Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!

Herendi porcelán stand Frankfurt Ambiente 2020 / Beltéri LED-fal telepítés

# típus: Kiállítás
# helyszín: Frankfurt, DE
Projekt

Nagy felbontású LED-fal telepítés és üzemeltetés a frankfurti Ambiente kiállításon a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. standjába integrálva.

Kihívás

Az ilyen jellegű kiállításoknál mindig a rendelkezésre álló tervezési és előkészületi idő hiánya okozza a legnagyobb kihívást. Jelen megbízást nehezítette az is, hogy a beltéri LED-fal nem egy különálló kiállítási elemként jelent meg, hanem a komplett stand szerves részét kellett képeznie.

Megoldás

A rendezvényt megelőzően 2 hónappal szerződtünk a megrendelővel, így már a tervezés folyamatába is volt lehetőségünk bekapcsolódni, ezáltal sikerült a standképpel leginkább összhangban lévő tervet létrehozni.

Ezt követően az előkészületek gond nélkül meg tudtak kezdődni; kijelöltük a rendezvényre azt a vezető technikusunkat, aki végigkísérte a projektet a kivitelezői oldalon.

A tervezővel és az asztalosipari munkát végzőkkel tisztáztuk, pontosan kinek mi a feladata, felelősségi köre.

A megfelelő és folyamatos kommunikáció következményeképp a 20 négyzetméteres Absen *P2.97 felbontású **SMD technológiájú LED-panelek építése és a teljes üzemeltetése rendben, hiba nélkül zajlott le.

*P-érték (pixeltávolság): A LED-modulok könnyű diódákkal készülnek, amelyek 1.8–10 mm távolságra helyezkednek el egymástól. A P-érték a diódák egymáshoz viszonyított értékét mutatja mind vertikális, mind pedig horizontális irányban milliméterben kifejezve.

**SMD: Az újgenerációs, süllyesztett, kocka alakú LED-diódák tartósak, távolról is jól látszanak és élvezetesebb vizuális élményt nyújtanak.

Projekt kategóriák
Kiállítás
Marketingkommunikáció
Technológiai elemek
LED-fal
Herendi porcelán stand Frankfurt Ambiente 2020 / Beltéri LED-fal telepítés 1
Herendi porcelán stand Frankfurt Ambiente 2020 / Beltéri LED-fal telepítés 2
Herendi porcelán stand Frankfurt Ambiente 2020 / Beltéri LED-fal telepítés 3
Herendi porcelán stand Frankfurt Ambiente 2020 / Beltéri LED-fal telepítés 4
Herendi porcelán stand Frankfurt Ambiente 2020 / Beltéri LED-fal telepítés 5
Background Image
Background Image
További projektjeink
Vizuáltechnika | À LA RECHERCHE DE VERA MOLNAR – VERA MOLNAR MŰVEI ÉS KORTÁRS REFLEXIÓK

A Ludwig Múzeum „À la recherche de Vera Molnar” című kiállítása a 100. születésnapja előtt nem sokkal elhunyt Vera Molnar életműve előtt tiszteleg. Megbízatásunk a kiállításához szükséges vizuáltechnikai eszközök beszerzésére és telepítésére szólt...

Projekt részletei
Kültéri LED-fal üzemeltetés a romániai Cetate Production Kft. 20 éves születésnapi rendezvényén

A romániai Cetate Production Kft. sörpadok és sátrak gyártásával foglalkozik. A cég 20 éves születésnapját egy nagyszabású családi nappal kívánta megünnepelni, közösen a dolgozóival és azok családtagjaival. Ennek helyszínéül a gyár szomszédságá...

Projekt részletei
Background Image