Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image Right Side

Digital Signage rendszer turizmus és vendéglátás környezetben

Naprakész program és éttermi ajánlatok, azonnali információk, szórakoztató interaktív felületek és tartalmak a kitűnő vendégélményekért!

Digital Signage a turizmus és vendéglátás igényeire szabva

Távoli eléréssel is frissíthető tartalommal, visszajelzési lehetőséggel bővített digitális kommunikációs rendszereket tervezünk és építünk.

A Digital Signage[1] rendszer által hotel, étterem és rendezvényhelyszín bemutató interaktív tartalmak, asztalfoglalási időpontok, éttermi és gyorséttermi ajánlatok, rendezvény időpontok és azok változásai jeleníthetők meg.

A foglalási és fizetési modulok integrálhatók a rendszerekbe.

A bővített programleírások, digitális térképek, videó- és hangüzenetek megjelenítése is lehetséges az eszközökön.

Továbbá friss hírek, közlekedési és időjárás tájékoztatók, születésnap bejelentések is közzétehetők a képernyőkön.

A tartalmakhoz visszajelzési felületek is integrálhatóak a Digital Signage rendszerekbe, így közvetlen lehet a kapcsolattartás a vendégekkel és a munkatársakkal.

Ez a márkádhoz illő, személyre szabható digitális rendszer, ahol azonnali az információáramlás és a visszajelzés lehetősége!

Rendszermérnöki megoldások
Digital Signage rendszer turizmus és vendéglátás környezetben

A digitális tartalomszolgáltatás által egységessé teheted a kommunikációt

A turisztikai célpontok, rendezvényhelyszínek és HORECA egységek különálló terei közt vizuális és információs összhangot teremtenek rendszereink. Így biztosítva az egységes kommunikációs platformot, tartalmat és időzítést.

A rendszer elemei lehetnek: érintőképernyős kioszk, totem, információs oszlop, kis és nagyméretű monitor, LED-fal, projektor, IT adattároló és vezérlőeszköz, webkamera, kép- és hangrögzítő broadcast eszköz, beépített és mobil hangrendszer, beléptetőrendszer és még számos egyéb audiovizuális eszköz.

A különböző helyszínek Digital Signage tartalmai lehetnek szinkronban és / vagy aszinkronban, igazodva az azonos vagy eltérő helyszíni programok igényeihez.

Helyszínek és megoldások

Hotel lobby
Érintőképernyős információs oszlop a hotel recepciója előtt, melyen figyelemfelkeltő interaktív tartalom látható a hotel szolgáltatásairól, illetve a környék nevezetességeiről az ügyfélélmény növelése és programok iránti elköteleződés céljából.
Konferencia terem

Kisméretű professzionális kijelzők a konferencia termek bejáratánál falra szerelve, melyeken foglaltság jelzés, az aktuális rendezvény elnevezése, a cég logója és egyéb információk jeleníthetőek meg.

A kijelzők tartalma távolról szerkeszthető, időzíthető, illetve a rendezvény alatt is módosítható.

Étterem

Érintőképernyős kioszk vagy képernyő, digitális menü az étterem bejáratánál több nyelven, ahol a vendégek megtekinthetik az étel és italkínálatot mielőtt belépnének az étterembe.

Az étterem bejáratánál lehetséges a szobák regisztrációja okostelefonon, táblagépen és / vagy laptopon a reggeli és a vacsora idején.

Érintőképernyős tabletek digitális étlappal több nyelven, melyek kiegészíthetők további tartalommal: speciális és szezonális éttermi ajánlatok, étel összetevők és allergének, elégedettségi kérdőívek stb.

Rendszermérnöki megoldások
Digital Signage rendszer turizmus és vendéglátás környezetben

Szórakoztasd lebilincselő pillanatokkal a vendégeid

Helyszín- és terméktörténetekkel, márkavideókkal és élő konyhai jelenetekkel, az ételek elkészítésének látványos fortélyaival, melyhez a helyszínbe integrálható kamerák és a zökkenőmentes streaming szolgáltatás tökéletes választás.

Mutasd be, hogy mitől különleges az étlap, melyek a helyi szezonális összetevők!

Social Media integráció

A Digital Signage rendszerbe integrált social media alkalmazások megjelenítik a legfrissebb Twitter feed-ket, RSS híreket, Facebook stb. bejegyzéseket és mindazon információkat, amelyeket a vendégek, a partnerek, valamint az alkalmazottak megosztanak.

Digitális interaktív tartalommegjelenítési lehetőségek
Interaktív digitális térkép útvonalkeresővel.
Digitális étlap, menü.
Helyiség specifikus információk: csatlakozási és tömegközlekedési menetrendek, közlekedési hírek, időjárás-jelentések.
Információk a helyi turizmus lehetőségeiről: látnivalók, kirándulási lehetőségek, programok.
Kiállítások, konferenciák interaktív ajánlója.
Kérdőívek, vendég elégedettségi felmérések.
Saját vagy fizetett hirdetési felületek: image filmek, képgalériák nagyméretű kijelzőn.
Statisztika bemutatása a szállodáról vagy az étteremről.
Selfie készítése (kép továbbítás e-mailben).
Motivációs játékokat tehetsz közzé jutalmakkal.
Segélyhívó, telefonos ügyfélszolgálat.
Hírlevélre feliratkozás.
Wifi hotspot.

