Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image Left Side
Background Image Right Side
Rendezvénytechnika

LED-megjelenítők

01
LED-fal
Légy merész, engedd szabadjára a fantáziádat és törjük át együtt a képi megjelenítés határait!

Álmodj határok nélkül!

A rendezvénytechnikai elvárásoknak megfelelően kialakított vizuáltechnikai eszközparkunkkal mind a megjelenítő felületekben, mind a kapcsolódó stúdiótechnikákban a legmagasabb színvonalat képviseljük.

A moduláris, kifejezetten erős fényekhez kifejlesztett, kiváló képminőséget biztosító LED-panelekből összefüggő és/vagy blokkrendszereket, LED-falakat építünk.

A vizuális tartalmakat a kialakított felületeknek megfelelően rendszermérnökeink optimalizálják és pozícionálják.

A szükséges szoftvereket, animációkat megtervezzük a rendezvény-, a fellépők-, a művészek produkciójához illeszkedően.

Választhatsz fix telepítésű vagy bérelhető (rentál) eszközöket is!

A bérlés történhet üzemeltetéssel egybekötve melyhez technikai személyzetet biztosítunk vagy technikai személyzet nélkül, úgynevezett szárazbérlésként.

Többet szeretnél tudni a LED-falakról?

A rendelkezésünkre álló kültéri időjárásálló és beltéri SMD [2] technológiájú LED-falak közül az előadás díszletéhez a méretében és felbontásban (P-érték [1]) legjobban igazodó megoldást ajánljuk, szem előtt tartva a funkcionalitást.

A vezérelt [3] megjelenítendő tartalom, a látogatók száma és a környezet fizikai paraméterei alapján megtervezett rendszereket modulárisan építjük fel, így a legmerészebb ötletek, például az íves felületek is kivitelezhetővé válnak.

A LED-modulok kis súlyának és a tetszőlegesen csavarozható kabinetének köszönhetően a LED-fal bárhol, bármikor gyorsan telepíthető.

A LED-falakon megjelenő tartalmak USB-meghajtó, kábeles összeköttetés, WiFi kapcsolat vagy videóvezérlés segítségével egyszerűen programozhatók, vagy vezérelhetők.

Eszközeink általános jellemzői

 • SMD Technológia [2]
 • Bel- és kültéren egyaránt telepíthetők. A telepítés lehet egymásra épített vagy függesztett.
 • A kültéri modulok elöl és hátul IP65 vízálló védelemmel vannak ellátva.
 • Moduláris kialakítás és egyszerű karbantartás. Akár az első, akár a hátsó felületen a könnyű kialakításának köszönhetően az egyszemélyes karbantartás is megoldható.
 • Azonos modulméretek – legyen az 500x500 mm, 640x640 mm vagy 500x1000 mm-es modul, egy szettben azonos méretek találhatóak, így gyorsan és tökéletesen illeszkednek egymáshoz építés közben. Az 500x500 mm-es és az 500x1000 mm-es szettek kombinálhatóak egymással.
 • Lapos és ívelt felület is létrehozható. A modulok illesztés közben akár 90 fokos szögben állíthatók egymáshoz képest.
 • Stabilabb jelátvitel. A hatrétegű PCB (NYÁK) felépítés a jelátvitelt stabilabbá és megbízhatóbbá teszi.
 • LED-védelem – távtartó elemek kaptak helyet minden modulon, hogy a talajtól távol tartsák a LED-eket.
 • Több alkalmazási lehetőség összehangolva a LED-padló kijelzővel. Akár P4.3 / P5.95 / P7 [1] a felbontás mértéke, szoftveresen egymáshoz igazítható a LED-fal és a LED-padló modulok felbontása. Egyéb LED-falakkal is szinkronizálható a felbontás mértéke.

