Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!

LED-oszlop (henger alakú LED-kijelző)

A LED-oszlop flexibilis LED-modulokból összeállított digitális infó- és marketingkommunikációs felület.

360 fokos vizuális élmény

A LED-oszlop kulturális és sportlétesítmények, bevásárlóközpontok és autószalonok, valamint gyalogos aluljárók és tömegközlekedési központok informális és animációs megjelenítője.

A flexibilis LED-modulok alkalmazása lehetővé teszi, hogy henger alakú LED-kijelzőt alakítsunk ki.

Az oszlop teljes felületét hézagmentesen körülölelik a LED-modulok; a henger alakú LED-kijelző 360 fokos vizuális élményt biztosít.

A LED-modulok egy fémszerkezeten helyezkednek el, rögzítésük a fémszerkezetre mágnesekkel történik.

A modulokban felhasznált magas fényerejű LED-diódák beltéri alkalmazás közben, nappali, napsütéses időben is kiemelkedő vizualitást biztosítanak.

LED-oszlop vagy LED-reklámoszlop?

 • Használd, mint a reklámoszlop újjászületett digitális változatát; képes és videós hirdetésekhez, azaz, mint LED-reklámoszlop. Minél több hengeres LED-képernyőt alkalmazol, annál több lehetőség nyílik a kreatív tartalom megjelenítésére, amely fokozza a vásárlói élményt.
 • Vagy alkalmazd, mint információs felület: közérdekű információk, térképek, tömegközlekedési menetrendek, közlekedési hírek, időjárás-jelentések, látnivalók, kirándulási lehetőségek, programok megjelenítésére.
 • És… Vetíts erre a felületre tervezett egyedi videókat!
Rendszermérnöki megoldások
LED-oszlop (henger alakú LED-kijelző)
Tartalommegosztási lehetőségek és kontrollmódszerek
Üzemeltetés közben a LED-oszlopon megjelenő tartalmakat frissítheted a laptopodról és az okostelefonodról - akár távoli asztalról is - vagy a létesítmény központi szerveréről.
Hordozható: Windows, iOS és Android operációs rendszerű eszközökkel, mobil alkalmazással vezérelhető.
Több LED-oszlop alkalmazása esetén lehetséges a szinkronizált vagy aszinkron tartalommegjelenítés.

A LED-technológia folyamatosan fejlődik

Napi kapcsolatban állunk technológiai partnereinkkel, követjük ajánlásaikat, ezért minden esetben a legújabb technológiát és legjobb felbontást biztosító LED-kijelzőket és kapcsolódó videóvezérlő processzorokat használjuk fel az újabb és újabb projektek alkalmával.

Tervezés és kivitelezés

A LED-oszlop létrehozása összetett gépészmérnöki és rendszermérnöki tervezői munkát igényel. A tervezés előtt pontos igényfelmérést, valamint helyszíni felmérést végzünk.

A LED-oszlop tervezési-kivitelezési ideje (kiépítéstől függően) 3-4 hónap.

Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk

Az optimális ár kialakításánál az egyeztetés és a gondos tervezés után figyelembe vesszük, hogy milyen típusú és méretű eszközöket szeretnél választani.

Értékesítéskor (fix telepítés esetén) a biztonságos üzemeltetéshez szükséges minden tudást átadunk az üzemeltető kollégák részére.

Továbbá a LED-oszlop / LED-reklámoszlop vásárlás / értékesítés alkalmával a garanciális feltételekről és a garanciális időn belüli ingyenes rendszeres karbantartásról is tájékoztatunk.

Az árajánlat a beruházás teljes költségét tartalmazza.

Tudj meg még többet a LED-oszlopról!

Az LED-oszlop belső térben elhelyezve kiválóan helyettesíti a hagyományos reklámoszlopot, továbbá az olyan megoldásokat, mint pl.: a Roll-Up, a nyomtatott plakát vagy TV monitor, amelyeket manapság információközlés céljából használnak.

Mint önálló marketingeszköz: bevásárlóközpontok, kiskereskedelmi üzletek, brand üzletláncok, autószalonok, szállodák és rendezvényterek modern és innovatív kommunikációs felülete!

A LED-oszlop segítségével nincs szükség nyomdai munkára, nincs szállítási, szerelési és egyéb plusz költség, ami megdrágítja az egyes kampányokat, legyen szó egy termék promóciójáról vagy más információközlésről.

A LED-oszlop általános jellemzői

 • SMD Technológia[1]
 • HD képminőség
 • A fényerő magasabb 1000 NIT-nél, világosabb, mint az LCD-kijelző
 • Horizontálisan 360 fokos látószög
 • Magas színvisszaadás
 • Pixeltávolság (P[2]): 1.875 mm
 • Frissítési gyakorisága 3840 Hz-ig
 • Alacsony energiafogyasztás

[1] SMD: Az újgenerációs, süllyesztett, kocka alakú LED-diódák tartósak, távolról is jól látszanak és élvezetesebb vizuális élményt nyújtanak.

[2] P-érték (pixeltávolság) a diódák egymáshoz viszonyított értékét mutatja mind vertikális, mind pedig horizontális irányban milliméterben kifejezve.

Rendszermérnöki megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
LED-fal és vezérlőrendszer tervezése és kivitelezése a Septimia Sport Klub bowlingpályájához

Székelyudvarhelyen, a Szejke patak mellett található Septimia Resortban működő Septimia Sport Klub Bowling Egyesület elképzelése az volt, hogy a bowlingpálya végébe LED-falat telepítenek, melyen majd tetszőlegesen lehet tartalmakat megjeleníteni. ...

Projekt részletei
SEPSI OSK Stadion - LED-perimeter rendszer bővítés

A SEPSI OSK Stadionba tervezett és épített kiegészítő LED-perimeter rendszert a szurkolói kijáratok fölé telepítettük. Az ötlet a Sepsi OSK vezetőségétől származott, hogy kilenc szurkolói kijárat fölé szereljünk LED-perimetert, ezzel bővítve a viz...

Projekt részletei