Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image

Operarea tehnologiei vizuale la Jocurile Mondiale ale Sporturilor de Stradă

#tip: Festival de sport
#locație: Budapest, HU
#partener: Humán Telex Agency Kft.
Proiect

Sarcina a fost de a construi 160 de metri pătrați de pereți cu LED-uri în 10 locații, de a-i controla dintr-un studio central, de a le furniza conținut și de a-i opera.

Provocare

Aceasta a fost prima ediție a World Urban Games, un eveniment sportiv de foarte bună calitate cu elemente de festival. Inițial, WUG urma să fie găzduit în Los Angeles, dar retragerea orașului a făcut ca Budapesta să fie aleasă ca loc de desfășurare.

Soluție

Compania noastră a considerat că este important să mențină o comunicare constantă atât cu clientul, cât și cu toți subcontractorii implicați în execuția tehnică (terasamente, sunet, lumini, sport etc.).

Din cauza retragerii celor din Los Angeles, termenul a fost foarte scurt, așa că a trebuit să implementăm întreaga punere în aplicare și comunicare în trei luni.

Implementarea a constat în instalarea și montarea unor pereți cu LED-uri de diferite dimensiuni și specificitate sportivă pe structuri de susținere individuale la fiecare locație sportivă.

Pereții LED cu tehnologie Uniview TEKKEN *P5.95 rezoluție **SMD în aer liber, rezistenți la apă, de la fiecare locație sportivă trebuiau să afișeze un conținut diferit și rezultatul pentru fiecare sport.

--

De asemenea, era necesar să se afișeze un conținut central WUG TV pe fiecare dintre pereții LED în timpul pauzelor.

Am proiectat un studio central într-un container construit special pentru ca fiecare afișaj la fața locului să poată fi gestionat separat, astfel încât să putem afișa imediat semnalele și conținutul vizual dintr-o locație centrală, conform instrucțiunilor organizatorilor.

--

Evenimentul a fost gestionat cu profesionalism și fără probleme de o echipă de profesioniști excelenți, care au lucrat împreună și au comunicat proactiv.

*Valoare P (pasul pixelilor): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între ele la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă a diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri.

**SMD: Noua generație de diode LED încastrate, cubice, sunt durabile, vizibile de la distanță și oferă o experiență vizuală mai plăcută.

Operarea tehnologiei vizuale la Jocurile Mondiale ale Sporturilor de Stradă 1
Operarea tehnologiei vizuale la Jocurile Mondiale ale Sporturilor de Stradă 2
Operarea tehnologiei vizuale la Jocurile Mondiale ale Sporturilor de Stradă 3
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Prezentare exclusivă de mașini, dansuri, modă și bijuterii, sub egida Maserati Wallis Motor  - Haris Park

Haris Park a găzduit prezentarea în care publicul a putut participa la dezvăluirea celui mai puternic model al Maserati Wallis Motor din gama Grecale, Trofeo. Pentru acest eveniment, în cadrul prezentării de dansuri, bijuterii și modă, am asigurat...

Detalii despre proiect
Congresul German Leadership / Berlin 2021 - Proiectarea și implementarea unui sistem de afișaj digital educațional

Educatio Digitale Lernsysteme GmbH a fost expozant la cel de-al 8-lea Congres German pentru Leadership în Educație la Congresul Estrel din Berlin. Pentru expoziție, compania căuta un furnizor de servicii care să ofere o soluție inovatoare, rentab...

Detalii despre proiect
Background Image