Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Operarea tehnologiei vizuale la Jocurile Mondiale ale Sporturilor de Stradă

# tip: Festival de sport
# locație: World Urban Games 2019 - Budapest, HU
Proiect

Sarcina a fost de a construi 160 de metri pătrați de ecrane LED în 10 locații, de a le controla dintr-un studio central, de a furniza conținutul aferent și de a ne ocupa de operarea acestora.

Provocare

Aceasta a fost prima ediție a World Urban Games, un eveniment sportiv de foarte bună calitate cu elemente de festival. Inițial, WUG urma să fie găzduit în Los Angeles, dar retragerea orașului a făcut ca Budapesta să fie aleasă ca loc de desfășurare.

Soluție

Compania noastră a considerat că este important să mențină o comunicare continuă atât cu clientul, cât și cu toți subcontractorii implicați în execuția tehnică (terasamente, sisteme audio, sisteme lumini, sisteme de tehnologie sportivă etc.).

Din cauza retragerii celor din Los Angeles, termenul a fost foarte scurt, așa că a trebuit să implementăm întreaga punere în aplicare și comunicare în trei luni.

► Implementarea a constat în instalarea și montarea unor ecrane LED de diferite dimensiuni și amplasări specifice fiecărui sport pe structuri de suport individuale în fiecare locație sportivă.

Ecranele LED pentru exterior Uniview TEKKEN de rezoluție *P5.95 cu tehnologie **SMD, rezistente la apă, pentru fiecare locație sportivă trebuiau să afișeze conținuturi diferite și rezultatele pentru fiecare meci.

► De asemenea, era necesar să se afișeze un conținut principal numit WUG TV pe fiecare dintre ecranele LED în timpul pauzelor.

Am proiectat un studio central într-un container construit special pentru ca fiecare afișaj la fața locului să poată fi gestionat separat, astfel încât să putem afișa imediat semnalele și conținutul vizual dintr-o locație centrală, conform instrucțiunilor organizatorilor.

Aflați mai multe despre evenimentul WORLD URBAN GAMES!

*Valoare P (pasul pixelilor): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între ele la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă a diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri.

**SMD: Noua generație de diode LED încastrate, cubice, sunt durabile, vizibile de la distanță și oferă o experiență vizuală mai plăcută.

Operarea tehnologiei vizuale la Jocurile Mondiale ale Sporturilor de Stradă 1
Operarea tehnologiei vizuale la Jocurile Mondiale ale Sporturilor de Stradă 2
Operarea tehnologiei vizuale la Jocurile Mondiale ale Sporturilor de Stradă 3
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Tehnică vizuală | À LA RECHERCHE DE VERA MOLNAR – LUCRĂRILE VEREI MOLNAR ȘI REFLECȚII CONTEMPORANE

Expoziția Muzeului Ludwig intitulată „À la recherche de Vera Molnar” aduce un omagiu operei de o viață a Verei Molnar, care a murit cu puțin timp înainte de a împlini 100 de ani. Sarcina noastră a fost achiziționarea și instalarea mijloacelor tehn...

Detalii despre proiect
Operarea ecranului LED în outdoor la evenimentul aniversar de 20 de ani al Cetate Production SRL din România

Cetate Production SRL din România se ocupă cu producția de mese de bere și corturi. Compania și-a dorit să sărbătorească cea de-a 20-a aniversare cu o mare zi de familie, alături de angajații săi și familiile acestora. Locul ales pentru acest...

Detalii despre proiect
Background Image