[1] P-érték (pixeltávolság): A LED-modulok könnyű diódákkal készülnek, amelyek 2–10 mm távolságra helyezkednek el egymástól. A P-érték a diódák egymáshoz viszonyított értékét mutatja mind vertikális, mind pedig horizontális irányban milliméterben kifejezve. Az ideális eszközválasztást minden esetben a LED felülettől mért minimális nézőpont távolsága határozza meg. Ahogy csökken a nézőpont távolsága, úgy csökken a javasolt LED-modul P-értéke.

[2] SMD: Az újgenerációs, süllyesztett, kocka alakú LED-diódák tartósak, távolról is jól látszanak és élvezetesebb vizuális élményt nyújtanak.

A különbség a korábban alkalmazott DIP LED-diódákhoz képest az, hogy ezek nem lábakon állnak, hanem a felületre felfektetve szerelik, így a hőelvezetést meg lehet oldani. A 3528 és 5050 típusú LED a legelterjedtebb az SMD LED-ek közül.

A DIP LED-ek nem világítási célra lettek kifejlesztve. Két kivezetésük van, amelyek műanyag búrába vannak öntve. A hőelvezetése nem megfelelő, ezért túlmelegedés jön létre nagyobb fényteljesítmény esetén, ennek következtében viszont csökken a kibocsátott fény. Ez a legrégebbi technológia.

[3] LED-vezérlés: A LED-es videóprocesszorok bármelyikével valós időben teljes mértékben ellenőrizheted a képparamétereket. A LED-vezérlés univerzális architektúrája lehetővé teszi a színes (felirat) felület megjelenítését a videó felületén függetlenül attól, hogy milyen modellt és konfigurációt használunk. A képarányok a scaler által tetszőlegesen beállíthatók.

A vezérlők bemeneti forrása lehet: HDMI, DVI, a scaler ezenfelül fogadja a SDI, a HD-SDI, a VGA, és a Kompozit forrásokat is.

Background Image
02
LED-padló
A LED-padló érintésvezérelt interaktív vizuális tartalommal bővíti ki a rendezvények látogatói élményét!

A fantáziád teremt új környezetet!

Helyezd el a legideálisabb vizuális környezetben az esemény fókuszpontjait, legyen az egy művész, egy előadó vagy egy forradalmian új koncepciós autó! Érintésedre változik alattad hullámzó tóvá vagy száguldó neonfényű autópályává a magával ragadó padló.

Felülethez optimalizált tartalmak

A moduláris, kifejezetten erős fényekhez kifejlesztett, kiváló képminőséget biztosító LED-padló panelekből összefüggő és egyben nagy teherbírású felületet építünk.

A vezérelt vizuális tartalmakat [1] a kialakított felületeknek megfelelően rendszermérnökeink optimalizálják és pozícionálják.

A szükséges szoftvereket, animációkat megtervezzük a rendezvény, a fellépők és a művészek produkciójához illeszkedően.

Választhatsz fix telepítésű vagy bérelhető (rentál) eszközöket is!

A bérlés történhet üzemeltetéssel egybekötve melyhez technikai személyzetet biztosítunk vagy technikai személyzet nélkül, úgynevezett szárazbérlésként.

Többet szeretnél tudni a LED-padlóról?

Új vizuális és marketing eszközöket keresel? Szabd testre az alapokat!

A LED-padló aktivitásra született, interaktív élménnyé változtatja a vizuális eseményeket!

