Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image Right Side

Modul de afișaj LED

Modulele de afișaj LED au o gamă largă de utilizări în care adaptabilitatea și calitatea excelentă a imaginii sunt esențiale pentru o comunicare eficientă și pentru atragerea atenției!

Ecranele LED create din module de LED pot fi utilizate într-o gamă largă de sisteme Digital Signage!

Cele mai frecvente domenii de utilizare a modulelor LED includ publicitatea, evenimentele sportive și festivalurile de muzică, precum și studiourile de film.

Fie că ești un profesionist în marketing care dorește să crească vizibilitatea brandului sau un antreprenor care caută noi modalități de a atrage atenția clienților și de a-i implica în campanii, modulele de afișaj LED oferă beneficii incredibile!

În magazine și centre comerciale: afișajele digitale trebuie să apară într-o mare varietate de forme și dimensiuni pentru a permite, comunicarea eficientă cu clienții.

Modulele LED permit crearea de afișaje LED personalizate, dimensionate special după amplasament, pe culoarele magazinelor, în spații restrânse sau, de exemplu, în galerii la etaj.

Afișajele pot contribui la îmbunătățirea implicării clienților și a experienței vizitatorilor prin afișarea unui conținut digital captivant și atractiv.

La expoziții și evenimente: proiectarea modulară a afișajului permite realizarea unor instalații creative care pot avea un impact mare asupra vizitatorilor.

De exemplu, afișarea conținutului pe ecrane LED curbate sau înclinate poate oferi o experiență mai atractivă și mai interactivă, ceea ce poate contribui la o experiență mai plăcută pentru vizitatori și la furnizarea eficientă de informații.

Inginerie de sisteme
Modul de afișaj LED

În nodurile de transport: Afișajele LED pe care pot fi afișate rapoarte de orice fel pot fi foarte utile de exemplu în aeroporturi, gări sau stații de autobuz.

În aceste locuri, spațiul disponibil este adesea limitat, iar afișajele obișnuite dreptunghiulare nu sunt mereu optime.

Utilizarea modulelor LED facilitează adaptarea afișajelor la un anumit spațiu, de exemplu: în formate lungi și înguste de-a lungul coridoarelor și intrărilor sau ca afișaje circulare în sălile de așteptare.

Acest lucru va permite informarea pasagerilor, afișarea de anunțuri și alte informații.

În teatre, studiouri de film și săli de concerte: ecranele LED extinse permit proiectarea unor imagini de fundal, videoclipuri și animații spectaculoase.

Afișajele curbate sau ondulate compuse din module LED oferă libertate creativă scenografilor și regizorilor pentru a crea efecte vizuale spectaculoase și pentru a oferi publicului o experiență vizuală unică.

La ședințe și conferințe de presă: datorită structurii modulare a afișajelor LED, se pot crea afișaje de diferite dimensiuni și forme pentru prezentări, lansări de produse sau panouri informative.

Acest lucru va ajuta la atragerea atenției participanților, la comunicarea și înțelegerea mai eficientă a conținutului.

La evenimente sportive: modulele LED permit amplasarea de afișaje personalizate în diferite zone ale stadioanelor și terenurilor de sport. Afișajele LED pot fi utilizate pentru a afișa, de exemplu, rezultate, anunțuri și reclame ale sponsorilor sau videoclipuri difuzate.

Afișajele LED curbate sau de tip CUBE pot oferi publicului o experiență vizuală mai dinamică și mai captivantă. LED perimetru în jurul terenului în diferite forme de amplasare.

Utilizarea pe scară largă a modulelor de afișaj LED arată că acestea au devenit o parte esențială a vieții noastre.

Inginerie de sisteme
Modul de afișaj LED

Caracteristicile modulului de afișaj LED

  • Calitate excelentă a imaginii: rezoluție ridicată și luminozitate bună.
  • Modulele sunt montate compact pentru a crea o imagine omogenă și clară, chiar și în cazul afișajelor de mari dimensiuni.
  • Raport mare de contrast.
  • Durată de viață lungă, de regulă zeci de mii de ore.
  • Ușor de instalat și de întreținut.
  • Majoritatea modelelor suportă vizualizarea în unghi larg.
  • Ținând cont de dimensiunile standard de cabinet, se poate crea o gamă variată de raporturi de aspect și aranjamente de afișaj utilizând modulele.
  • Modulele pot fi ajustate până la 90 de grade unul față de celălalt în timpul procesului de montare.
  • Este posibilă instalarea / montarea și funcționarea atât în interior, cât și în exterior; versiunea pentru exterior fiind rezistent la condițiile meteorologice.

Se pot construi afișaje plane și tridimensionale utilizând modulele LED pentru afișaje

  • Ecrane LED,
  • coloane,
  • porți,
  • suprafețe curbate și ondulate,
  • forme spațiale pătrate sau cu mai multe unghiuri,
  • semicercuri și cercuri complete cu LED-uri,
  • suprafețe sferice.

Instalarea modulelor poate fi suprapusă sau suspendată.

