Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Zona suporterilor de la Campionatul European la MOM Beach

# tip: Festival
# locație: MOM Sport Uszoda és Sportközpont - Budapest, HU
# partener: MOM Sport Uszoda és Sportközpont
Proiect

Partenerul ne-a dat sarcina să instalăm un ecran LED uriaș în zona MOM Beach pentru a răspunde nevoilor fanilor în timpul Campionatului European de Fotbal din 2020.

Provocare

Aveam cunoștințele locale, iar planificarea prealabilă și comunicarea au decurs fără probleme, astfel încât am putut să ne desfășurăm activitatea fără niciun obstacol.

Având în vedere condițiile de amplasare, a fost important ca ecranul LED să fie instalat într-o locație relativ ferită, ținând cont de condițiile meteorologice, deoarece doar o mică parte a amplasamentului a fost acoperită.

În plus, poziționarea băncilor și a meselor (pentru a menține numărul de invitați cât mai mare posibil) a fost, de asemenea, o constrângere. O condiție crucială era ca meciurile să fie clar vizibile pe ecran din cel mai îndepărtat punct, ca să nu mai vorbim de condițiile stricte de securitate pentru fixare.

Soluție

Pentru a îndeplini toate cerințele și condițiile, a fost construit un ecran LED cu rezoluție *P5,95, rezistent la intemperii, de 21 de metri pătrați.

Structura de susținere pentru acest proiect a fost, de asemenea, construită la comandă pentru a respecta specificațiile de siguranță.

Operațiunea nu necesită personal tehnic.

► Locația proiectului: Bazinul de înot și Centrul sportiv MOM Sports

Adresa: 1123 Budapest, Csörsz u. 14-16.

*Valoare P (pasul pixelilor): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între ele la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă a diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri.

Categorii de proiecte
Fotbal
Festival de sport
Zona suporterilor de la Campionatul European la MOM Beach 1
Zona suporterilor de la Campionatul European la MOM Beach 2
Zona suporterilor de la Campionatul European la MOM Beach 3
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Tehnică vizuală | À LA RECHERCHE DE VERA MOLNAR – LUCRĂRILE VEREI MOLNAR ȘI REFLECȚII CONTEMPORANE

Expoziția Muzeului Ludwig intitulată „À la recherche de Vera Molnar” aduce un omagiu operei de o viață a Verei Molnar, care a murit cu puțin timp înainte de a împlini 100 de ani. Sarcina noastră a fost achiziționarea și instalarea mijloacelor tehn...

Detalii despre proiect
Operarea ecranului LED în outdoor la evenimentul aniversar de 20 de ani al Cetate Production SRL din România

Cetate Production SRL din România se ocupă cu producția de mese de bere și corturi. Compania și-a dorit să sărbătorească cea de-a 20-a aniversare cu o mare zi de familie, alături de angajații săi și familiile acestora. Locul ales pentru acest...

Detalii despre proiect
Background Image