Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

KÉSZ Crăciun 2019

# tip: Eveniment corporativ
# locație: MOM Sport Uszoda és Sportközpont - Budapest, HU
# partener: KÉSZ Csoport
Proiect

Ni s-a cerut să furnizăm întreaga tehnologie de eveniment pentru petrecerea de Crăciun KÉSZ. Evenimentul de Crăciun a inclus dans, proză, spectacole de orchestră și ceremonia de decernare a premiilor HEXAGON.

Proiectul a inclus construcția scenei și a decorului aferent, precum și furnizarea și operarea echipamentelor de audio, de lumini și vizuale în sala de evenimente a centrului sportiv MOM Sport Uszoda és Sportközpont.

Provocare

A trebuit să creăm o atmosferă complexă de Crăciun și un sentiment de sărbătoare cu instrumentele noastre, care a fost îngreunată doar de termenul limită strâns și de supraîncărcarea generală a perioadei de Crăciun.

Soluție

Pe baza ideilor echipei de marketing de la KÉSZ, am pus laolaltă cerințele de active. Proiectarea pentru grupurile de active a fost urmată de implementare, în timpul căreia am construit o scenă de 10x6 metri (cu decoruri: cortină de fundal, cortină de tul, lumini caracatiță cu LED, candelabru din paiete de 4 metri) și am instalat tehnologie profesională de *sonorizare și **iluminat pentru a servi producțiile la un nivel înalt.

Afișajul vizual a fost asigurat de 36 de metri pătrați de un ecran LED Uniview TEKKEN cu rezoluție ***P5.95 și tehnologie ****SMD, 6 afișaje LED poster digital cu o rezoluție ***P2.5 și echipamente de control și de redare asociate.

Operațiunea și performanțele artiștilor de la petrecerea de Crăciun au fost susținute de colegii noștri tehnicieni.

► Descriere tehnică

* Echipament de sunet: sistem de sunet L-Acoustics Kara line array; consolă de mixaj Allen & Heath SQ6

** Iluminat: LED par / 36 buc, ETC Fresnel / 16 buc; Lampă robotizată Robe Robin 600 / 6 buc; Lampă robotizată MAC 700 / 6 buc; Claypacky K10 wash / 6 buc; Controler de iluminat MA II. Lighting

*** Valoare P (pasul pixelilor): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între ele la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă a diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri.

**** SMD: Noua generație de diode LED încastrate, cubice, sunt durabile, vizibile de la distanță și oferă o experiență vizuală mai plăcută.

KÉSZ Crăciun 2019 1
KÉSZ Crăciun 2019 2
KÉSZ Crăciun 2019 3
KÉSZ Crăciun 2019 4
KÉSZ Crăciun 2019 5
KÉSZ Crăciun 2019 6
KÉSZ Crăciun 2019 7
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Tehnică vizuală | À LA RECHERCHE DE VERA MOLNAR – LUCRĂRILE VEREI MOLNAR ȘI REFLECȚII CONTEMPORANE

Expoziția Muzeului Ludwig intitulată „À la recherche de Vera Molnar” aduce un omagiu operei de o viață a Verei Molnar, care a murit cu puțin timp înainte de a împlini 100 de ani. Sarcina noastră a fost achiziționarea și instalarea mijloacelor tehn...

Detalii despre proiect
Operarea ecranului LED în outdoor la evenimentul aniversar de 20 de ani al Cetate Production SRL din România

Cetate Production SRL din România se ocupă cu producția de mese de bere și corturi. Compania și-a dorit să sărbătorească cea de-a 20-a aniversare cu o mare zi de familie, alături de angajații săi și familiile acestora. Locul ales pentru acest...

Detalii despre proiect
Background Image