Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Heineken UEFA EURO 2020 Fanzone - Haideți, maghiari!

# tip: Festival
# locație: Budapest, HU
# partener: We Love Budapest
Proiect

În zona patinoarului artificial din Város Liget, partenerul a dorit să propună un joc pe ecran LED pentru Campionatul European de Fotbal din 2020.

Jocul ar trebui să fie suficient de interactiv pentru a le oferi jucătorilor o experiență distractivă în timpul scurt disponibil și, datorită momentului în care va avea loc, să fie legat de Campionatul European de Fotbal.

Provocare

Am conceput un joc în care puteai înscrie cât mai multe goluri, lovind pucul (golul) pe ecranul LED (poarta) în timpul celor 2 minute de joc, și să câștigi puncte pentru diverse premii Heineken.

Pe lângă proiectarea și crearea fundalului, adică a graficii porții, a trebuit să ne asigurăm că platforma va fi capabilă să detecteze mingea folosită în joc și că va fi suficient de stabilă și robustă, deoarece puterea șuturilor și, prin urmare, a loviturilor va varia.

Cu toate acestea, în timp ce în poziție orizontală suprafața senzorului de podea LED s-a comportat impecabil la orice sarcină statică și dinamică, testele au arătat că în poziție verticală nu a detectat perfect loviturile.

Soluție

Pentru a obține o detectare 100% a mingii modulelor LED, s-a folosit o minge specială umedă ca soluție pentru joc.

Astfel, în fața unui ecran interactiv de 5 metri pătrați de module LED montate pe verticală, au avut loc meciuri de fotbal cu o atmosferă foarte bună.

Jucătorii nu s-au zgârcit la șuturi, au fost multe lovituri reușite!

Operațiunea a necesitat 1 membru al personalului tehnic.

Categorii de proiecte
Fotbal
Festival de sport
Elemente tehnologice
Podea LED
Heineken UEFA EURO 2020 Fanzone - Haideți, maghiari! 1
Heineken UEFA EURO 2020 Fanzone - Haideți, maghiari! 2
Heineken UEFA EURO 2020 Fanzone - Haideți, maghiari! 3
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Operarea ecranului LED în outdoor la evenimentul aniversar de 20 de ani al Cetate Production SRL din România

Cetate Production SRL din România se ocupă cu producția de mese de bere și corturi. Compania și-a dorit să sărbătorească cea de-a 20-a aniversare cu o mare zi de familie, alături de angajații săi și familiile acestora. Locul ales pentru acest...

Detalii despre proiect
Zilele instructorilor de conducători auto / Hamburg 2022 – Afișe LED la expoziție

La fel ca și anul trecut, Educatio Digitale Lernsysteme GmbH a participat la Congresul instructorilor de conducători auto, organizat în acest an în Hamburg. Partenerul nostru a solicitat montarea și operarea display-ului amplasat într-o zonă rezer...

Detalii despre proiect
Background Image