 • Interaktív hatás, többpontos érintéssel: A beépített szabadalmaztatott ember-gép interakciós rendszerrel és a minden modulban megtalálható 16 érzékelővel 0,01 másodpercre csökkent a LED-padló válaszideje.
 • Szórakoztató interaktív játékok: A számos saját fejlesztésű játék mozgalmassá és érdekessé teszi a felületet. Támogatja az egyedi fejlesztésű alkalmazásokat és játékokat is. Animációkat, alkalmazásokat tervezünk Részedre a vizuális enteriőrhöz illeszkedően.
 • Magas terhelhetőség, megbízható működés: A közvetlen aktivitásérzékelés technológiával felszerelt padló terhelési kapacitása maximálisan 2000 kg/m2.
 • Könnyen és pontosan illeszthető, telepíthető: Egy nagy, összefüggő, káprázatos felületet biztosít a sok-sok alkotóelem. A CNC megmunkálási eljárás az elemeknek zökkenőmentes összeillesztést és jobb illesztési pontosságot biztosítja. A készülékház 500x500 mm-es öntött alumínium keretből készül.
 • Az első és hátsó felületek IP65-ös védelemmel vannak ellátva: Szabadtéri rendezvényeken is biztosított az alkalmazás lehetősége!
 • Modern technológia: UNIVIEW i6.25 Interactive Floor LED / P5.9-es [2] felbontású SMD [3] technológiájú LED-modulokkal.

[1] LED-vezérlés: A LED-es videóprocesszorok bármelyikével valós időben teljes mértékben ellenőrizheted a képparamétereket. A LED-vezérlés univerzális architektúrája lehetővé teszi a színes (felirat) felület megjelenítését a videó felületén függetlenül attól, hogy milyen modellt és konfigurációt használunk. A képarányok a scaler által tetszőlegesen beállíthatók.

A vezérlők bemeneti forrása lehet: HDMI, DVI, a scaler ezenfelül fogadja a SDI, a HD-SDI, a VGA és a Kompozit forrásokat is.

[2] P-érték (pixeltávolság): A LED-modulok könnyű diódákkal készülnek, amelyek 2–10 mm távolságra helyezkednek el egymástól. A P-érték a diódák egymáshoz viszonyított értékét mutatja mind vertikális, mind pedig horizontális irányban milliméterben kifejezve. Az ideális eszközválasztást minden esetben a LED-felülettől mért minimális nézőpont távolsága határozza meg. Ahogy csökken a nézőpont távolsága, úgy csökken a javasolt LED-modul P-értéke.

[3] SMD: Az újgenerációs, süllyesztett, kocka alakú LED-diódák tartósak, távolról is jól látszanak és élvezetesebb vizuális élményt nyújtanak.

A különbség a korábban alkalmazott DIP LED-diódákhoz képest az, hogy ezek nem lábakon állnak, hanem a felületre felfektetve szerelik, így a hőelvezetést meg lehet oldani. A 3528 és 5050 típusú LED a legelterjedtebb az SMD LED-ek közül.

A DIP LED-ek nem világítási célra lettek kifejlesztve. Két kivezetésük van, amik műanyag búrába vannak öntve. A hőelvezetése nem megfelelő, ezért túlmelegedés jön létre nagyobb fényteljesítmény esetén, ennek következtében viszont csökken a kibocsátott fény. Ez a legrégebbi technológia.

Background Image
03
LED-poszter
A rendezvények eseményeinek időrendi és informális tájékoztatását LED-poszter eszközeinkkel biztosítjuk!

A LED-poszter rendkívüli módon leegyszerűsíti az esemény- és a marketingkommunikációt, egyben páratlan vizuális élményt nyújt!

A kijelzők segítségével lehet a különböző alkalmazásokat és tartalmakat megosztani, amelyekkel a tervezett programok áttekintését, a művészek vagy előadók történetét, krónikáját vagy az aktuális eseménnyel kapcsolatos információkat tudjuk nyomon követni.

A helyszíni körülményektől függetlenül az installációs időtartam 10 perc!

Tartalommegosztási lehetőségek és kontrollmódszerek

 • Szinkronizált vagy aszinkron tartalommegjelenítés.
 • Plug and play, platformfüggetlen (operációs rendszer független) működés.
 • Valós idejű lejátszás a hálózathoz való csatlakozás révén.
 • A képernyő tartalma lehet rögzített vagy hordozható; Windows, iOS és Android eszközökkel vezérelhető.
 • A tartalom frissíthető a beépített médialejátszóban található WIFI-n vagy USB-n keresztül az aszinkron lejátszás elérése érdekében.

