Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image

Clădire de birouri Hexagon / Instalare de ecrane LED

#tip: Eveniment corporativ
#locație: Kolozsvár, RO
#partener: Stage&Ledtech Srl.
Proiect

Instalarea unui ecran LED de 106 metri pătrați pe acoperișul clădirii de birouri Hexagon Offices, la o înălțime de 38 de metri, pe un total de 3 laturi, pe o structură de suport fabricată de client.

Provocare

Am primit comanda în decembrie 2018, chiar înainte de Crăciun și de Anul Nou chinezesc. LED-urile trebuiau îmbarcate în China înainte de Anul Nou Chinezesc pentru ca să poată ajunge la destinație în luna martie.

Soluție

Instalare ecran LED: Ecranul LED YuChip Lighting cu rezoluție *P10 cu tehnologie **SMD a fost finalizat în ianuarie și a fost lansat cu câteva zile înainte de Anul Nou Chinezesc. În același timp, a început proiectarea structurii de susținere, iar producția a început în februarie, însoțită de o consultare permanentă. Diferitele lucrări pregătitoare - alimentarea cu energie electrică și cablurile de semnal, camera de control - au fost efectuate în martie, iar la sfârșitul lunii a început instalarea. În luna aprilie, a fost predat ecranul LED pentru exterior, impermeabil, de 106 metri pătrați, de producție și control proprii.

*Valoare P (pasul pixelilor): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între ele la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă a diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri.

**SMD: Noua generație de diode LED încastrate, cubice, sunt durabile, vizibile de la distanță și oferă o experiență vizuală mai plăcută.

Categorii de proiecte
Comunicare de marketing
Elemente tehnologice
Perete cu LED-uri
Clădire de birouri Hexagon / Instalare de ecrane LED 1
Clădire de birouri Hexagon / Instalare de ecrane LED 2
Clădire de birouri Hexagon / Instalare de ecrane LED 3
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Prezentare exclusivă de mașini, dansuri, modă și bijuterii, sub egida Maserati Wallis Motor  - Haris Park

Haris Park a găzduit prezentarea în care publicul a putut participa la dezvăluirea celui mai puternic model al Maserati Wallis Motor din gama Grecale, Trofeo. Pentru acest eveniment, în cadrul prezentării de dansuri, bijuterii și modă, am asigurat...

Detalii despre proiect
Congresul German Leadership / Berlin 2021 - Proiectarea și implementarea unui sistem de afișaj digital educațional

Educatio Digitale Lernsysteme GmbH a fost expozant la cel de-al 8-lea Congres German pentru Leadership în Educație la Congresul Estrel din Berlin. Pentru expoziție, compania căuta un furnizor de servicii care să ofere o soluție inovatoare, rentab...

Detalii despre proiect
Background Image