Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Afișaje LED poster digital la Lyon, expoziția Piscine Global Europe

Proiect

Cea mai mare expoziție de piscine și echipamente wellness, Piscine Global Europe 2022 a fost organizată la Lyon, în perioada 15-18 noiembrie.

Dintre participanții din țară, Wellis Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. ne-a solicitat asistența; aveau nevoie de instrumente de display care pot să afișeze conținut de animație și filme marketing într-o formă spectaculoasă.

Au avut nevoie de un instrument ușor de montat și manipulat, fără personal specializat.

Provocare

Factor cheie: procesul de instruire.

Livrarea echipamentului a fost precedată de o instruire scurtă cu privire la montarea și demontarea acestora; cu instrucțiunile noastre, clientul a fost capabil să opereze afișajele cu propriul personal.

S-au asigurat și piese de rezervă pentru instrumentele în cauză, a căror înlocuire era posibilă de către persoanele instruite.

Soluție

► Afișajul LED poster digital este un instrument de marketing ideal pentru expoziții, motiv pentru care recomandăm acest instrument pentru clienții noștri.

Pentru a obține o suprafață care să afișeze spectaculos conținuturile, am interconectat 6 afișaje LED poster digital. Astfel, am obținut un afișaj LED cu un raport de aspect 16:9.

► A fost nevoie ca aceste afișaje LED poster digital să iasă în evidență din spațiu și în viitorul lor mediu, astfel că a fost necesară montarea unei scene de 4 metri x 0,5 metri x 0,5 metri.

Toate dispozitivele au fost realizate și testate în prealabil în depozitul nostru, predându-le clientului gata reglate, acesta îngrijindu-se de transportul lor în Franța prin mijloace proprii.

► Locația proiectului: EUREXPO LYON, FRANȚA

Expoziția Piscine Global Europe, care reunește profesioniști internaționali din sectorul piscinelor și al wellness-ului, a devenit un eveniment de top la nivel mondial în acest domeniu. Această întâlnire de neratat este ocazia perfectă pentru producători, constructori, instalatori și arhitecți de a face networking.

Sursa: Site-ul oficial al Piscine Global Europe.

Categorii de proiecte
Expoziție
Comunicare de marketing
Elemente tehnologice
Afișaj LED poster digital
Afișaje LED poster digital la Lyon, expoziția Piscine Global Europe 1
Afișaje LED poster digital la Lyon, expoziția Piscine Global Europe 2
Afișaje LED poster digital la Lyon, expoziția Piscine Global Europe 3
Afișaje LED poster digital la Lyon, expoziția Piscine Global Europe 4
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Tehnică vizuală | À LA RECHERCHE DE VERA MOLNAR – LUCRĂRILE VEREI MOLNAR ȘI REFLECȚII CONTEMPORANE

Expoziția Muzeului Ludwig intitulată „À la recherche de Vera Molnar” aduce un omagiu operei de o viață a Verei Molnar, care a murit cu puțin timp înainte de a împlini 100 de ani. Sarcina noastră a fost achiziționarea și instalarea mijloacelor tehn...

Detalii despre proiect
Operarea ecranului LED în outdoor la evenimentul aniversar de 20 de ani al Cetate Production SRL din România

Cetate Production SRL din România se ocupă cu producția de mese de bere și corturi. Compania și-a dorit să sărbătorească cea de-a 20-a aniversare cu o mare zi de familie, alături de angajații săi și familiile acestora. Locul ales pentru acest...

Detalii despre proiect
Background Image