Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!

AV rendszer

Egyedi rendszerekben működő audiovizuális megoldásokat kínálunk kis-, közép és nagyvállalatok részére!

Dinamikus és erőteljes az audiovizuális rendszer

Az AV rendszerek kulcsfontosságú részét képezik szállodai lobbyknak és konferenciatermeknek, irodaházaknak és tárgyalótermeiknek, egyetemi előadótermeknek, sport stadionoknak, bevásárlóközpontoknak, koncert- és színháztermeknek, valamint tömegközlekedési központoknak.

Az AV rendszer; mint például a beépített hangrendszerek, kioszkok, információs oszlopok, LED-falak által közzétehetők a szervezeti vagy projekt elképzelések.

Továbbá, videokonferencia indítható helyszíntől függetlenül, így több szereplő valós időben működhet együtt egy projektben.

Az audiovizuális rendszerekben azonnali az információáramlás és a visszajelzés lehetősége!

Bővítsd ki a kommunikációs lehetőségeidet

Az audiovizuális rendszerek egyrészt a videokonferencia lehetőségét jelentik, megfelelő hang- és képminőséggel a távoli munkavégzésre, másrészt a vállalati szintű home office működés ideiglenes vagy tartós fenntartására.

A végpontok közötti titkosítással [1] rendelkező szoftveres megoldásoknak köszönhetően a tartalmak (hang, kép, videó, szinte bármilyen fájl/adat) biztonságosan megoszthatók a résztvevők között.

Így minden AV rendszerrel ellátott helyiségben korlátok nélküli kommunikáció és információmegosztás lehetséges. Szinte bárhol, ahol a mindennapjainkat töltjük.

Rendszermérnöki megoldások
AV rendszer

Egyesített rendszerek

Az automatizált be- és kiléptetés, valamint az ügyfélhívó-rendszer a digitalizáció alappillérei.

A tárgyalókban és vezetői irodákban szükségszerű és az alapfelszereltség része a tárgyalóasztal notebook-csatlakozással, a minden résztvevő számára jó olvashatóságot biztosító nagy méretű külső kijelző.

Az asztalba süllyesztett monitorok, a mikrofonrendszerek, a szavazó- vagy tolmácsfunkciók is a rendszer részei lehetnek. Az egyedi belsőépítészeti megoldásokkal a bútorzatba beépített AV eszközök az enteriőr részét képzik.

Tértől és helyszíntől függetlenül nyújtjuk az élő közvetítés lehetőségét az AV rendszerbe integrált kép- és hangrögzítő broadcast eszközökkel és a nagy teljesítményű, kiváló hangminőségű PA- és line array hangrendszerekkel.

A figyelemfelkeltő termék vagy szolgáltatás prezentáció interaktív kijelzőkkel, professzionális projektorokkal és LED-falakkal jeleníthető meg.

Tájékoztatás a közösségi terekben

A vállalatok és szállodák recepcióin, liftekben és konferenciatermek váró- és előtereiben infokommunikációs videók és animációk, zenei hangulatok, szükség esetén időjárási vagy vészhelyzeti tájékoztatások fogadhatják az érkezőket.

Digitálisan bővített vállalati képzés és iskolai oktatás

A modern prezentációs megoldások és az interaktív tábla - az oktásban is meghonosodva - lehetővé teszik a digitálisan rögzített oktatási anyagok megjelenítését, kereshetőségét, megosztását, letölthetőségét.

A rögzített oktatási tartalmakhoz a munkatársak vagy a tanulók saját mobil eszközeiken - operációs rendszertől függetlenül - is hozzáférnek. A hozzáférés lehet közvetlenül mindenki számára elérhető vagy jogosultsághoz kötött.

Támogatja az IKT pályázatok megvalósítását

AV rendszereink rugalmas eszköz- és szoftver kialakításukkal támogatják a vállalati és oktatási IKT megoldások fejlesztésének és piaci bevezetésének lehetőségét, a meglévő rendszerek bővíthetőségét.

Felhőalapú technológia

A felhőalapú központi rendszeren keresztül a tartalom-megjelenítő szoftverben alkalmazott módosítások azonnal megjelennek a kijelzőkön. Bármikor, bárhonnan frissíthető a képernyőkön megjelenő tartalom.

Egyszerű és biztonságos működés

A biztonságos üzemeltetéshez szükséges tudást átadjuk az üzemeltetést végző személyzet számára.

A többszörösen tesztelt rendszerhez átadáskor kulcsrakész projektdokumentáció tartozik, amely pontosan mutatja be részedre, hogy ez az, amire szükséged van!

Az AV rendszer használata bárki számára elsajátítható, nem igényel különleges IT tudást. A kezelőszemélyzet néhány órás oktatás után önállóan is könnyen tudja használni az audiovizuális rendszert.

Rendszermérnöki megoldások
AV rendszer

Tervezés és kivitelezés

Az AV rendszereket az igényeid alapján, gondos egyeztetés és tervezés után valósítjuk meg!

