Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image

Operarea echipamentelor audio-vizuale la Cupa BENU la polo masculin din Ungaria

#tip: Meci de sport
#locație: Budapest, HU
#partener: Magyar Vízilabda Szövetség
Proiect

Cupa BENU 2020 la polo pentru bărbați organizată de Federația maghiară de polo pe apă a necesitat instalarea și operarea de perimetre LED și servicii de streaming în direct la un total de cinci locații (Budapesta, Szeged, Szentes, Tatabánya, Kaposvár) în toate cele trei runde ale meciurilor din grupe pentru a face ca momentele pasionante ale meciurilor să fie savurate și de cei care nu au putut asista la fața locului. În plus, am asigurat o acoperire sonoră continuă la Complexul Sportiv Național Hajós Alfréd.

Meciurile din semifinală și finală au avut loc în Complexul Sportiv Național Hajós Alfréd, unde am instalat și operat peste 160 de metri pătrați de pereți cu LED-uri.

Provocare

Meciurile din grupe s-au disputat în paralel în mai multe locații, iar datele exacte și locurile de disputare a următoarelor runde au fost dezvăluite abia cu câteva zile înainte de meciuri. Prin urmare, am avut mai multe echipe în așteptare pentru a răspunde nevoilor clienților.

Soluție

Proiectare și implementare; mai multe echipe de tehnicieni au lucrat în paralel la meciurile din grupe, pentru care am instalat 30 de metri de perimetre cu LED-uri și sunet și am furnizat servicii de streaming.

Pentru semifinală și finală, am instalat 1 perete sponsorizat cu LED-uri de 21*3 metri, 4 tabele de marcaj cu LED-uri de 5,5*3 metri și 1 ecran LED de 2*1 metri în fața cabinei DJ-ului, care au fost construite din module LED cu tehnologie Uniview TEKKEN *P5.95 cu rezoluție **SMD, rezistente la apă, pentru exterior și controlate complex de un server media.

În plus, am pus la dispoziție aproape 80 de metri pătrați de scenă, structuri de susținere ALU, echipamente de sunet și lumini.

Succesul activității noastre s-a datorat în mare măsură coeziunii echipei noastre și bunei comunicări.

*Valoare P (pasul pixelilor): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între ele la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă a diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri.

**SMD: Noua generație de diode LED încastrate, cubice, sunt durabile, vizibile de la distanță și oferă o experiență vizuală mai plăcută.

Categorii de proiecte
Comunicări despre sport
Polo
Operarea echipamentelor audio-vizuale la Cupa BENU la polo masculin din Ungaria 1
Operarea echipamentelor audio-vizuale la Cupa BENU la polo masculin din Ungaria 2
Operarea echipamentelor audio-vizuale la Cupa BENU la polo masculin din Ungaria 3
Operarea echipamentelor audio-vizuale la Cupa BENU la polo masculin din Ungaria 4
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Congresul German Leadership / Berlin 2021 - Proiectarea și implementarea unui sistem de afișaj digital educațional

Educatio Digitale Lernsysteme GmbH a fost expozant la cel de-al 8-lea Congres German pentru Leadership în Educație la Congresul Estrel din Berlin. Pentru expoziție, compania căuta un furnizor de servicii care să ofere o soluție inovatoare, rentab...

Detalii despre proiect
Înlocuirea peretelor cu LED-uri exterioare și interioare la Centrul Comercial Allee

Pe durata reînnoirii sistemului de comunicare de marketing, din august până în octombrie 2021 am înlocuit peretele cu LED-uri exterioare și interioare la Centrul Comercial Allee. Sarcinile noastre au inclus și modernizarea panoului de comandă: tre...

Detalii despre proiect
Background Image