Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image

Zona suporterilor de la Campionatul European la MOM Beach

#tip: Festival
#locație: Budapest, HU
#partener: MOM Sport Uszoda és Sportközpont
Proiect

Partenerul ne-a dat sarcina să instalăm un ecran LED uriaș în zona MOM Beach pentru a răspunde nevoilor fanilor în timpul Campionatului European de Fotbal din 2020.

Provocare

Aveam cunoștințele locale, iar planificarea prealabilă și comunicarea au decurs fără probleme, astfel încât am putut să ne desfășurăm activitatea fără niciun obstacol.

Având în vedere condițiile de amplasare, a fost important ca peretele cu LED-uri să fie instalat într-o locație relativ adăpostită, ținând cont de condițiile meteorologice, deoarece doar o mică parte a amplasamentului a fost acoperită.

În plus, poziționarea băncilor și a meselor (pentru a menține numărul de invitați cât mai mare posibil) a fost, de asemenea, o constrângere. O condiție crucială era ca meciurile să fie clar vizibile pe ecran din cel mai îndepărtat punct, ca să nu mai vorbim de condițiile stricte de securitate pentru fixare.

Soluție

Pentru a îndeplini toate cerințele și condițiile, a fost construit un ecran LED cu rezoluție *P5,95, rezistent la intemperii, de 21 de metri pătrați.

Structura de susținere pentru acest proiect a fost, de asemenea, construită la comandă pentru a respecta specificațiile de siguranță.

Operațiunea nu necesită personal tehnic.

► Locația proiectului: Bazinul de înot și Centrul sportiv MOM Sports

Adresa: 1123 Budapest, Csörsz u. 14-16.

--

*Valoare P (pasul pixelilor): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între ele la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă a diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri.

Categorii de proiecte
Fotbal
Festival de sport
Elemente tehnologice
Perete cu LED-uriAfișe LED
Zona suporterilor de la Campionatul European la MOM Beach 1
Zona suporterilor de la Campionatul European la MOM Beach 2
Zona suporterilor de la Campionatul European la MOM Beach 3
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Zilele instructorilor de conducători auto / Hamburg 2022 – Afișe LED la expoziție

La fel ca și anul trecut, Educatio Digitale Lernsysteme GmbH a participat la Congresul instructorilor de conducători auto, organizat în acest an în Hamburg. Partenerul nostru a solicitat montarea și operarea display-ului amplasat într-o zonă rezer...

Detalii despre proiect
Prezentare exclusivă de mașini, dansuri, modă și bijuterii, sub egida Maserati Wallis Motor  - Haris Park

Haris Park a găzduit prezentarea în care publicul a putut participa la dezvăluirea celui mai puternic model al Maserati Wallis Motor din gama Grecale, Trofeo. Pentru acest eveniment, în cadrul prezentării de dansuri, bijuterii și modă, am asigurat...

Detalii despre proiect
Background Image