A legmegfelelőbb eszközök és megoldások kiválasztása során figyelembe vesszük a felhasználók és az üzemeltetők igényeit, az IT-biztonsági követelményeket, továbbá az energetikai, épületgépészeti és belsőépítészeti szempontokat is.

Az audiovizuális megoldásokat (hangrendszerek, információs oszlopok, Digital Signage és streaming rendszerek stb.) egyetlen összefüggő rendszerként kezeljük.

A tervezés és kivitelezés alkalmával az „egy projekt - egy egyedi rendszer” filozófia biztosítja a problémamentes és dinamikus üzemeltetést, a feladat-adaptív működést.

Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk

Az optimális ár kialakításánál figyelembe vesszük, hogy milyen típusú eszközöket szeretnél választani, és azok milyen hosszútávú hardveres és szoftveres élettartammal, terméktámogatással bírnak.

Kiépítés tekintetében poraktívan fejleszthető és költséghatékony rendszert ajánljuk részedre!

Az árajánlat a beruházás teljes költségét tartalmazza.

Szeretnél többet tudni az audiovizuális rendszerről?

Az audiovizuális rendszer hardver és szoftver eszközeit minden esetben úgy választjuk meg, hogy azok optimálisan tudjanak egy rendszerként működni.

A projektnek megfelelően válogatjuk össze a szükséges eszközöket az alábbi lehetőségek közül.

Épület- és rendezvényhangosításhoz

 • Beépített és mobil hangrendszerek
 • Épülethangosító hangsugárzók és erősítők központi vezérléssel
 • PA- és line array hangrendszerek mikrofonos megoldásokkal

Ügyfélkezeléshez

 • Beléptetőrendszerek
 • Ügyfélhívó rendszerek
 • Információs és teremfoglaltság kijelzők

Konferenciához és prezentációhoz

 • Web- és videokonferencia-berendezések és szoftverek
 • Érintőkijelzős tárgyalóasztalok
 • Interaktív táblák és oktatást támogató szoftverek
 • Konferenciamikrofon-rendszerek
 • Tolmácsrendszerek
 • Vezetékes és vezeték nélküli prezentáció vezérlő eszközök

Kommunikációhoz és tájékoztatáshoz

 • Digitális reklámfelületek
 • Digital Signage szoftverek és hardverek
 • Interaktív, nagy méretű megjelenítők
 • Kioszkok, totemek, információs oszlopok
 • Kültéri és beltéri LED-falak
 • LED-poszterek
 • Nagyméretű és felbontású LCD és OLED kijelzők
 • Projektorok

Közvetítéshez és tartalommegosztáshoz

 • Internetes közvetítést és rögzítést biztosító streaming rendszerek
 • Kép- és hangrögzítő broadcast eszközök
 • Tartalomkezelő rendszerek személyre szabott jogosultságokkal
 • Távoli eszközök kezelését biztosító rendszerek


[1] Végpontok közötti titkosítás

Az üzeneteket és mellékleteiket (vagyis a fotókat, videókat, hang- és egyéb fájlokat is) végpontok közötti titkosítással továbbítja a rendszer.

A végpontok közötti titkosítás egy biztonsági eljárás, amely az üzenetváltások tartalmát védi. A végpontok közötti titkosítás használata esetén senki nem olvashatja el a küldő és a fogadó eszköz között úton lévő üzeneteket.

Minden végpontok közötti titkosítású beszélgetésnek egyedi ellenőrző kódja van. Ha a kód ugyanaz a küldő félnél, mint a fogadó félnél, az igazolja, hogy az üzenet végpontok közötti titkosítású.

A végpontok közötti titkosítású üzeneteket nem tudja elolvasni egyetlen szerver és kézbesítő szerver sem, sem bárki más vagy bármilyen külső fél, aki vagy amely hozzáfér valahogyan az üzenetek adataihoz és az eszközök által forgalmazott tartalomhoz, ugyanis nincs birtokában az azonosító kulcsnak.

Forrás: Google súgó

Rendszermérnöki megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
LED-fal és vezérlőrendszer tervezése és kivitelezése a Septimia Sport Klub bowlingpályájához

Székelyudvarhelyen, a Szejke patak mellett található Septimia Resortban működő Septimia Sport Klub Bowling Egyesület elképzelése az volt, hogy a bowlingpálya végébe LED-falat telepítenek, melyen majd tetszőlegesen lehet tartalmakat megjeleníteni. ...

Projekt részletei
SEPSI OSK Stadion - LED-perimeter rendszer bővítés

A SEPSI OSK Stadionba tervezett és épített kiegészítő LED-perimeter rendszert a szurkolói kijáratok fölé telepítettük. Az ötlet a Sepsi OSK vezetőségétől származott, hogy kilenc szurkolói kijárat fölé szereljünk LED-perimetert, ezzel bővítve a viz...

Projekt részletei