Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image Right Side

Digital Signage rendszer turizmus és vendéglátás környezetben

Naprakész program és éttermi ajánlatok, azonnali információk, szórakoztató interaktív felületek és tartalmak a kitűnő vendégélményekért!

Digital Signage a turizmus és vendéglátás igényeire szabva

Távoli eléréssel is frissíthető tartalommal, visszajelzési lehetőséggel bővített digitális kommunikációs rendszereket tervezünk és építünk.

A Digital Signage[1] rendszer által hotel, étterem és rendezvényhelyszín bemutató interaktív tartalmak, asztalfoglalási időpontok, éttermi és gyorséttermi ajánlatok, rendezvény időpontok és azok változásai jeleníthetők meg.

A foglalási és fizetési modulok integrálhatók a rendszerekbe.

A bővített programleírások, digitális térképek, videó- és hangüzenetek megjelenítése is lehetséges az eszközökön.

Továbbá friss hírek, közlekedési és időjárás tájékoztatók, születésnap bejelentések is közzétehetők a képernyőkön.

A tartalmakhoz visszajelzési felületek is integrálhatóak a Digital Signage rendszerekbe, így közvetlen lehet a kapcsolattartás a vendégekkel és a munkatársakkal.

Ez a márkádhoz illő, személyre szabható digitális rendszer, ahol azonnali az információáramlás és a visszajelzés lehetősége!

Rendszermérnök
Digital Signage rendszer turizmus és vendéglátás környezetben

A digitális tartalomszolgáltatás által egységessé teheted a kommunikációt

A turisztikai célpontok, rendezvényhelyszínek és HORECA egységek különálló terei közt vizuális és információs összhangot teremtenek rendszereink. Így biztosítva az egységes kommunikációs platformot, tartalmat és időzítést.

A rendszer elemei lehetnek: érintőképernyős kioszk, totem, információs oszlop, kis és nagyméretű monitor, LED-fal, projektor, IT adattároló és vezérlőeszköz, webkamera, kép- és hangrögzítő broadcast eszköz, beépített és mobil hangrendszer, beléptetőrendszer és még számos egyéb audiovizuális eszköz.

A különböző helyszínek Digital Signage tartalmai lehetnek szinkronban és / vagy aszinkronban, igazodva az azonos vagy eltérő helyszíni programok igényeihez.

Helyszínek és megoldások

Hotel lobby
Érintőképernyős információs oszlop a hotel recepciója előtt, melyen figyelemfelkeltő interaktív tartalom látható a hotel szolgáltatásairól, illetve a környék nevezetességeiről az ügyfélélmény növelése és programok iránti elköteleződés céljából.
Konferencia terem

Kisméretű professzionális kijelzők a konferencia termek bejáratánál falra szerelve, melyeken foglaltság jelzés, az aktuális rendezvény elnevezése, a cég logója és egyéb információk jeleníthetőek meg.

A kijelzők tartalma távolról szerkeszthető, időzíthető, illetve a rendezvény alatt is módosítható.

Étterem

Érintőképernyős kioszk vagy képernyő, digitális menü az étterem bejáratánál több nyelven, ahol a vendégek megtekinthetik az étel és italkínálatot mielőtt belépnének az étterembe.

Az étterem bejáratánál lehetséges a szobák regisztrációja okostelefonon, táblagépen és / vagy laptopon a reggeli és a vacsora idején.

Érintőképernyős tabletek digitális étlappal több nyelven, melyek kiegészíthetők további tartalommal: speciális és szezonális éttermi ajánlatok, étel összetevők és allergének, elégedettségi kérdőívek stb.

Rendszermérnök
Digital Signage rendszer turizmus és vendéglátás környezetben

Szórakoztasd lebilincselő pillanatokkal a vendégeid

Helyszín- és terméktörténetekkel, márkavideókkal és élő konyhai jelenetekkel, az ételek elkészítésének látványos fortélyaival, melyhez a helyszínbe integrálható kamerák és a zökkenőmentes streaming szolgáltatás tökéletes választás.

Mutasd be, hogy mitől különleges az étlap, melyek a helyi szezonális összetevők!

Social Media integráció

A Digital Signage rendszerbe integrált social media alkalmazások megjelenítik a legfrissebb Twitter feed-ket, RSS híreket, Facebook stb. bejegyzéseket és mindazon információkat, amelyeket a vendégek, a partnerek, valamint az alkalmazottak megosztanak.

Digitális interaktív tartalommegjelenítési lehetőségek
Interaktív digitális térkép útvonalkeresővel.
Digitális étlap, menü.
Helyiség specifikus információk: csatlakozási és tömegközlekedési menetrendek, közlekedési hírek, időjárás-jelentések.
Információk a helyi turizmus lehetőségeiről: látnivalók, kirándulási lehetőségek, programok.
Kiállítások, konferenciák interaktív ajánlója.
Kérdőívek, vendég elégedettségi felmérések.
Saját vagy fizetett hirdetési felületek: image filmek, képgalériák nagyméretű kijelzőn.
Statisztika bemutatása a szállodáról vagy az étteremről.
Selfie készítése (kép továbbítás e-mailben).
Motivációs játékokat tehetsz közzé jutalmakkal.
Segélyhívó, telefonos ügyfélszolgálat.
Hírlevélre feliratkozás.
Wifi hotspot.