Választhatsz fix telepítésű vagy bérelhető (rentál) eszközöket is!

A bérlés történhet üzemeltetéssel egybekötve melyhez technikai személyzetet biztosítunk vagy technikai személyzet nélkül, úgynevezett szárazbérlésként.

Tudod, miért hatékony kommunikációs eszköz a LED-poszter?

Az LED-poszter belső térben vagy akár a kirakatban elhelyezve kiválóan helyettesít minden olyan megoldást (pl.: rollup, nyomtatott plakát vagy TV monitor), amelyet manapság információközlés céljából használnak.

A LED-poszter eszközünkhöz teljeskörű szolgáltatáscsomagot is kínálunk.

Grafikát készítünk hozzá, kiszállítjuk és beüzemeljük Részedre!

Az eszközöket összehangolva vagy külön vezérelve lehet tartalommal feltölteni közvetlenül a grafikai munka elvégzését követően.

Mint önálló marketingeszköz: Bevásárlóközpontok, kiskereskedelmi üzletek, brand üzletláncok, autószalonok, szállodák, kulturális események, kiállítások és rendezvények ideális és innovatív kommunikációs felülete!

A LED-poszter segítségével nincs szükség nyomdai munkára, nincs szállítási, szerelési és egyéb plusz költség, ami megdrágítja az egyes kampányokat, legyen szó egy termék promóciójáról vagy más információközléséről.

Eszközeink általános jellemzői

 • SMD Technológia [1]
 • HD képminőség
 • A fényerő magasabb 1500 nitsnél és háromszor világosabb, mint az LCD-kijelző, így napfényes eseményeken is alkalmazható
 • 160°-os látószög
 • Magas színvisszaadás
 • Pixeltávolság (P [2]): 1.85-3mm
 • Frissítési gyakorisága 3840 Hz-ig
 • Szupervékony kialakítás és alacsony energiafogyasztás

[1] SMD: Az újgenerációs, süllyesztett, kocka alakú LED-diódák tartósak, távolról is jól látszanak és élvezetesebb vizuális élményt nyújtanak.

A különbség a korábban alkalmazott DIP LED-diódákhoz képest az, hogy ezek nem lábakon állnak, hanem a felületre felfektetve szerelik, így a hőelvezetést meg lehet oldani. A 3528 és 5050 típusú LED a legelterjedtebb az SMD LED-ek közül.

A DIP LED-ek nem világítási célra lettek kifejlesztve. Két kivezetésük van, amik műanyag búrába vannak öntve. A hőelvezetése nem megfelelő, ezért túlmelegedés jön létre nagyobb fényteljesítmény esetén, ennek következtében viszont csökken a kibocsátott fény. Ez a legrégebbi technológia.

[2] P-érték (pixeltávolság): A LED-modulok könnyű diódákkal készülnek, amelyek 2–10 mm távolságra helyezkednek el egymástól. A P-érték a diódák egymáshoz viszonyított értékét mutatja mind vertikális, mind pedig horizontális irányban milliméterben kifejezve. Az ideális eszközválasztást minden esetben a LED-felülettől mért minimális nézőpont távolsága határozza meg. Ahogy csökken a nézőpont távolsága, úgy csökken a javasolt LED-modul P-értéke.

Background Image
Background Image
Rendezvénytechnikai megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
Herendi porcelán stand Frankfurt Ambiente 2020

A frankfurti Ambiente kiállításon a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. standjába illeszkedő nagy felbontású LED-fal elhelyezése és üzemeltetése.

Projekt részletei
Vizuáltechnikai üzemeltetés az Utcai Sportok Világjátékán

Vizuáltechnikai kivitelezés és üzemeltetés. A rendezvény 10 helyszínén 160 négyzetméternyi LED-fal kivitelezése, azok központi stúdióból történő vezérlése, tartalommal való ellátása és üzemeltetése.

Projekt részletei
Background Image