7.

*P-érték (pixeltávolság): Megadja a LED-diódák középpontja közti távolságot mind vertikális, mind pedig horizontális irányban milliméterben kifejezve.

Projekt kategóriák
Marketingkommunikáció
LED-poszterek a Nyugati téri ATRYUM FASHION CITY–ben 1
LED-poszterek a Nyugati téri ATRYUM FASHION CITY–ben 2
Background Image
Background Image
További projektjeink
Vizuáltechnika | À LA RECHERCHE DE VERA MOLNAR – VERA MOLNAR MŰVEI ÉS KORTÁRS REFLEXIÓK

A Ludwig Múzeum „À la recherche de Vera Molnar” című kiállítása a 100. születésnapja előtt nem sokkal elhunyt Vera Molnar életműve előtt tiszteleg. Megbízatásunk a kiállításához szükséges vizuáltechnikai eszközök beszerzésére és telepítésére szólt...

Projekt részletei
Kültéri LED-fal üzemeltetés a romániai Cetate Production Kft. 20 éves születésnapi rendezvényén

A romániai Cetate Production Kft. sörpadok és sátrak gyártásával foglalkozik. A cég 20 éves születésnapját egy nagyszabású családi nappal kívánta megünnepelni, közösen a dolgozóival és azok családtagjaival. Ennek helyszínéül a gyár szomszédságá...

Projekt részletei
Background Image