Inginerie de sisteme
Modul de afișaj LED

Tehnologia LED se află în continuă evoluție

Suntem în contact zilnic cu partenerii noștri tehnologici / producători, și urmăm recomandările acestora, astfel încât folosim întotdeauna cea mai recentă tehnologie și cea mai bună rezoluție a modulelor de afișaj LED și a procesoarelor de control video aferente pentru noile proiecte.

Tipurile de module de afișaj LED disponibile în funcție de pasul pixelilor (valoarea P[1]): P1,25; P1,56; P1,875; P2,5; P2,8; P3,1; P3,9; P4; P4,8; P5,9; P8; P10 și valorile intermediare.

Programare și control

Conținutul afișajelor asamblate din module de afișaj LED poate fi programat sau controlat cu ușurință prin intermediul conexiunii prin cablu, al conexiunii WiFi sau al controlului video.

  • Cu oricare dintre procesoarele video cu LED-uri poți controla complet parametrii imaginii în timp real.
  • Arhitectura universală a controlului LED permite afișarea interfeței color (subtitrare) pe interfața video, indiferent de modelul și configurația utilizate.
  • Raporturile de aspect pot fi ajustate după preferințe cu ajutorul scalere.
  • Controlerele pot fi o sursă de intrare: HDMI, DVI, scalerul acceptă și DisplayPort, surse SDI, HD-SDI, VGA și compozite.

Ce module de afișaj LED să alegi?

La alegerea modulelor de afișaj LED există o serie de factori care trebuie luați în considerare:

  • ideile tale,
  • numărul de vizitatori,
  • parametrii fizici al amplasamentului,
  • și distanța de vizualizare.

De aceea, îți vom recomanda modulele de afișaj LED destinate utilizării cu Sistemul Digital Signage după consultări și o proiectare atentă, pe baza celor mai importante date și circumstanțe.

Te ajutăm să iei decizia potrivită!

Ofertă personalizată pentru orice solicitare

În urma consultării și proiectării atente, vom lua în considerare tipul și dimensiunea echipamentului pe care dorești să îl alegi, în acest fel veți avea oferta optimizată pe proiect.

De asemenea, te vom informa despre condițiile de garanție și despre întreținerea periodică gratuită a sistemului în perioada de garanție în momentul cumpărării / vânzării modulului de afișaj LED.

Oferta de preț include costul total al investiției.

Vrei să afli mai multe despre modulele de afișaj LED?

Avantajele utilizării modulelor de afișaj LED în sistemele Digital Signage

Flexibilitate: Modulele LED permit adaptarea afișajelor la diverse posibilități și constrângeri spațiale.

Acest lucru permite proiectanților și instalatorilor de sisteme să utilizeze eficient spațiul disponibil: fie că este vorba de spații lungi și înguste, de suprafețe curbate sau chiar de spații mari și late.

Personalizare: Modulele LED pot fi utilizate pentru a crea afișajecu raport de aspect personalizat pentru publicitate digitală, informații sau orice alt tip de conținut.

Acest lucru le oferă designerilor creativi posibilitatea de a crea afișaje unice, neconvenționale.

Afișajele LED personalizate sunt mai atrăgătoare și mai bine adaptate la mediul înconjurător.

Întreținere ușoară: În cazul afișajelor LED cu structură modulară, modulele pot fi înlocuite sau întreținute independent.

Acesta reprezintă un avantaj semnificativ față de ecranele mari tradiționale, în cazul cărora întregul ecran trebuie înlocuit dacă apare o defecțiune sau o problemă.

Prin utilizarea sistemelor modulare se poate economisi timp și bani pentru întreținere.

Scalabilitate:Modulele LED permit o adaptare ușoară la dimensiunea și rezoluția afișajului.

La crearea unor afișaje mai mari, noi module pot fi adăugate cu ușurință la sistemul existent, permițând extinderea și dezvoltarea ulterioară.


[1] Valoare P (pas de pixel): Valoarea P reprezintă distanța dintre diode în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri.

Alegerea ideală a dispozitivului este întotdeauna determinată de distanța minimă de vizualizare de la suprafața LED-ului. Pe măsură ce distanța de vizionare scade, valoarea P a modulului LED propus scade.

Background Image
Background Image
Proiectele noastre de soluții de inginerie de sisteme
Noul stadion Hidegkuti Nándor: Proiectare și implementare - tabelă de marcaj ecran cu LED-uri, operarea echipamentelor LED perimetru și Sistem Digital Signage

În 2016 stadionul a fost complet renovat și am fost însărcinați cu instalarea a două tabele de marcaj ecran cu LED-uri. După ce lucrările de construcțieau fost finalizate, avem sarcina suplimentară și permanentă nu numai de a operarea echipamente...

Detalii despre proiect
Congresul German Leadership / Berlin 2021 - Proiectarea și implementarea unui sistem de afișaj digital educațional

Educatio Digitale Lernsysteme GmbH a fost expozant la cel de-al 8-lea Congres German pentru Leadership în Educație la Congresul Estrel din Berlin. Pentru expoziție, compania căuta un furnizor de servicii care să ofere o soluție inovatoare, rentab...

Detalii despre proiect
Background Image