Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image

Heineken UEFA EURO 2020 Fanzone - Haideți, maghiari!

#tip: Festival
#locație: Budapest, HU
#partener: We Love Budapest
Proiect

În zona patinoarului artificial din Város Liget, partenerul a dorit să propună un joc pe ecran LED pentru Campionatul European de Fotbal din 2020.

Jocul ar trebui să fie suficient de interactiv pentru a le oferi jucătorilor o experiență distractivă în timpul scurt disponibil și, datorită momentului în care va avea loc, să fie legat de Campionatul European de Fotbal.

Provocare

Am conceput un joc în care puteai înscrie cât mai multe goluri, lovind pucul (golul) pe ecranul LED (poarta) în timpul celor 2 minute de joc, și să câștigi puncte pentru diverse premii Heineken.

Pe lângă proiectarea și crearea fundalului, adică a graficii porții, a trebuit să ne asigurăm că platforma va fi capabilă să detecteze mingea folosită în joc și că va fi suficient de stabilă și robustă, deoarece puterea șuturilor și, prin urmare, a loviturilor va varia.

Cu toate acestea, în timp ce în poziție orizontală suprafața senzorului de podea LED s-a comportat impecabil la orice sarcină statică și dinamică, testele au arătat că în poziție verticală nu a detectat perfect loviturile.

Soluție

Pentru a obține o detectare 100% a mingii modulelor LED, s-a folosit o minge specială umedă ca soluție pentru joc.

Astfel, în fața unui ecran interactiv de 5 metri pătrați de module LED montate pe verticală, au avut loc meciuri de fotbal cu o atmosferă foarte bună.

Jucătorii nu s-au zgârcit la șuturi, au fost multe lovituri reușite!

Operațiunea a necesitat 1 membru al personalului tehnic.

Categorii de proiecte
Fotbal
Festival de sport
Elemente tehnologice
Podea LED
Heineken UEFA EURO 2020 Fanzone - Haideți, maghiari! 1
Heineken UEFA EURO 2020 Fanzone - Haideți, maghiari! 2
Heineken UEFA EURO 2020 Fanzone - Haideți, maghiari! 3
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Prezentare exclusivă de mașini, dansuri, modă și bijuterii, sub egida Maserati Wallis Motor  - Haris Park

Haris Park a găzduit prezentarea în care publicul a putut participa la dezvăluirea celui mai puternic model al Maserati Wallis Motor din gama Grecale, Trofeo. Pentru acest eveniment, în cadrul prezentării de dansuri, bijuterii și modă, am asigurat...

Detalii despre proiect
Congresul German Leadership / Berlin 2021 - Proiectarea și implementarea unui sistem de afișaj digital educațional

Educatio Digitale Lernsysteme GmbH a fost expozant la cel de-al 8-lea Congres German pentru Leadership în Educație la Congresul Estrel din Berlin. Pentru expoziție, compania căuta un furnizor de servicii care să ofere o soluție inovatoare, rentab...

Detalii despre proiect
Background Image