Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Afișaje LED poster digital la ATRYUM FASHION CITY din piața Nyugati

# tip: Comunicare de marketing
# locație: ATRYUM FASHION CITY - Budapest, HU
# partener: W. Street Fashion Hungary Kft.
Proiect

Solicitarea partenerul a fost ca în vitrina centrului comercial ATRYUM FASHION CITY să pregătim afișaje LED poster digital, de pe care cumpărătorii să poată citi diferite conținuturi marketing și informative, și care să le ajută în timpul cumpărăturilor.

Provocare

În ceea ce privește proiectarea, dificultatea sarcinii a constat în faptul că trebuia să sincronizăm aceste afișaje LED poster digital cu rețeaua internă IT a magazinului, respectiv cu serverul central.

Clientul dorea ca după instalare să poată încărca el însuși conținuturile pe afișajele LED poster digital, astfel că a fost nevoie să rezolvăm și asta.

Soluție

Colegii noștri au pregătit pentru vitrina magazinului 4 afișaje LED poster digital *P2,5 fiecare având dimensiunea de 560x1890 milimetri, și o rezoluție de 216x729 pixeli.

Suporturile de montare ale dispozitivelor au fost ajustate la dimensiunile vitrinei. În acest mod, clientul putea să efectueze el însuși instalarea dispozitivelor în procesul de implementare.

Conținuturile pe afișajele LED poster digital pot fi încărcate de pe serverul central al magazinului.

Afișajul LED poster digital este un dispozitiv de marketing eficient; este platforma de comunicare marketing ideală și inovativă pentru centre comerciale, magazine de retail și lanțuri de branduri!

► Locația proiectului: ATRYUM FASHION CITY

Adresa: 1055 Budapest, Nyugati tér 7.

*Valoare P (pasul pixelilor): furnizează distanța dintre centrele diodelor LED, atât în direcție verticală, cât și în cea orizontală, exprimată în milimetri.

Categorii de proiecte
Comunicare de marketing
Afișaje LED poster digital la ATRYUM FASHION CITY din piața Nyugati 1
Afișaje LED poster digital la ATRYUM FASHION CITY din piața Nyugati 2
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Tehnică vizuală | À LA RECHERCHE DE VERA MOLNAR – LUCRĂRILE VEREI MOLNAR ȘI REFLECȚII CONTEMPORANE

Expoziția Muzeului Ludwig intitulată „À la recherche de Vera Molnar” aduce un omagiu operei de o viață a Verei Molnar, care a murit cu puțin timp înainte de a împlini 100 de ani. Sarcina noastră a fost achiziționarea și instalarea mijloacelor tehn...

Detalii despre proiect
Operarea ecranului LED în outdoor la evenimentul aniversar de 20 de ani al Cetate Production SRL din România

Cetate Production SRL din România se ocupă cu producția de mese de bere și corturi. Compania și-a dorit să sărbătorească cea de-a 20-a aniversare cu o mare zi de familie, alături de angajații săi și familiile acestora. Locul ales pentru acest...

Detalii despre proiect
Background Image