Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image

Operarea tehnologiei vizuale la Jocurile Mondiale ale Sporturilor de Stradă

#tip: Festival de sport
#locație: Budapest, HU
#partener: Humán Telex Agency Kft.
Proiect

Sarcina a fost de a construi 160 de metri pătrați de pereți cu LED-uri în 10 locații, de a-i controla dintr-un studio central, de a le furniza conținut și de a-i opera.

Provocare

Aceasta a fost prima ediție a World Urban Games, un eveniment sportiv de foarte bună calitate cu elemente de festival. Inițial, WUG urma să fie găzduit în Los Angeles, dar retragerea orașului a făcut ca Budapesta să fie aleasă ca loc de desfășurare.

Soluție

Compania noastră a considerat că este important să mențină o comunicare constantă atât cu clientul, cât și cu toți subcontractorii implicați în execuția tehnică (terasamente, sunet, lumini, sport etc.).

Din cauza retragerii celor din Los Angeles, termenul a fost foarte scurt, așa că a trebuit să implementăm întreaga punere în aplicare și comunicare în trei luni.

Implementarea a constat în instalarea și montarea unor pereți cu LED-uri de diferite dimensiuni și specificitate sportivă pe structuri de susținere individuale la fiecare locație sportivă.

Pereții LED cu tehnologie Uniview TEKKEN *P5.95 rezoluție **SMD în aer liber, rezistenți la apă, de la fiecare locație sportivă trebuiau să afișeze un conținut diferit și rezultatul pentru fiecare sport.

--

De asemenea, era necesar să se afișeze un conținut central WUG TV pe fiecare dintre pereții LED în timpul pauzelor.

Am proiectat un studio central într-un container construit special pentru ca fiecare afișaj la fața locului să poată fi gestionat separat, astfel încât să putem afișa imediat semnalele și conținutul vizual dintr-o locație centrală, conform instrucțiunilor organizatorilor.

--

Evenimentul a fost gestionat cu profesionalism și fără probleme de o echipă de profesioniști excelenți, care au lucrat împreună și au comunicat proactiv.

*Valoare P (pasul pixelilor): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între ele la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă a diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri.

**SMD: Noua generație de diode LED încastrate, cubice, sunt durabile, vizibile de la distanță și oferă o experiență vizuală mai plăcută.

Operarea tehnologiei vizuale la Jocurile Mondiale ale Sporturilor de Stradă 1
Operarea tehnologiei vizuale la Jocurile Mondiale ale Sporturilor de Stradă 2
Operarea tehnologiei vizuale la Jocurile Mondiale ale Sporturilor de Stradă 3
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Congresul German Leadership / Berlin 2021 - Proiectarea și implementarea unui sistem de afișaj digital educațional

Educatio Digitale Lernsysteme GmbH a fost expozant la cel de-al 8-lea Congres German pentru Leadership în Educație la Congresul Estrel din Berlin. Pentru expoziție, compania căuta un furnizor de servicii care să ofere o soluție inovatoare, rentab...

Detalii despre proiect
Înlocuirea peretelor cu LED-uri exterioare și interioare la Centrul Comercial Allee

Pe durata reînnoirii sistemului de comunicare de marketing, din august până în octombrie 2021 am înlocuit peretele cu LED-uri exterioare și interioare la Centrul Comercial Allee. Sarcinile noastre au inclus și modernizarea panoului de comandă: tre...

Detalii despre proiect
Background Image