Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image

Clădire de birouri Hexagon / Instalare de ecrane LED

#tip: Eveniment corporativ
#locație: Kolozsvár, RO
#partener: Stage&Ledtech Srl.
Proiect

Instalarea unui ecran LED de 106 metri pătrați pe acoperișul clădirii de birouri Hexagon Offices, la o înălțime de 38 de metri, pe un total de 3 laturi, pe o structură de suport fabricată de client.

Provocare

Am primit comanda în decembrie 2018, chiar înainte de Crăciun și de Anul Nou chinezesc. LED-urile trebuiau îmbarcate în China înainte de Anul Nou Chinezesc pentru ca să poată ajunge la destinație în luna martie.

Soluție

Instalare ecran LED: Ecranul LED YuChip Lighting cu rezoluție *P10 cu tehnologie **SMD a fost finalizat în ianuarie și a fost lansat cu câteva zile înainte de Anul Nou Chinezesc. În același timp, a început proiectarea structurii de susținere, iar producția a început în februarie, însoțită de o consultare permanentă. Diferitele lucrări pregătitoare - alimentarea cu energie electrică și cablurile de semnal, camera de control - au fost efectuate în martie, iar la sfârșitul lunii a început instalarea. În luna aprilie, a fost predat ecranul LED pentru exterior, impermeabil, de 106 metri pătrați, de producție și control proprii.

*Valoare P (pasul pixelilor): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între ele la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă a diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri.

**SMD: Noua generație de diode LED încastrate, cubice, sunt durabile, vizibile de la distanță și oferă o experiență vizuală mai plăcută.

Categorii de proiecte
Comunicare de marketing
Elemente tehnologice
Perete cu LED-uri
Clădire de birouri Hexagon / Instalare de ecrane LED 1
Clădire de birouri Hexagon / Instalare de ecrane LED 2
Clădire de birouri Hexagon / Instalare de ecrane LED 3
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Congresul German Leadership / Berlin 2021 - Proiectarea și implementarea unui sistem de afișaj digital educațional

Educatio Digitale Lernsysteme GmbH a fost expozant la cel de-al 8-lea Congres German pentru Leadership în Educație la Congresul Estrel din Berlin. Pentru expoziție, compania căuta un furnizor de servicii care să ofere o soluție inovatoare, rentab...

Detalii despre proiect
Înlocuirea peretelor cu LED-uri exterioare și interioare la Centrul Comercial Allee

Pe durata reînnoirii sistemului de comunicare de marketing, din august până în octombrie 2021 am înlocuit peretele cu LED-uri exterioare și interioare la Centrul Comercial Allee. Sarcinile noastre au inclus și modernizarea panoului de comandă: tre...

Detalii despre proiect
Background Image