Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image

KÉSZ Crăciun 2019

#tip: Eveniment corporativ
#locație: Budapest, HU
#partener: KÉSZ Csoport
Proiect

Ni s-a cerut să furnizăm întreaga tehnologie de eveniment pentru petrecerea de Crăciun KÉSZ. Evenimentul de Crăciun a inclus dans, proză, spectacole de orchestră și ceremonia de decernare a premiilor HEXAGON.

Proiectul a inclus construcția scenei și a decorului aferent, precum și furnizarea și operarea echipamentelor de sunet, de iluminat și vizuale la piscina și centrul sportiv MOM Sports.

Provocare

A trebuit să creăm o atmosferă complexă de Crăciun și un sentiment de sărbătoare cu instrumentele noastre, care a fost îngreunată doar de termenul limită strâns și de supraîncărcarea generală a perioadei de Crăciun.

Soluție

Pe baza ideilor echipei de marketing de la KÉSZ, am pus laolaltă cerințele de active. Proiectarea pentru grupurile de active a fost urmată de implementare, în timpul căreia am construit o scenă de 10x6 metri (cu decoruri: cortină de fundal, cortină de tul, lumini caracatiță cu LED, candelabru din paiete de 4 metri) și am instalat tehnologie profesională de *sonorizare și **iluminat pentru a servi producțiile la un nivel înalt.

Afișajul vizual a fost asigurat de 36 de metri pătrați de pereți LED cu tehnologie Uniview TEKKEN ***P5.95 rezoluție ****SMD, 6 afișe cu LED-uri cu rezoluție ***P2.5 și echipamente de control și de redare asociate.

Operațiunea și performanțele artiștilor de la petrecerea de Crăciun au fost susținute de colegii noștri tehnicieni.

*Echipament de sunet: sistem de sunet L-Acoustics Kara line array; consolă de mixaj Allen & Heath SQ6

**Iluminat: LED par / 36 buc, ETC Fresnel / 16 buc; Lampă robotizată Robe Robin 600 / 6 buc; Lampă robotizată MAC 700 / 6 buc; Claypacky K10 wash / 6 buc; Controler de iluminat MA II. Lighting

***Valoare P (pasul pixelilor): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între ele la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă a diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri.

****SMD: Noua generație de diode LED încastrate, cubice, sunt durabile, vizibile de la distanță și oferă o experiență vizuală mai plăcută.

KÉSZ Crăciun 2019 1
KÉSZ Crăciun 2019 2
KÉSZ Crăciun 2019 3
KÉSZ Crăciun 2019 4
KÉSZ Crăciun 2019 5
KÉSZ Crăciun 2019 6
KÉSZ Crăciun 2019 7
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Prezentare exclusivă de mașini, dansuri, modă și bijuterii, sub egida Maserati Wallis Motor  - Haris Park

Haris Park a găzduit prezentarea în care publicul a putut participa la dezvăluirea celui mai puternic model al Maserati Wallis Motor din gama Grecale, Trofeo. Pentru acest eveniment, în cadrul prezentării de dansuri, bijuterii și modă, am asigurat...

Detalii despre proiect
Congresul German Leadership / Berlin 2021 - Proiectarea și implementarea unui sistem de afișaj digital educațional

Educatio Digitale Lernsysteme GmbH a fost expozant la cel de-al 8-lea Congres German pentru Leadership în Educație la Congresul Estrel din Berlin. Pentru expoziție, compania căuta un furnizor de servicii care să ofere o soluție inovatoare, rentab...

Detalii despre proiect
Background Image