A Digital Signage rendszer előnyei

 • Többnyelvű ügyfélkiszolgálás.
 • Többképernyős kezelés; a tartalmak bármelyik képernyőn szinkron és aszinkron módon, ütemezett időpontokban is megjeleníthetők.
 • Kiemelkedő digitális tartalom, mely odavonzza a vendégek tekintetét, lehetőséget adva a keresztértékesítésre: kirándulás, masszázs, étterem stb.
 • A vendéglátás területén figyelemfelkeltő, látványos információnyújtás az étel és italkínálatról, segít a gyorsabb ételválasztásban felgyorsítva az vendégek kiszolgálását.
 • A vendégeket pozitívan befolyásolja egy adott étel megvásárlásában a digitális étlap.
 • Csökkenti az észlelt várakozási időt.
 • Interaktív személyre szabott tájékozódási lehetőséget kínál.
 • A last minute akciók naprakészen jeleníthetők meg foglaltsági adatokkal.
 • Kirakati kijelzők 7/24 órában felkeltik az arra járók figyelmét.
 • Azonnal kitölthetők az online elégedettségi kérdőívek az ajánlatokról.
 • A rendszer és kijelzői különösen hatékonyak a válság riasztások esetén.
 • Nincs szükség műszaki szakértelemre a rendszer használatához.
Rendszermérnök
Digital Signage rendszer turizmus és vendéglátás környezetben

Felhőalapú technológia

A felhőalapú központi rendszeren keresztül a tartalom-megjelenítő szoftverben alkalmazott módosítások azonnal megjelennek a kijelzőkön. Bármikor, bárhonnan frissíthető a képernyőkön megjelenő tartalom.

Egyszerű és biztonságos működés

A biztonságos üzemeltetéshez szükséges tudást átadjuk az üzemeltetést végző személyzet számára.

A többszörösen tesztelt rendszerhez átadáskor kulcsrakész projektdokumentáció tartozik, amely pontosan mutatja be a turisztikai célpont, valamint a HORECA üzemeltetőnek, hogy ez az, amire szüksége van!

A szoftver használata bárki számára elsajátítható, nem igényel különleges IT tudást. A kezelőszemélyzet néhány órás oktatás után önállóan is könnyen tudja használni a Digital Signage rendszert.

Tervezés és kivitelezés

A rendszert az igényeid alapján, gondos egyeztetés és tervezés után valósítjuk meg!

A Digital Signage rendszer egy szoftver és egy hardver együttese, így mindig a telepített hardver eszközökhöz optimalizáljuk az egyedi szoftvereket.

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, amely a hardver beszerzést és telepítést, a rendszer üzemeltetést és a grafikus tartalomszerkesztő szolgáltatást is tartalmazza.

A tervezés és kivitelezés alkalmával az „egy projekt - egy egyedi rendszer” filozófia biztosítja a problémamentes és dinamikus üzemeltetést, a feladat-adaptív működést.

Szeretnél többet tudni a Digital Signage rendszer vendéglátásban és turizmusban történő alkalmazásáról?

A kiegészítő szoftvereket a turizmus és vendéglátás igényeihez igazodva fejlesztjük!

Az üzenetek, melyek ütemezhetők, a megfelelő időben és helyen jelennek meg: például a program és étteremi ajánlatok, az aktuális kulturális lehetőségek, felhívás a jövőbeli programokra, rendezvényhelyszínek és épület helyrajz adatok stb.

Bármilyen média és dokumentum formátum feltölthető

 • Kép
 • Videó
 • Hang
 • Word
 • Excel
 • PowerPoint
 • PDF

A digitális kommunikáció csökkenti a papír alapú adminisztrációt, a nyomtatási és dokumentációs költséget.

Takaríts meg pénzt és óvd a környezetet azzal, hogy nem használsz hagyományos marketingeszközöket, például papír szórólapokat és plakátokat!


[1] A digital signage kifejezés talán legpontosabb megfelelője a „digitális tartalomszolgáltató rendszer”. Az úgynevezett Out Of Home Advertising (az ember otthonán kívüli reklámozás) kategóriába tartozó, a legdinamikusabban fejlődő hirdetési és vállalati kommunikációs felület.

Szöveges és dinamikus (kép, film, hang) tartalmakat jelenít meg egy elektronikus képernyőn.

Background Image
Background Image
Rendszermérnöki megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
Új Hidegkuti Nándor Stadion: LED-es eredményjelző tervezés és kivitelezés - Perimeter és Digital Signage rendszer üzemeltetés

2016-ban a stadion teljes körű felújítására került sor, mely keretében két darab LED-es eredményjelző telepítésével bíztak meg bennünket. A kivitelezési munkálatok végeztével további, állandó feladatként nem csak az általunk telepített berendezés...

Projekt részletei
Német Vezetőoktatói Kongresszus / Berlin 2021 – Edukációs Digital Signage rendszer tervezés és kivitelezés

Az Educatio Digitale Lernsysteme GmbH a 8. Német Vezetőoktatói Kongresszus kiállítójaként jelent meg a Berlin Estrel Congress-ben. A kiállításra olyan szolgáltatót keresett, amely innovatív, költséghatékony, gyors és biztonságos megoldást tud kíná...

Projekt részletei
Background Image