A Digital Signage rendszer előnyei

 • Többnyelvű ügyfélkiszolgálás.
 • Többképernyős kezelés; a tartalmak bármelyik képernyőn szinkron és aszinkron módon, ütemezett időpontokban is megjeleníthetők.
 • Kiemelkedő digitális tartalom, mely odavonzza a vendégek tekintetét, lehetőséget adva a keresztértékesítésre: kirándulás, masszázs, étterem stb.
 • A vendéglátás területén figyelemfelkeltő, látványos információnyújtás az étel és italkínálatról, segít a gyorsabb ételválasztásban felgyorsítva az vendégek kiszolgálását.
 • A vendégeket pozitívan befolyásolja egy adott étel megvásárlásában a digitális étlap.
 • Csökkenti az észlelt várakozási időt.
 • Interaktív személyre szabott tájékozódási lehetőséget kínál.
 • A last minute akciók naprakészen jeleníthetők meg foglaltsági adatokkal.
 • Kirakati kijelzők 7/24 órában felkeltik az arra járók figyelmét.
 • Azonnal kitölthetők az online elégedettségi kérdőívek az ajánlatokról.
 • A rendszer és kijelzői különösen hatékonyak a válság riasztások esetén.
 • Nincs szükség műszaki szakértelemre a rendszer használatához.
Rendszermérnöki megoldások
Digital Signage rendszer turizmus és vendéglátás környezetben

Felhőalapú technológia

A felhőalapú központi rendszeren keresztül a tartalom-megjelenítő szoftverben alkalmazott módosítások azonnal megjelennek a kijelzőkön. Bármikor, bárhonnan frissíthető a képernyőkön megjelenő tartalom.

Egyszerű és biztonságos működés

A biztonságos üzemeltetéshez szükséges tudást átadjuk az üzemeltetést végző személyzet számára.

A többszörösen tesztelt rendszerhez átadáskor kulcsrakész projektdokumentáció tartozik, amely pontosan mutatja be a turisztikai célpont, valamint a HORECA üzemeltetőnek, hogy ez az, amire szüksége van!

A szoftver használata bárki számára elsajátítható, nem igényel különleges IT tudást. A kezelőszemélyzet néhány órás oktatás után önállóan is könnyen tudja használni a Digital Signage rendszert.

Tervezés és kivitelezés

A rendszert az igényeid alapján, gondos egyeztetés és tervezés után valósítjuk meg!

A Digital Signage rendszer egy szoftver és egy hardver együttese, így mindig a telepített hardver eszközökhöz optimalizáljuk az egyedi szoftvereket.

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, amely a hardver beszerzést és telepítést, a rendszer üzemeltetést és a grafikus tartalomszerkesztő szolgáltatást is tartalmazza.

A tervezés és kivitelezés alkalmával az „egy projekt - egy egyedi rendszer” filozófia biztosítja a problémamentes és dinamikus üzemeltetést, a feladat-adaptív működést.

Szeretnél többet tudni a Digital Signage rendszer vendéglátásban és turizmusban történő alkalmazásáról?

A kiegészítő szoftvereket a turizmus és vendéglátás igényeihez igazodva fejlesztjük!

Az üzenetek, melyek ütemezhetők, a megfelelő időben és helyen jelennek meg: például a program és étteremi ajánlatok, az aktuális kulturális lehetőségek, felhívás a jövőbeli programokra, rendezvényhelyszínek és épület helyrajz adatok stb.

Bármilyen média és dokumentum formátum feltölthető

 • Kép
 • Videó
 • Hang
 • Word
 • Excel
 • PowerPoint
 • PDF

A digitális kommunikáció csökkenti a papír alapú adminisztrációt, a nyomtatási és dokumentációs költséget.

Takaríts meg pénzt és óvd a környezetet azzal, hogy nem használsz hagyományos marketingeszközöket, például papír szórólapokat és plakátokat!


[1] A digital signage kifejezés talán legpontosabb megfelelője a „digitális tartalomszolgáltató rendszer”. Az úgynevezett Out Of Home Advertising (az ember otthonán kívüli reklámozás) kategóriába tartozó, a legdinamikusabban fejlődő hirdetési és vállalati kommunikációs felület.

Szöveges és dinamikus (kép, film, hang) tartalmakat jelenít meg egy elektronikus képernyőn.

Background Image
Background Image
Rendszermérnöki megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
SEPSI OSK Stadion - LED-perimeter rendszer bővítés

A SEPSI OSK Stadionba tervezett és épített kiegészítő LED-perimeter rendszert a szurkolói kijáratok fölé telepítettük. Az ötlet a Sepsi OSK vezetőségétől származott, hogy kilenc szurkolói kijárat fölé szereljünk LED-perimetert, ezzel bővítve a viz...

Projekt részletei
Madame Tussauds Budapest - LED-fal, LED-padló és videóprocesszor vezérlőrendszer tervezés és kivitelezés

A fővárosi attrakció 51 nemzetközi és magyar közismert személy megszólalásig élethű viaszfigurájával várja a látogatókat, akik 17 magyar vonatkozású híreséggel is találkozhatnak. A projekt során az enteriőrbe integrált Digital Signage monitorokkal...

Projekt részletei
Background Image