Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image Left Side
Background Image Right Side
Back Icon LED-megjelenítők

LED-poszter

A rendezvények eseményeinek időrendi és informális tájékoztatását LED-poszter eszközeinkkel biztosítjuk!

A LED-poszter rendkívüli módon leegyszerűsíti az esemény- és a marketingkommunikációt, egyben páratlan vizuális élményt nyújt!

A kijelzők segítségével lehet a különböző alkalmazásokat és tartalmakat megosztani, amelyekkel a tervezett programok áttekintését, a művészek vagy előadók történetét, krónikáját vagy az aktuális eseménnyel kapcsolatos információkat tudjuk nyomon követni.

A helyszíni körülményektől függetlenül az installációs időtartam 10 perc!

A LED-poszter eszközünkhöz teljeskörű szolgáltatáscsomagot kínálunk

Grafikát készítünk hozzá, kiszállítjuk és beüzemeljük Részedre.

Az eszközöket (több LED-poszter – nagyobb felület) összehangolva vagy külön vezérelve lehet tartalommal feltölteni közvetlenül a grafikai munka elvégzését követően.

Tartalommegosztási lehetőségek és kontrollmódszerek
Üzemeltetés közben a tartalmakat frissítheted a laptopod vagy az okostelefonod segítségével akár otthonról is.
Szinkronizált vagy aszinkron tartalommegjelenítés.
Plug and play, platformfüggetlen (operációs rendszer független) működés.
Valós idejű lejátszás a hálózathoz való csatlakozás révén.
A képernyő tartalma lehet rögzített vagy hordozható; Windows, iOS és Android eszközökkel, mobil alkalmazással vezérelhető.
A tartalom frissíthető a beépített médialejátszóban található WIFI-n vagy USB-n keresztül az aszinkron lejátszás elérése érdekében.

A LED-poszter kültéri változata egy robusztus média felület

 • Időjárásálló, esőben is biztonságosan üzemeltethető.
 • Letisztult minimalista megjelenés és szilárd szerkezeti felépítés.
 • Fixen rögzíthető; álló, falra szerelhető és lógatható kivitelben készül.
 • 7/24 működés távoli felügyelettel.
 • Magas fényerő (5000 NIT) a jobb nappali olvashatóság érdekében.
 • Dupla - kétoldali - kijelzős kivitelben is választható.

A LED-technológia folyamatosan fejlődik

Napi kapcsolatban állunk technológiai partnereinkkel, követjük ajánlásaikat, ezért minden esetben a legújabb technológiát és legjobb felbontást biztosító LED-kijelzőket és kapcsolódó videóvezérlő processzorokat használjuk fel az újabb és újabb projektek alkalmával.

Választhatsz fix telepítésű vagy bérelhető (rentál) eszközöket is

A bérlés / bérbeadás történhet üzemeltetéssel egybekötve melyhez technikai személyzetet biztosítunk vagy technikai személyzet nélkül, úgynevezett szárazbérlésként.

Értékesítéskor (fix telepítés esetén) a biztonságos üzemeltetéshez szükséges minden tudást átadunk az üzemeltető kollégák részére.

Továbbá a vásárlás / értékesítés alkalmával a garanciális feltételekről és a garanciális időn belüli ingyenes rendszeres karbantartásról is tájékoztatunk.

Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk

Az optimális ár kialakításánál az egyeztetés és a gondos tervezés után figyelembe vesszük, hogy milyen típusú és méretű eszközöket szeretnél választani, továbbá bérbeadás esetében milyen időtartamra, valamint technikai személyzettel vagy anélkül bérelsz.

Az árajánlat a beruházás / bérlés teljes költségét tartalmazza.

Tudod, miért hatékony kommunikációs eszköz a LED-poszter?

Az LED-poszter belső térben vagy akár a kirakatban elhelyezve kiválóan helyettesít minden olyan megoldást (pl.: rollup, nyomtatott plakát vagy TV monitor), amelyet manapság információközlés céljából használnak.

Mint önálló marketingeszköz: Bevásárlóközpontok, kiskereskedelmi üzletek, brand üzletláncok, autószalonok, szállodák, kulturális események, kiállítások és rendezvények ideális és innovatív kommunikációs felülete!

A LED-poszter segítségével nincs szükség nyomdai munkára, nincs szállítási, szerelési és egyéb plusz költség, ami megdrágítja az egyes kampányokat, legyen szó egy termék promóciójáról vagy más információközléséről.

Eszközeink általános jellemzői

 • SMD Technológia [1]
 • HD képminőség
 • A fényerő magasabb 1500 NIT-nél és háromszor világosabb, mint az LCD-kijelző, így napfényes eseményeken is alkalmazható
 • 160°-os látószög
 • Magas színvisszaadás
 • Pixeltávolság (P [2]): 1.85-3mm
 • Frissítési gyakorisága 3840 Hz-ig
 • Szupervékony kialakítás és alacsony energiafogyasztás

[1] SMD: Az újgenerációs, süllyesztett, kocka alakú LED-diódák tartósak, távolról is jól látszanak és élvezetesebb vizuális élményt nyújtanak.

[2] P-érték (pixeltávolság): A LED-modulok könnyű diódákkal készülnek, amelyek 1.8–10 mm távolságra helyezkednek el egymástól. A P-érték a diódák egymáshoz viszonyított értékét mutatja mind vertikális, mind pedig horizontális irányban milliméterben kifejezve. Az ideális eszközválasztást minden esetben a LED-felülettől mért minimális nézőpont távolsága határozza meg. Ahogy csökken a nézőpont távolsága, úgy csökken a javasolt LED-modul P-értéke.

Background Image
További szolgáltatások
Background Image
Rendezvénytechnikai megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
Heineken UEFA EURO 2020 Fanzone - Hajrá, magyarok!

A városligeti műjégpálya területén a 2020-as foci-Eb idejére a partner egy LED-képernyővezérelt játékkal szeretett volna előrukkolni. A játék legyen kellően interaktív, a játékosoknak a rövid rendelkezésre álló idő alatt is szórakoztató élményt ny...

Projekt részletei
EB szurkolói zóna a MOM Beach-en

A partner megbízásából a MOM Beach területén a 2020-as foci-Eb idejére, a szurkolói közönség igényeinek kiszolgálásra egy hatalmas LED-képernyő telepítése volt a feladatunk.

Projekt részletei
Background Image