Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Standul companiei Herendi la Frankfurt Ambiente 2020 / Instalare ecran LED interior

# tip: Expoziție
# locație: Frankfurt, DE
Proiect

Instalarea și operarea ecranului LED de înaltă rezoluție integrat în standul companiei Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. la expoziția Ambiente din Frankfurt.

Provocare

Cea mai mare provocare în cazul acestui tip de expoziție este întotdeauna lipsa timpului pentru proiectare și pregătire. Un alt factor care a complicat acest proiect a fost faptul că ecranul LED pentru interior nu era un element de expoziție, ci trebuia să fie parte integrantă a standului complet.

Soluție

Am semnat un contract cu clientul cu 2 luni înainte de eveniment, așa că am avut ocazia să ne implicăm în procesul de proiectare, ceea ce ne-a permis să creăm un proiect care să fie cât mai în concordanță cu imaginea standului.

Pregătirile au putut începe fără probleme; am desemnat un tehnician principal pentru acest eveniment, care s-a ocupat de proiect din partea contractorului.

Am clarificat cu proiectantul și cu tâmplarii responsabilitățile și sarcinile fiecăruia.

Ca urmare a unei comunicări adecvate și continue, construcția și operarea completă a panourilor cu LED-uri Absen *P2.97 cu rezoluție **SMD de 20 de metri pătrați a decurs fără probleme și fără erori.

*Valoare P (pasul pixelilor): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între ele la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă a diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri.

**SMD: Noua generație de diode LED încastrate, cubice, sunt durabile, vizibile de la distanță și oferă o experiență vizuală mai plăcută.

Categorii de proiecte
Expoziție
Comunicare de marketing
Elemente tehnologice
Ecran LED
Standul companiei Herendi la Frankfurt Ambiente 2020 / Instalare ecran LED interior 1
Standul companiei Herendi la Frankfurt Ambiente 2020 / Instalare ecran LED interior 2
Standul companiei Herendi la Frankfurt Ambiente 2020 / Instalare ecran LED interior 3
Standul companiei Herendi la Frankfurt Ambiente 2020 / Instalare ecran LED interior 4
Standul companiei Herendi la Frankfurt Ambiente 2020 / Instalare ecran LED interior 5
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Tehnică vizuală | À LA RECHERCHE DE VERA MOLNAR – LUCRĂRILE VEREI MOLNAR ȘI REFLECȚII CONTEMPORANE

Expoziția Muzeului Ludwig intitulată „À la recherche de Vera Molnar” aduce un omagiu operei de o viață a Verei Molnar, care a murit cu puțin timp înainte de a împlini 100 de ani. Sarcina noastră a fost achiziționarea și instalarea mijloacelor tehn...

Detalii despre proiect
Operarea ecranului LED în outdoor la evenimentul aniversar de 20 de ani al Cetate Production SRL din România

Cetate Production SRL din România se ocupă cu producția de mese de bere și corturi. Compania și-a dorit să sărbătorească cea de-a 20-a aniversare cu o mare zi de familie, alături de angajații săi și familiile acestora. Locul ales pentru acest...

Detalii despre proiect
Background Image