Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!

KÉSZ karácsony 2019

# típus: Céges rendezvény
# helyszín: MOM Sport Uszoda és Sportközpont - Budapest, HU
# partner: KÉSZ Csoport
Projekt

A KÉSZ Karácsonyi Party teljes rendezvénytechnikai megvalósítására kaptunk felkérést. A karácsonyi esemény tánc-, prózai-, zenekari produkciókkal és a HEXAGON díjátadóval együtt került megrendezésre.

Így a projekt része volt a színpadépítés és a hozzá tartozó dekoráció elkészítése, valamint a hangtechnikai, a fénytechnikai és a vizuáltechnikai eszközök biztosítása és üzemeltetése a MOM Sport Uszoda és Sportközpont rendezvényhelyszínén.

Kihívás

Komplex karácsonyi hangulatot és ünnepi érzést biztosító közeget kellett eszközeinkkel kialakítani, melyben csak a szoros határidő és a karácsonyi időszakra jellemző általános túlterheltség volt nehezítő tényező.

Megoldás

A KÉSZ marketing csapatának elképzelései alapján összeállítottuk az eszközigényt. Az eszközcsoportokra kialakított tervezést a kivitelezés követte, mely alkalmával egy 10x6 méteres színpadot építettünk (dekorációval: háttérfüggöny, tüll függöny, LED-polip fény, 4 méteres flitteres csillár), valamint professzionális *hangtechnikát és **fénytechnikát telepítettünk a produkciók magas szintű kiszolgálásához.

A vizuális megjelenítést 36 négyzetméternyi Uniview TEKKEN ***P5.95-ös felbontású ****SMD technológiájú LED-fal, 6 darab ***P2.5-ös felbontású LED-poszter és a hozzájuk tartozó vezérlő- és bejátszó eszközök biztosították.

Az üzemeltetést, valamint a Karácsonyi Party fellépőinek előadásait technikus kollégáink segítették.

► Technológiai magyarázat

* Professzionális hangtechnika: L-Acoustics Kara line array hangrendszer; Allen & Heath SQ6 keverőpult

** Professzionális fénytechnika: LED par / 36 db, ETC Fresnel / 16 db; Robe Robin robotlámpa 600 / 6 db; MAC 700 robotlámpa / 6 db; Claypacky K10 wash / 6 db; MA II. Lighting fényvezérlő

*** P-érték (pixeltávolság): A LED-modulok könnyű diódákkal készülnek, amelyek 1.8–10 mm távolságra helyezkednek el egymástól. A P-érték a diódák egymáshoz viszonyított értékét mutatja mind vertikális, mind pedig horizontális irányban milliméterben kifejezve.

**** SMD: Az újgenerációs, süllyesztett, kocka alakú LED-diódák tartósak, távolról is jól látszanak és élvezetesebb vizuális élményt nyújtanak.

KÉSZ karácsony 2019 1
KÉSZ karácsony 2019 2
KÉSZ karácsony 2019 3
KÉSZ karácsony 2019 4
KÉSZ karácsony 2019 5
KÉSZ karácsony 2019 6
KÉSZ karácsony 2019 7
Background Image
Background Image
További projektjeink
Vizuáltechnika | À LA RECHERCHE DE VERA MOLNAR – VERA MOLNAR MŰVEI ÉS KORTÁRS REFLEXIÓK

A Ludwig Múzeum „À la recherche de Vera Molnar” című kiállítása a 100. születésnapja előtt nem sokkal elhunyt Vera Molnar életműve előtt tiszteleg. Megbízatásunk a kiállításához szükséges vizuáltechnikai eszközök beszerzésére és telepítésére szólt...

Projekt részletei
Kültéri LED-fal üzemeltetés a romániai Cetate Production Kft. 20 éves születésnapi rendezvényén

A romániai Cetate Production Kft. sörpadok és sátrak gyártásával foglalkozik. A cég 20 éves születésnapját egy nagyszabású családi nappal kívánta megünnepelni, közösen a dolgozóival és azok családtagjaival. Ennek helyszínéül a gyár szomszédságá...

Projekt részletei
Background Image