Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image

Herendi porcelán stand Frankfurt Ambiente 2020 / Beltéri LED-fal telepítés

#típus: Kiállítás
#helyszín: Frankfurt, DE
#partner: Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt.
Projekt

Nagy felbontású LED-fal telepítés és üzemeltetés a frankfurti Ambiente kiállításon a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. standjába integrálva.

Kihívás

Az ilyen jellegű kiállításoknál mindig a rendelkezésre álló tervezési és előkészületi idő hiánya okozza a legnagyobb kihívást. Jelen megbízást nehezítette az is, hogy a beltéri LED-fal nem egy különálló kiállítási elemként jelent meg, hanem a komplett stand szerves részét kellett képeznie.

Megoldás

A rendezvényt megelőzően 2 hónappal szerződtünk a megrendelővel, így már a tervezés folyamatába is volt lehetőségünk bekapcsolódni, ezáltal sikerült a standképpel leginkább összhangban lévő tervet létrehozni. Ezt követően az előkészületek gond nélkül meg tudtak kezdődni; kijelöltük a rendezvényre azt a vezető technikusunkat, aki végigkísérte a projektet a kivitelezői oldalon. A tervezővel és az asztalosipari munkát végzőkkel tisztáztuk, pontosan kinek mi a feladata, felelősségi köre. A megfelelő és folyamatos kommunikáció következményeképp a 20 négyzetméteres Absen *P2.97 felbontású *SMD technológiájú LED-panelek építése és a teljes üzemeltetése rendben, hiba nélkül zajlott le.

*P-érték (pixeltávolság): A LED-modulok könnyű diódákkal készülnek, amelyek 1.8–10 mm távolságra helyezkednek el egymástól. A P-érték a diódák egymáshoz viszonyított értékét mutatja mind vertikális, mind pedig horizontális irányban milliméterben kifejezve.

**SMD: Az újgenerációs, süllyesztett, kocka alakú LED-diódák tartósak, távolról is jól látszanak és élvezetesebb vizuális élményt nyújtanak.

Projekt kategóriák
Kiállítás
Marketingkommunikáció
Technológiai elemek
LED-fal
Herendi porcelán stand Frankfurt Ambiente 2020 / Beltéri LED-fal telepítés 1
Herendi porcelán stand Frankfurt Ambiente 2020 / Beltéri LED-fal telepítés 2
Herendi porcelán stand Frankfurt Ambiente 2020 / Beltéri LED-fal telepítés 3
Herendi porcelán stand Frankfurt Ambiente 2020 / Beltéri LED-fal telepítés 4
Herendi porcelán stand Frankfurt Ambiente 2020 / Beltéri LED-fal telepítés 5
Background Image
Background Image
További projektjeink
Német Vezetőoktatói Kongresszus / Berlin 2021 – Edukációs Digital Signage rendszer tervezés és kivitelezés

Az Educatio Digitale Lernsysteme GmbH a 8. Német Vezetőoktatói Kongresszus kiállítójaként jelent meg a Berlin Estrel Congress-ben. A kiállításra olyan szolgáltatót keresett, amely innovatív, költséghatékony, gyors és biztonságos megoldást tud kíná...

Projekt részletei
Etele Plaza / Flexibilis LED-kijelző és LED-padló - Okos plaza Digital Signage rendszer tervezés és kivitelezés

A partner kérése az volt, hogy az Etele Plaza 55.000 négyzetméteres területén belül, valamint annak homlokzati felületébe, több különböző nagyságú, központilag vezérelhető LED-es kijelzőt építsünk be. Az elképzelések érintették a Fashion és a Gran...

Projekt részletei
Background Image