Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Congresul instructorilor de conducători auto / Berlin 2021 - Proiectarea și implementarea sistemului educațional Digital Signage

# tip: Comunicare de marketing
# locație: Berlin, DE
Proiect

Educatio Digitale Lernsysteme GmbH a fost expozant la cel de-al 8-lea Congres German pentru Leadership în Educație la Congresul Estrel din Berlin.

Pentru expoziție, compania căuta un furnizor de servicii care să ofere o soluție inovatoare, rentabilă, rapidă și sigură pentru construirea și operarea unui stand expozițional cu afișaj LED, precum și pentru dezvoltarea și producția de conținut educațional interactiv pe sisteme LED legate de tema expoziției.

Provocare

Standul din cadrul congresului a fost proiectat cu o suprafață de 8*5 metri, cu un ecran cu LED-uri pentru podea de 5*5 metri și un ecran LED de 3,5 metri lățime și 2 metri înălțime.

Am fost, de asemenea, responsabili pentru proiectarea și afișarea conținutului interactiv de animație.

De asemenea, a trebuit să planificăm întreaga construcție la fața locului, livrarea echipamentelor, instalarea, exploatarea și demolarea.

Un element cheie al proiectării sistemului Digital Signage a fost producția și programarea conținutului grafic asociat, care a necesitat o precizie extremă, deoarece testarea la fața locului nu a fost posibilă.

Prin urmare, am construit o demonstrație la scară 1:1 a standului la sediul nostru înainte de eveniment, astfel încât să putem testa imediat toate micile modificări.

Ca urmare a testelor, clientul nostru a mărit dimensiunea standului la 10x5 metri pentru o experiență mai bună a clienților.

Soluție

Proiectul a inclus instalarea unui ecran interactiv cu LED-uri pentru podea Uniview *P6,25 mm de 5x5 metri, care a permis operarea monitoarelor „fără atingere”, cu ajutorul unui software dezvoltat de noi înșine.

Am creat 3 stații (zone de joacă) pe ecranul cu LED-uri pentru podea.

Fiecare stație a fost dotată cu câte 1 monitor Digital Signage cu rezoluție 4K, ținut în formă triunghiulară deasupra ecranului cu LED-uri pentru podea cu ajutorul suporturilor noastre personalizată.

În plus, am instalat un ecran LED pentru interior LEDskin de 3,5 metri lățime și 2 metri înălțime, cu rezoluție *P3,1, în peretele lateral al zonei de depozitare a standului, afișând conținutul nostru informativ.

Aceasta a fost instalată și demonstrată expozanților într-o singură zi; cunoștințele privind funcționarea și manipularea acesteia au fost transmise personalului de exploatare, astfel încât acesta să o poată folosi cu încredere în timpul celor 2 zile de expoziție.

Am asigurat personal tehnic de supraveghere format din 2 persoane pe întreg parcursul evenimentului.

*Valoare P (pasul pixelilor): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între ele la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă a diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri.

Categorii de proiecte
Sistem Digital Signage într-un mediu educațional
Expoziție
Comunicare de marketing
Congresul instructorilor de conducători auto / Berlin 2021 - Proiectarea și implementarea sistemului educațional Digital Signage 1
Congresul instructorilor de conducători auto / Berlin 2021 - Proiectarea și implementarea sistemului educațional Digital Signage 2
Congresul instructorilor de conducători auto / Berlin 2021 - Proiectarea și implementarea sistemului educațional Digital Signage 3
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Stadionul SEPSI OSK - Extinderea perimetrului LED

Am instalat deasupra ieșirii suporterilor, extinderea sistemul de LED perimetru, proiectat și implementat pentru Stadionul SEPSI OSK. Ideea de a instala un perimetru LED deasupra celor nouă ieșiri destinate suporterilor, cu scopul de a extinde ele...

Detalii despre proiect
Madame Tussauds Budapest - ecran LED, ecran interactiv cu LED-uri pentru podea și procesor video sistem de control proiectare și execuție

Atracția capitalei va cuprinde 51 de figuri de ceară realiste ale unor celebrități internaționale și maghiare; vizitatorii se vor întâlni, de asemenea, cu 17 celebrități maghiare. Cu monitoare Digital Signage, ecrane LED și ecran interactiv cu LED...

Detalii despre proiect
Background Image