Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image Left Side
Background Image Right Side

LED-szerviz szolgáltatás

LED-fal - LED-padló - LED-poszter - LED-perimeter és LED-es eredményjelző karbantartás, javítás és felújítás garanciával!

Garanciális, garancián túli és egyedi javítások tekintetében is számíthatsz ránk!

A LED-es megjelenítők javítása professzionális eszközökkel történik. Szervizünk kiemelkedően nagy figyelmet fordít a beszerzett alkatrészek minőségére is, amellyel időt, energiát és pénzt spórolunk ügyfeleink részére.

Hibák, melyeket javítjuk:

 • Pixelhiba
 • IC hiba
 • Kontakthiba
 • Szalagkábel hiba
 • Gyengeáram hiba
 • Tápegység hiba
 • Beázás

A LED-fal - LED-padló - LED-poszter - LED-perimeter és LED-es eredményjelző javítás 1.8 milliméter pixeltávolságtól lehetséges.

A munkafelvétel folyamata

 1. Kérlek, jelentsd be a ledszerviz@gepberszinpad.hu email címen a meghibásodást!

  Amit kérünk Tőled: a hibajelenséget írd le röviden és csatolj képet a hibáról.

  A gördülékeny ügyintézés érdekében kérünk, add meg kit kereshetünk a szervizelés időpontjával, esetlegesen felmerülő további kérdésekkel kapcsolatban.

 2. Az általunk telepített eszközök garanciájának időtartamáról nyilvántartást vezetünk aktualizálva, így a garancia érvényességét és lejártát is tudjuk ellenőrizni. A szerződések tartalmazzák, hogy mennyi garanciát vállaltunk. Továbbá nyilvántartjuk a telepítés pontos idejét, valamint, hogy mikortól él a garancia.

  Fél évente egy ingyenes, kötelező szervizt biztosítunk számodra, hogy az eszközeid mindig jól teljesítsenek!

  Fontos! A garanciális idő alatt csak mi szervizelhetjük az eszközöket, egyéb esetben ez garanciavesztést von maga után.

 3. A garanciális időtartam ellenőrzését követően:

  1. Az eszköz garanciális időn belül van: Munkanapokon 24 órán belül, munkaszüneti- és ünnepnapokon bejelentett hibák esetében, az ezeket követő első munkanapon felvesszük Veled a kapcsolatot és egyeztetjük az időpontot, a helyszínre történő bejutási információkat és hogy várhatóan mennyi idő alatt készül el a javítás.

  2. Az eszköz garanciális időn kívül van: Készítünk részedre egy árajánlatot, mely tartalmazza a becsült árat és a tervezett javítási időt.

   Amennyiben elfogadod az árajánlatot, egyeztetjük Veled a helyszínre történő bejutási információkat, vagy azt, hogy a szervizbe hogyan tudod eljuttatni az eszközt.

 4. A szervizes kollégák az előre egyeztetett időpontban elvégzik a javítást.

  Amennyiben a javítás nem garanciális volt, akkor a helyszínen aláíratott teljesítési igazolás alapján a pontos óraszám szerint számlázunk részedre.

  A szervizben helyben javított eszközökhöz munkalapot állítunk ki, mely tartalmazza az elvégzett javításokat és a ráfordított munkaórákat.

 5. Ha pótalkatrész beszerzése szükséges, ezt jelezzük határidő megjelölésével.

 6. A javítást követően minőségbiztosítási célból telefonon vagy emailben érdeklődünk Nálad, hogy mindent rendben találtál-e, hiba mentes-e az eszköz.

Background image
Background Image
Rendszermérnöki megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
Német Vezetőoktatói Kongresszus / Berlin 2021 – Edukációs Digital Signage rendszer tervezés és kivitelezés

Az Educatio Digitale Lernsysteme GmbH a 8. Német Vezetőoktatói Kongresszus kiállítójaként jelent meg a Berlin Estrel Congress-ben. A kiállításra olyan szolgáltatót keresett, amely innovatív, költséghatékony, gyors és biztonságos megoldást tud kíná...

Projekt részletei
SEPSI OSK Stadion / LED-es eredményjelző és LED-perimeter rendszer tervezés és kivitelezés

Az újonnan épülő 8500 férőhelyes, 3 szintes Sepsiszentgyörgyi Stadion audiovizuális és Digital Signage rendszereinek kiépítésére, valamint az ezekbe integráltan működő LED-es eredményjelzők és a LED-perimeter rendszer tervezésére és kivitelezésére ka...

Projekt részletei
Background Image