Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image

KÉSZ Crăciun 2019

#tip: Eveniment corporativ
#locație: Budapest, HU
#partener: KÉSZ Csoport
Proiect

Ni s-a cerut să furnizăm întreaga tehnologie de eveniment pentru petrecerea de Crăciun KÉSZ. Evenimentul de Crăciun a inclus dans, proză, spectacole de orchestră și ceremonia de decernare a premiilor HEXAGON.

Proiectul a inclus construcția scenei și a decorului aferent, precum și furnizarea și operarea echipamentelor de sunet, de iluminat și vizuale la piscina și centrul sportiv MOM Sports.

Provocare

A trebuit să creăm o atmosferă complexă de Crăciun și un sentiment de sărbătoare cu instrumentele noastre, care a fost îngreunată doar de termenul limită strâns și de supraîncărcarea generală a perioadei de Crăciun.

Soluție

Pe baza ideilor echipei de marketing de la KÉSZ, am pus laolaltă cerințele de active. Proiectarea pentru grupurile de active a fost urmată de implementare, în timpul căreia am construit o scenă de 10x6 metri (cu decoruri: cortină de fundal, cortină de tul, lumini caracatiță cu LED, candelabru din paiete de 4 metri) și am instalat tehnologie profesională de *sonorizare și **iluminat pentru a servi producțiile la un nivel înalt.

Afișajul vizual a fost asigurat de 36 de metri pătrați de pereți LED cu tehnologie Uniview TEKKEN ***P5.95 rezoluție ****SMD, 6 afișe cu LED-uri cu rezoluție ***P2.5 și echipamente de control și de redare asociate.

Operațiunea și performanțele artiștilor de la petrecerea de Crăciun au fost susținute de colegii noștri tehnicieni.

*Echipament de sunet: sistem de sunet L-Acoustics Kara line array; consolă de mixaj Allen & Heath SQ6

**Iluminat: LED par / 36 buc, ETC Fresnel / 16 buc; Lampă robotizată Robe Robin 600 / 6 buc; Lampă robotizată MAC 700 / 6 buc; Claypacky K10 wash / 6 buc; Controler de iluminat MA II. Lighting

***Valoare P (pasul pixelilor): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între ele la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă a diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri.

****SMD: Noua generație de diode LED încastrate, cubice, sunt durabile, vizibile de la distanță și oferă o experiență vizuală mai plăcută.

KÉSZ Crăciun 2019 1
KÉSZ Crăciun 2019 2
KÉSZ Crăciun 2019 3
KÉSZ Crăciun 2019 4
KÉSZ Crăciun 2019 5
KÉSZ Crăciun 2019 6
KÉSZ Crăciun 2019 7
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Congresul German Leadership / Berlin 2021 - Proiectarea și implementarea unui sistem de afișaj digital educațional

Educatio Digitale Lernsysteme GmbH a fost expozant la cel de-al 8-lea Congres German pentru Leadership în Educație la Congresul Estrel din Berlin. Pentru expoziție, compania căuta un furnizor de servicii care să ofere o soluție inovatoare, rentab...

Detalii despre proiect
Înlocuirea peretelor cu LED-uri exterioare și interioare la Centrul Comercial Allee

Pe durata reînnoirii sistemului de comunicare de marketing, din august până în octombrie 2021 am înlocuit peretele cu LED-uri exterioare și interioare la Centrul Comercial Allee. Sarcinile noastre au inclus și modernizarea panoului de comandă: tre...

Detalii despre proiect
Background Image