Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image Right Side

Műszaki dokumentáció készítés

A tények világa: pontos műszaki dokumentációt mellékelünk a legyártott gépekhez és berendezésekhez

Background Image
Műszaki dokumentáció készítés

Miért szükséges a műszaki dokumentáció?

Az Európai Unióban és a fejlett világ számos országában is az ipar számára készült gépek és berendezések elengedhetetlen tartozéka a megfelelő minőségű műszaki dokumentáció.

Bizonyos ipari felhasználások esetén a műszaki dokumentációval szemben támasztott követelményeket irányadó szabványok tartalmazzák.

A megfelelő módon elkészített dokumentáció jelentősen elősegíti a berendezés működésének és specifikumainak a megértését és a berendezés rendeltetésszerű használatát, ezáltal a biztonságos és hosszútávú működtetést is.

Hagyományos könyv formátumú műszaki dokumentáció

Munkatársaink a legyártott gépekhez és berendezésekhez elsősorban magyar és angol nyelveken készítik a műszaki dokumentációkat hagyományos könyvszerű (MS Office) nyomtatható formátumban.

Az általunk készített dokumentumok kizárólag releváns, lényegi tartalommal rendelkeznek.

Online műszaki dokumentáció készítés gépekhez és berendezésekhez

Lehetőség van web-es alapú (weboldalszerű) kivitelre is: az online műszaki leírás bármilyen mobil eszközön meg tud jelenni.

A műszaki dokumentáció reszponzív: így minden eszközön tökéletesen jelenik meg, igazodik a képernyő felbontásához, függetlenül attól, hogy mobilról, tabletről vagy asztali gépről van szó; könnyen kezelhető, nagyítható, egyszerűen készíthetőek képernyőképek egyes részeiről. A dokumentum szükség esetén nyomtatható.

Az online dokumentáció a jogosultsággal rendelkező személyek számára érhető el!

Background Image
Background Image
Gépészeti megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
Balatonfüred Kongresszusi Központ - Teljes színpadtechnikai tervezés és kivitelezés

Négyévszakos kongresszusi központtal gazdagodott Balatonfüred; a kongresszusi központ megvalósítása alkalmával teljes színpadtechnikai tervezést és kivitelezést végeztünk.

Projekt részletei
A Szolnoki Szigligeti színház teljes színpadgépészeti felújítása

A Szolnoki Szigligeti Színház Magyarország egyik legjelentősebb színháza. A színház 1912-ben nyitotta meg kapuit, és azóta is folyamatosan működik. A projekt során a Szolnoki Szigligeti színház teljes felújítása valósult meg; ennek részeként volt ...

Projekt részletei
Background Image