Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image

Herendi porcelán stand Frankfurt Ambiente 2020 / Beltéri LED-fal telepítés

#típus: Kiállítás
#helyszín: Frankfurt, DE
#partner: Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt.
Projekt

Nagy felbontású LED-fal telepítés és üzemeltetés a frankfurti Ambiente kiállításon a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. standjába integrálva.

Kihívás

Az ilyen jellegű kiállításoknál mindig a rendelkezésre álló tervezési és előkészületi idő hiánya okozza a legnagyobb kihívást. Jelen megbízást nehezítette az is, hogy a beltéri LED-fal nem egy különálló kiállítási elemként jelent meg, hanem a komplett stand szerves részét kellett képeznie.

Megoldás

A rendezvényt megelőzően 2 hónappal szerződtünk a megrendelővel, így már a tervezés folyamatába is volt lehetőségünk bekapcsolódni, ezáltal sikerült a standképpel leginkább összhangban lévő tervet létrehozni. Ezt követően az előkészületek gond nélkül meg tudtak kezdődni; kijelöltük a rendezvényre azt a vezető technikusunkat, aki végigkísérte a projektet a kivitelezői oldalon. A tervezővel és az asztalosipari munkát végzőkkel tisztáztuk, pontosan kinek mi a feladata, felelősségi köre. A megfelelő és folyamatos kommunikáció következményeképp a 20 négyzetméteres Absen *P2.97 felbontású *SMD technológiájú LED-panelek építése és a teljes üzemeltetése rendben, hiba nélkül zajlott le.

A LED-modulok könnyű diódákkal készülnek, amelyek 1.8–10 mm távolságra helyezkednek el egymástól. A P-érték a diódák egymáshoz viszonyított értékét mutatja mind vertikális, mind pedig horizontális irányban milliméterben kifejezve.

**SMD: Az újgenerációs, süllyesztett, kocka alakú LED-diódák tartósak, távolról is jól látszanak és élvezetesebb vizuális élményt nyújtanak.

Projekt kategóriák
Kiállítás
Marketingkommunikáció
Technológiai elemek
LED-fal
Herendi porcelán stand Frankfurt Ambiente 2020 / Beltéri LED-fal telepítés 1
Herendi porcelán stand Frankfurt Ambiente 2020 / Beltéri LED-fal telepítés 2
Herendi porcelán stand Frankfurt Ambiente 2020 / Beltéri LED-fal telepítés 3
Herendi porcelán stand Frankfurt Ambiente 2020 / Beltéri LED-fal telepítés 4
Herendi porcelán stand Frankfurt Ambiente 2020 / Beltéri LED-fal telepítés 5
Background Image
Background Image
További projektjeink
Pólus Advent 2020 / LED-poszter üzemeltetés a Pólus Centerben

A Pólus Center a karácsonyi vásár promócióját szerette volna ismertetni a vásárlókkal, egy a hagyományos felületektől eltérő módon. Kifejezetten újdonságot szerettek volna, és fontos szempont volt, hogy videót is bemutathassanak rajta....

Projekt részletei
Vizuáltechnikai üzemeltetés az Utcai Sportok Világjátékán

Vizuáltechnikai kivitelezés és üzemeltetés. A rendezvény 10 helyszínén 160 négyzetméternyi LED-fal kivitelezése, azok központi stúdióból történő vezérlése, tartalommal való ellátása és üzemeltetése.

Projekt részletei
Background Image